Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SERDAR Gürler’in ilk golünde hata yapanın konsantrasyon ustası Medel olması kafaların geçmiş maçlarda kaldığının kanıtı... Eksiklere rağmen Necip’i sol bekte, genç Larin’i 11’de görmek şaşırtıcı... Larin’de cevher var, ama derinlerde.

        İkinci yarı mevkisel-isimsel değişiklikler belleklerde format attırdı. Hücumda bal yapmayan arı Lens’in, sol bekteyken beraberlik golünü hazırlaması ilginçti. M.Pektemek’in göğsüyle attığı gole bakınca, Negredo’nun ayaklarıyla kaçırdıkları akıllara geldi! Serdar’ın röveşatası süperdi, bu çocuk artık bir İstanbul bileti hak etti. Kaptanlar Necip ve Ozzie (2. yarı) iyiydi. Fabri olmasa, Osmanlı can suyu kazanabilirdi. Kapanış, Kartal’ın ızdıraplı aşkı Vagner’den geldi.

        Maçı bitirelim, bir muhasebe yapıp geleceğe bakalım.

        - Kalk ayağa yürü güneşe... Eski beste daha bir anlam kazandı. Şenol Güneş taraftarın gözünde yönetimin de üzerinde bir güç, güven abidesi. Fikret Orman’ın yerine Ünal Aysal gibi egosu yüksek bir başkan olsa, kafaya takıp ‘elemanım’ diyerek yolları ayrılabilirdi!

        - Şenol hoca çok iyi bir teknik adam, ama işler kötü gitmeye başladığı zaman çözümsüzlüğe hapsolabiliyor. Karadeniz damarı da tutabiliyor. G.Kore’den dönmesi için ayağına kırmızı halı seren Sadri Şener’le sonra ters düşmüştü. Şener ismi verildi diye yeni stada bile gitmedi!

        - Yeni sezonda çalkantılı denizlerde boğulmamak için hocanın dilinden anlayan Ahmet Nur Çebi daha çok sahaya inmeli. Terim’in etrafında Taffarel, Davala ve Şaş sinerjisinin yarattığı güç ortada. Güneş inadı bırakmalı, Beşiktaş değerlerinden yardım almalı.

        - Kartal, ‘feda’nın ardından ilk şampiyonlukta sempati topladı. Mütevazılıktan uzak, zaman zaman kışkırtıcı dille bu kaybedilmeye başladı. Daha hassas olunmalı. Ayrıca Seba’yı örnek alan bir başkan, 17 kulüp başkanından daha fazla magazin sayfalarında yer almasını sorgulamalı!

        - ‘Come to Beşiktaş’ sloganı harika, ancak Medel ve Pepe dışında hakkını vereni görmedik. Negredo, Lens, Love fiyasko çıktı. Vida montaja giremedi. Cenk ve Demba Ba gibi gidenler arandı.

        - Astronomik transferler elde patladı. Ayyuka çıkan iddialar da cabası! Üstelik maaş uçurumu huzursuzluk yarattı. Menemen kadrosunun kolej havası, yerini gol sevinçlerinde zoraki birbirine koşan gruba bıraktı.

        - Lens gibi güç gösterisi transferler yerine, Güneş’in istediği öncelikli isimler koşulsuzca alınmalı. Burak’taki pişmanlık havası ortada. Ancak şu da unutulmamalı, bu taraftar Trabzonlu Ndoye’u veto ettiği için Gomez gelmiş, kader değişmişti.

        - Talisca’nın bonservisi, kârlı müşteri varsa alınmalı. Aksi durum, 2 milyara dayanan borç ve Devler Ligi’nin mucizeye kalması nedeniyle risk. Cazip teklifler değerlendirilmeli, yaşlı kadro yenilenmeli.

        Diğer Yazılar