Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 gün sonra 38’inden gün alacak. Ama 18’lik delikanlılara taş çıkartıyor. Özgün özellikleriyle parmak ısırtıyor. Kim bu? Emre Belözoğlu. Dün yine alkışları topladı.

        Hemen belirtelim. Başakşehir akılcı transferlerin semeresini topluyor. İşte Elia. İşte Clichy. Nasıl futbolcu olduklarını hatırlatmaya gerek yok. Clichy zaten dünya yıldızı. Elia’nın da geri kalır tarafı yok. Zaten bu Elia sadece Başakşehir’e değil, Süper Lig’e bile şimdiden çok ayrı bir renk kattı. Clichy ve Elia olmadığı zaman bile geçen sezon büyük işler yapan Başakşehir, bu sezon acaba nasıl işlere imza atar!

        Başakşehir dün çok baskılı oynadı. Kazandıkları ilk gol jeneriklikti. Derslikti. Seyretmeye doyamazsınız. İkinci gol ise tam bir usta işi idi. Hangi ustanın mı? Tabii ki Emre Usta’nın. Öyle bir kesti ki, Mahmut’un kafasına adeta çarptırdı.

        Kaleci Volkan için de kısaca şunu yazayım. Bu ne haller sevgili Volkan. Şaşırtıyorsun. Çok hatalı goller yiyorsun. Yakışmıyor. Konyaspor, kalesinde 2 golü gördükten sonra toparlandı. Şunu net söyleyebiliriz. Konyaspor’un iyi bir iskeleti var. Bakın kaç oyuncu kaybetti, yine çok iyi görüntü veriyor. Genç isimlerle güzel görüntü sergiliyor. Konyaspor’un son yıllardaki transferlerine kimler imza atıyorsa, içtenlikle kutlamak gerekir. İyi oyuncular alınıyor. Gönderilen isimler üzerinden de tonla para kazanılıyor.

        Diğer Yazılar