Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başakşehir’in dün en büyük sıkıntısı Mehmet Batdal’ın yetersiz kalışıydı.

        Batdal arkadaşlarına biraz ayak uydurabilseydi eğer, Başakşehir’in bol sayıda golü çok daha erken gelebilirdi. Batdal inanılmaz sayıda top ezdi ve bitirici noktalarda kendini bir türlü gösteremedi, Adebayor’un eksikliği çok hissedildi.

        Abdullah Avcı’nın son 20 dakikada yaptığı değişiklikler maçın da kaderini değiştirdi. Mevlüt Erdinç ve Napoleoni’nin oyuna girmesi ile Antalya kalesi önünde çok sayıda ve daha net fırsatlar yakalandı.

        Avcı’nın güzel hamleleri Başakşehir’e galibiyet getirdi.

        Emre’nin hakkını hemen verelim. Oyunda kaldığı süre içinde takımının en iyisiydi. Müthiş paslar attı. Dimdik ayakta kaldı.

        Şunu da hemen belirtelim. Skor ne olursa olsun, Başakşehir hep aynı disiplinle oynuyor. Top tekniği ve oyun zekası çok yüksek olan futbolcularıyla rakip kale önünde inanılmaz bir baskı kuruyor. Haliyle rakiplerin uzun süreli dayanması biraz zor oluyor.

        İrfan Can Kahveci için bir paragraf açalım. Bu kardeşimiz niye 17 numaralı formayı giyiyor, biliyor musunuz? Hatırlatırım, Cengiz Ünder de 17 numarayı giyiyordu. Cengiz gidince bu numara İrfan Can’a verildi. Başakşehir yöneticileri, tıpkı Cengiz gibi, İrfan Can’ı da yıldız adayı olarak gördükleri için bu numarayı teslim ettiler. Bir mesaj verdiler. Evet, İrfan Can Kahveci de bir yıldız adayı. Yeter ki çok çalışsın. Çok yakınında bulunan ustalarından gerekli tüm dersleri alsın.

        Peki, Başakşehir’in şampiyonluk yolundaki şansı nedir? Söyleyelim. Bu kadrosuyla, bu görüntüsüyle, feci şekilde şansı var!

        Antalya dün uzun süre iyi direndi. Ama son bölümde teslim bayrağını çekti. Samimi olalım, Antalya’nın ligde halen çok daha iyi yerde olması gerekirdi. Çünkü kadrosu belli bir çizginin üstünde... Ama şimdi bakıyorsunuz, küme düşme potası içindeler. İşin kötü tarafı, kulüp içi huzursuzluk büyük boyutlara ulaştı. Sorunlara yeni sorunlar eklendi.

        Hani demem o ki, Antalya camiasının bütünleşmesi ve en kısa zamanda yaraları sarması gerekiyor. Aksi takdirde... Ne olduğunu anlamadan çok daha kötü günler yaşayabilirler. Çünkü bu ligin şakası yok!

        Diğer Yazılar