Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İzmir Milletvekili aday adayları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. AK Parti’nin İzmir’deki kurucu üyelerinden olan Kerem Ali Sürekli, son görevi olan Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan istifa etti ve aday adaylığını açıkladı. Dün telefonla görüştüğüm Sürekli’yi hem tebrik ettim hem de çalışmaları hakkında kendisinden biraz bilgi aldım.

        Kerem Ali Sürekli’yi uzun yıllardır tanırım. Kendisi ile ayrı siyasi görüşlerde olsak da hem insan hem de siyasetçi olarak Kerem Ali’yi sever, sayar ve takdir ederim. Çünkü o bizim Kerem Ali’dir. Kurulduğu günden beri AK Parti’nin az kahrını çekmemiştir. AK Parti adına her yerel seçim döneminde her zaman joker görevi görmüştür. Karşıyaka’da gösterilecek olan belediye başkan adayının bugüne kadar kaybedeceği her zaman baştan belli olduğundan aday yokluğu çekildiğinde Kerem Ali aday gösterilerek hep kurban edilmiştir.

        HERKES SEVİYOR

        Diyeceğim o ki, İzmir’de AK Parti adına Miletvekili olması gereken bir isim varsa o da mutlaka Kerem Ali Sürekli’dir.

        Kerem Ali teşkilatçıdır. Taban siyasetinin içinden doğmuştur. AK Parti teşkilatları içinde onu tanımayan, sevmeyen yoktur. Çünkü o yukarıda da belirttiğim gibi bizim Kerem Ali’dir.

        Kerem Ali Sürekli’yi sadece AK Partili’ler değil, İzmir’deki bütün siyasetçiler partisine bakmadan severler sayarlar.

        Telefonla görüştüğüm Sürekli, “Bugüne kadar hiç vekil aday adayı olmadım. Bu konuda samimi bir talep vardı. 2001 yılında bu yola çıktık. AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nı vefalı, sevgi ve saygı dolu görüyorum. Bunun oluşmasında eski il başkanlarıma ve şimdiki il başkanıma teşekkür ediyorum. Hasbel kader bir kurucu üye olarak benim de katkım olduysa ne mutlu bana. İzmir’de teşkilatlarımızla yüzde 40’ın ve 15 milletvekilinin üstüne çıkaracağımıza inanıyorum” şeklinde duygu ve düşüncelerini aktardı.

        DESTEK OLDU

        İzmir Milletvekili Ali Aşlık’ın il başkanı olduğu süreçten Ankara yolunda ilerlemesi dönemine kadar geçen yıllarda Kerem Ali Sürekli kendisine hep destek olmuştu. Birlikte omuz omuza az çalışmadılar. Görüyorum ki şimdi de AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık aynı desteği bu seçimlerde arkadaşına veriyor.

        Aşlık, “Bu tip durumlarda taraf olunur mu olunmaz mı diye düşünülür ama ben tarafım. Teşkilattan gelenlere tarafım. Hangi arkadaşla öne geçersek onunla yola çıkalım. Teşkilatta toz yutmuş hiçbir arkadaşın karşısında olmam. Tüm arkadaşlar şunu bilsin ki biz hep teşkilattan gelen arkadaşların yanındayız. Kerem Ali’nin biraz daha yanındayız.

        AK Parti’yi beraber kurduk. Yollarımız hep kesişti. Şimdi inşallah vekilliği nasip eder. Ben kendimden daha çok istiyorum” diyerek bizim Kerem Ali’ye verdiği desteği açık ve net ortaya koydu. Hayırlısı olsun...!

        Diğer Yazılar