Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP kurultayını izledikten sonra, siyaset yazmamak adına aldığım kararı, en azından haftada bir gün yazmak üzere değiştirme kararı aldım. Yoksa inanın ortadan ikiye çatlayacağım ve ruh sağlığım bozulacak.

        CHP Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra kurultay kararı alarak ne derece doğru bir hareket yaptı aslında ilk olarak tartışmaya oradan başlamak lazım.

        Anladığım kadarı ile kimsenin görmek istemediği bir konu var.

        Cumhurbaşkanlığı seçimleri formaliteten başka birşey değildi.

        Cumhuriyet tarihine geçmesi çok önceden planlanmış, bu uğurda planları programları yıllar öncesinden organize edilmiş bir sürecin sonucu idi yaşananlar.

        Her nedense bu gerçeği kimse hala kavramamış ki hala suçlu aranmakta.

        Türkiye’yi bugün bu noktaya getirenler, AK Parti iktidarına teslim edenler, Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapanlar, son 70 yıldır Türkiye’yi idare edenlerden başkası değildir.

        Bu saatten sonra ya bükemediğin eli öpeceksin ya da 50 yıl da sürse benzer savaşı vereceksin.

        Bu bir savaştı

        Her savaşın sonucunda olduğu gibi bunda da kazanan ve kaybeden taraflar oldu.

        Ve onlar kazandılar.

        Kongre yaparak ,genel seçimlere bir yıl kalmış iken iç hiziplere devam ederek, suçlu arayarak, birbirini suçlayarak bir yere varamazsınız.

        Önce şunu kabul edin, 10 Ağustos seçimlerinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’nın karşısına ancak ve ancak Mustafa Kemal Atatürk aday olarak çıksaydı işte o zaman Erdoğan’nın şansı hiç ama hiç olamazdı.

        LİDER LAZIM

        Türkiye’nin benim gibi AK Parti’ye oy vermeyen yüzde 50’sinin kabul etmesi gereken bir gerçek var. Tayyip Erdoğan gerçek bir lider olduğunu sonunda Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olarak ispatlamış oldu.

        Başarı,önceden belirlenmiş hedefler doğrultusunda planlı hareket ederek istenilen sonuca ulaşmaktır.

        Muhalefet parti liderlerinden hangisi kaç yıldır istedikleri veya onlara oy veren halkın beklediği sonucu almışlar ve başarılı olmuşlardır?

        Cevap: Hiçbiri...

        Hepsinin sandalye sayısının toplamı bugüne kadar yapılan seçim sonuçlarına bakacak olursak, AK partiye karşı çıkmaya yetti mi?

        Cevap: Hayır

        O zaman neyi tartışıyoruz?

        İhtiyaç olanın bütün muhalifler adına gerçek bir “ lider “ olduğu belli değil mi?

        Diğer Yazılar