Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Teresa Palmer’la geçen yıl bu aylarda buluşmuştuk Paris’te. İstanbul’u çok merak ettiğini ve film çekmek istediğini anlatmıştı. Hatta tükenmişlik sendromu nedeniyle diziyi bırakan Meryem Uzerli’nin yerine Hürrem’e aday olmuş, yapımcılara selam göndermeyi ihmal etmemişti. Hollywood’da önemli projelerde yer alan Avustralyalı güzel oyuncu, görüşmemizden 1 yıl sonra İstanbul’a geldi. Artistry markasının yüzü olan Palmer’ın (28) hayatında 1 yılda çok şey değişmiş. Artık Nicole Kidman’ın tahtına aday gösteriliyor. Anne olmuş. 3 aylık oğlunu ve yapımcı kocasını da alıp İstanbul’a gelmiş.

        Gelişiniz, büyük kayıplar verdiğimiz, yas tuttuğumuz bir döneme denk geldi.

        Yakınlarını kaybeden bütün ailelere ve tüm ülkeye baş ağlığı diliyorum. Bütün haber kanalları bu olaydan bahsediyor. Bütün dünya acınızı paylaşıyor.

        Memleketiniz Avustralya’da da büyük facialar yaşandı.

        1990’lardaki büyük çığ felaketini unutamam. Yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Ülke olarak üzüntülü bir dönem yaşadık, acı bizi bir araya getirdi. Türkiye’de de bu üzüntünün insanları birbirine nasıl yakınlaştırdığını ve insanların birbirlerine nasıl destek verdiğini görüyorum.

        Hollywood bu trajedilerden besleniyor. Felaket filmleri insanları nasıl etkiliyor?

        Büyük felaket filmlerinden öncelikle oyuncular etkileniyor. 11 Eylül’le ilgili filminin ardından Nicolas Cage’e bu soruyu sormuştum. Hakikaten etkisinde kaldığını ama bir yerde kendini tedavi ettiğini, hatta acıları daha iyi karşılamaya hazırlandığını anlatmıştı. Belki de Hollywood, bu olayları tekrar filme çekiyor ki toplum, acıların çevresinde toplanabilsin.

        Paris’te görüştüğümüzde İstanbul’a gelmek istediğinizi söylemiştiniz ve 1 yıl sonra buradasınız. Nasıl buldunuz?

        Çok güzel bir şehir. Sultanahmet ve Ayasofya’yı gezdik, hayran kaldım tarihinize... Beklediğimden çok fazlaydı. Herkes çok sıcak, çok ilgiliydi bizimle... Dün gezerken “Kesinlikle Türkiye’de film çekmeliyiz” diye düşündük. Kolları sıvayıp bir proje oluşturup yakında burada çalışmaya başlayabiliriz.

        ‘Bebeğim için beslenmeme dikkat etmeliyim’

        3 ay önce doğum yapmış bir kadına benzemiyorsunuz. Siz Hollywood yıldızlarının sırrı ne?

        Sürekli meme emmek isteyen bir bebeğim var. Uzun süre emzirebilmek için beslenmeme dikkat etmek zorundayım. Sebze ağırlıklı besleniyorum ama bütün bunlara rağmen hâlâ biraz fazlam var.

        Bir güzellik markasının yüzüsünüz. Faydasını gördünüz mü?

        Artistry, teklif getirdiğinde araştırma yaptım. Beni etkileyen, markanın arkasındaki bilimsel araştırmalar ve yenilikçi taraflarıydı. Kullandıktan sonra da cildimde belirgin bir farklılık gördüm. Senelerdir beraber çalıştığım makyaj uzmanım da cildimin pürüzsüzleşip ışıldamaya başladığını söylüyor.

        Hayvan barınaklarıyla ilgili de çalışmalarınız var. Sosyal sorumluluk projeleriniz artacak mı?

        Onlara aynen devam ediyorum, bu benim hayat felsefem. Ailemi de projelerin içine almak, çocuklarımı onlarla büyütmek istiyorum.

        Çocuklarım derken... Kaç çocuk istiyorsunuz?

        5 çocuk istiyorum.

        Diğer Yazılar