Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğer sosyal medyayı markanızın bilinirliğini artırmak, herhangi bir ürünü pazarlamak gibi ticari kaygılarla kullanıyorsanız, aklınıza gelen türlü absürd fikirden çekinmeyin.

        Bir an düşündüğünüzde kendinize bile saçma gelmiş, yok artık daha neler dedirtmiş olabilir ama yılmayın, yolunuza devam edin. Nitekim sosyal medyanın size “yürü ya kulum” demesini istiyorsanız, saçmalardan seçmeler derlemeniz gerekiyor.

        Bir video çektiniz ve baktığınızda, insanlar bana kulağıyla gülecek hissiyatı mı oluşturdu? Tebrikler, fenomen olacaksınız.

        Fenomenin kelime anlamı; duyularla algılanabilen olay ya da nesne olsa da burası Türkiye; siz ünlü olacaksınız.

        Nusret’in ünü dünyaya yayılan sosyal medya paylaşımlarına eminim denk gelmişsinizdir. Öyle ya da böyle, eksik olmasın, reklamın iyisi kötüsü olmaz.

        Uzun zamandır Türkiye’den, kalkıp Amerika kıtasındakileri bile güldürecek bir haber çıkmamıştı.

        Bu kez oldu. Birisi çıktı, etleri tokatladığı, kestiği, büyükbaşlara masaj yaptığı videolarla, dünyanın gündemine oturdu. Edirne’den Ardahan’a değil, İngiltere’den Amerika’ya kadar gazeteler haberini yaptı, televizyon programları videolarına yer verdi.

        Biz değerini bilemedik ama bakın işte eloğlu bildi.

        Kimi bu videolara bakıp, “Biraz daha denk gelirsem vejetaryen olacağım” diyor kimi de “Amerika’da şu gün dükkan açsa önünde kuyruk olur” fikrinde birleşiyor.

        ÇÖPE ATMAYIN, YAYINLAYIN

        Tekrar söylüyorum; sosyal medya için çılgın fikirleriniz varsa, bence buruşturup buruşturup çöpe atmayın.

        Ne kadar saçmaysa o kadar önemsenme, ne kadar komikse o kadar ciddiye alınma şansınız var.

        Zaten bütün insanların güldüğü, herkesin şık ve bakımlı göründüğü, tüm sevgililerin el ele tutuştuğu, sarıldığı, öpüp koklaştığı, ultra sanal bir ortamdan bahsediyoruz. Videolarda ciddi olmadığınıza eminim, eninde sonunda inanacaklardır. Ya da deli olarak ün yaparsınız, fena mı olur?

        Diğer Yazılar