Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Telekom’un aç Aslanlar’ı, Vodafone’da aç Kartallar tarafından paramparça edildi. Derbiler derbi olalı, 6-0’lık F.Bahçe yenilgisi dahil, belki de hiç bu kadar tek taraflı oyun ortaya çıkmamıştı.

        İlk kez Dolmabahçe’ye inen G.Saray’ın yabancıları, 20-35 dakikalar ve ikinci 45’te golü yedikten sonraki kısa süreç hariç, Anadolu takımından bile beterdi! Adeta ayaklar titredi, savunma kevgire döndü. Liderin aciz görüntüsü, ‘büyük’ maçların ‘küçük’ hocası Tudor’un kulaklarını çınlatırken, artık ok yaydan çıktı. Bırakın Terim’in gölgesinin dolaşmasını, artık fotoğrafları Florya’ya yapıştırılmaya başlandı!

        İsteyince oynayan Beşiktaş, seviye olarak bu lig için ‘XL’ olduğunu kanıtladı. 32. saniyede Cenk’in kaçırdığını, bitmeyen abluka yüzünden yayıncı kuruluş ancak 3.40’ta verebildi! İlk kez 9-10 pası aştıklarında Feghouli’yle gole yaklaşan G.Saray için ‘kırılma anı’ 31’de ‘günün sakarı’ Rodrigues’in kaçırdığı fırsattı. Kartal’ın tek sendelediği an o andı. Asıl sersemleyen ise 2 kez Gomis tankına toslayan Tolgay’dı! Oğuzhan’ın düşürülmesine penaltı çalmayan Aydınus’u kurtaran ise ikinci yarı oldu.

        Derbiler bireysel hataya açık oyunlardır. Ama ilk hatanın Muslera’dan gelmesi pek alışılan bir durum değildi. Cenk bu kez 35. saniyede ikram edilen pastayı yedi. G.Saray, biraz kıpırdandığında, başına adeta balyoz indi! Bir anda vites artıran Kartal, tarihi farkı kaçırdı. Oğuzhan ve Q7 pozisyonları ‘bozuk para’ gibi harcarken, fişi çeken ‘sağ ayağıyla’ Tosic’in olması kaderin cilvesiydi. Kulübeden gelen Negredo da gol atma dersi verdi!

        Tudor, Başakşehir maçı sonrası ‘5-1’lik farkı doğuracak bir oyun yoktu’ demişti. Dün 10’a 1 olabilecek bir oyunu analiz ederken ‘istifa mektubunu’ da cebine koymalı. Güneş karşısında ‘kardan adam’ misali eridi.

        Başakşehir maçında ‘5-1’lik oyun değildi’ diyen Tudor buna ne der acaba!

        Diğer Yazılar