Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kütahya İl Başkan adayı Ali Çetinbaş’ın tanıtım toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 2015 seçimlerine lidersiz gireceklerini, bu sebeple daha çok çalışmaları gerektiğini ifade etmiş.

        Saraçoğlu, “2015 yılında yapılacak seçimlere lidersiz gireceğiz. Başımızda lider olmayacak. Yani bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan çalıştı, biz oyları aldık. Bu anlamda biraz rahattık. Ama şimdi Recep Tayyip Erdoğan olmadan bir seçime gireceğiz. Bu yüzden daha çok çalışmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı yüzde 100 hatta yüzde 200 artırmalıyız. Listeye giren milletvekilleri için ‘benim istemediğim adam değil’, ‘benim adamım değil’ gibi yaklaşımda bulunmadan çalışmalıyız.”

        Başkan Kamil Saraçoğlu, konuşmasında seçimlere “lidersiz” gireceklerini söyleyerek bana kalırsa açıkça Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu “lider” olarak görmediğini söyleyerek çok fena hakaret etti.

        ŞAPKA ÇIKARDIM

        Yaşanan son olaylar karşısında şapka çıkardığım ve takdir ettiğim AK Parti milletvekilleri oldu.

        Demek ki onlarda kafalarını yastığa koyduklarında rahat uyumayı tercih etmişler.

        Örneğin, Yüce Divan’da verilen fire ile ilgili şu yorumda bulunan Sayın Mehmet Ali Şahin;

        “Kusura bakmasın bu eski bakan arkadaşlarımız. Dobra dobra konuşuyorum. AK Parti’nin Genel Başkan vekili olarak konuşuyorum. Asgari ücretin yeni bin liraya çıktığı bir ülkede bir siyasetçi 700 bin liralık saat alamaz kardeşim. Bu siyasi etik açısından son derece yanlış bir davranıştır. Ben o işte sayısını bilmiyorum; 10-40 arkadaşımızın bu nedenle tepki oyu olarak bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum.”

        Helal olsun Sayın Şahin’e! Herkese ve her şeye rağmen bu kadarını bile söyleyebilmiş olmasına şapka çıkarttım.

        Bir de AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş var. Konuşmaları ile her zaman beni deli eden AK Parti Milletvekilleri Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner hakkında (firelere ilişkin yaptığı açıklamalar yüzünden)

        Elitaş, “İki milletvekili arkadaşımız bu konuda açıklama yapmış. Yaptıkları açıklamaların haddini aşan bir açıklama olduğunu ifade ediyorum. Biz hangi milletvekilinin hangi yönde oy kullandığını araştırmayı milletvekillerine milli iradeye saygısızlık olarak görüyoruz. İki arkadaşımızın yaptığı açıklama haddini aşan bir açıklama yapmıştır. AK Parti grubunu bağlayan bir açıklama değildir” şeklinde açıklama yaparak bir nebze olsun içime su serpti.

        Diğer Yazılar