Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ne idiği belli olmayan bu hakem her şeyi altüst etti. Beşiktaş’ı lime lime doğradı. 6-0’ın başmimarı İskoç hakem Craig Thomson’dır

        Hayatım boyunca yüzlerce, binlerce maç seyrettim, böyle rezil bir hakem görmedim! Fatih Terim hocamız boşuna “Kuzey ülkelerinden bize hakem gelmesin” dememiş, alın size kanıtı. Thomson, maşallah adı gibi makineli tabanca gibi. Bütün silahlarını, bütün mermilerini Beşiktaş aleyhine kullanarak Kara Kartal’a hüsran yaşattı. Bu maçın ekonomik geliri 6 milyon Euro. Hadi bunu bir tarafa bırakıyorum, Şampiyonlar Ligi’nde ilk defa gruptan çıkacak Beşiktaş ve tarih yazacak. Sadece o mu? Şenol Hocamız da kariyerine altın bir halka takacaktı. Ne idiği belli olmayan bu hakem her şeyi altüst etti. Beşiktaş’ı lime lime doğradı.

        6-0’ın başmimarı İskoç hakem Thomson’dır. Böyle skandal bir hakem UEFA’da nasıl barınıyor ve Şampiyonlar Ligi’nde nasıl maç alıyor? Hem de ‘baba’ maçlar! UEFA Hakem Şefi Collina acaba maçı seyrederken utandı mı veya yüzü kızardı mı! Merak ediyorum doğrusu. Hakemin, 6. hakem ile verdiği penaltının dünya futbol tarihinde bir örneği varsa lütfen bana göstersin. Üstüne kırmızı kart da cabası. İki oyuncu ceza alanına giriyor ve birbirlerini cılız da olsa iteliyorlar. Sonra da bodoslama yere düşüyorlar, düşerken ayakları birbirine takılıyor. Behey 6. hakem! Behey göğsünde FIFA kokartı olan Thomson efendi! Ne gördün de penaltı çaldın? El insaf! Burada çalınacak bir düdük varsa o da Beck’e yapılan fauldü.

        KURALLARDAN DA BİHABER!

        Rezil ötesi hakem ne yaptı biliyor musunuz? Taç atışı yapan Beşiktaşlı oyuncuyu ellerini kullanarak engelleyen Kievli oyuncuya sarı kart gösteremedi. Yahu arkadaş! Taç atışı yapan oyuncu, el ve kol hareketleriyle veya vücut hareketleriyle engelleniyorsa bunun karşılığı sarı karttır. Bu hakem FIFA oyun kurallarından bihaber! Peki 6. gol... Yüzde bir milyon ofsayt! Bu hakem ekibi, maçı tekrar izleyecekler. Eğer biraz vicdan, utanma sıkılma varsa hakemliği derhal bırakırlar.

        Diğer Yazılar