Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LAFI hiç uzatmadan doğrudan yazalım:

        Mancini gider... Gitmelidir... Gidecektir.

        Galatasaray’ı bu duruma düşüren hiçbir teknik adam görevde daha fazla kalamaz.

        Dünkü maçı Galatasaray adına şu kelimelerle özetlemek gerekiyor:

        - Berbat.. Rezalet... Rezalet ötesi.

        Daha ağırını yazmak bize yakışmaz.

        Tarihinin en kötü günlerinden birini yaşadı dün Galatasaray... Bakmayın siz skorun 4-0’da kaldığına... 10-0 da olabilirdi inanın. Kasımpaşa çok bonkördü ve kısa kesti... Galatasaray’ın dünkü genel görüntüsü bana Orhan Veli’nin meşhur şiirini hatırlattı:

        - “Cep delik, cepken delik. Kol delik, mintan delik. Yen delik, kaftan delik. Kevgir misin be kardeşlik...”

        Her hattı ile delik deşikti Galatasaray... 6 gol yediği Real Madrid maçında bile böyle aciz bir duruma düşmemişti açıkçası... Peki nasıl oldu bu? Yediği golle birlikte 10 kişi kalan Galatasaray, kelimenin tam anlamıyla çöktü... Orta sahası direnemedi. Savunması büyük açıklar verdi. Özellikle kanatlardan gelen her top, büyük tehlike yarattı. Mancini tedbir alamadı.

        G.Saray’ın böyle bir karşılaşmada 3’lü savunma ile oynaması zaten bir intihardı. Kanatlar, koridor oldu. Babel adeta şov yaptı. Eboue’ye çim söktürdü. Saha dizilişinden taktik anlayışına kadar çok büyük hatalar yapan Mancini, G.Saray’ı böyle bir duruma düşürmenin utancını yaşıyor mudur acaba?.. Kasımpaşa’yı yürekten kutluyoruz. Nihayetinde G.Saray karşısında alındı galibiyet... Son haftalarda hep, “Sezonun bitmesi için gün sayıyorlar adeta” dediğimiz Kasımpaşalı futbolcular, dün çok istekliydiler. Haliyle tarihi bir galibiyet elde ettiler. Bu oyun ve bu skor yıllar geçse de unutulmaz... Taktik anlayışında Mancini’yi çok açık bir şekilde ezen Şota’yı da tebrik ediyoruz.

        Diğer Yazılar