Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yapılan bir ankete göre dünyada her 10 kişiden birinin kıyametin 21 Aralık 2012’de kopacağına inandığını biliyor muydunuz? Dünyanın çeşitli yerlerinde sığınaklara kaçacak olanlar dışında bir de sadece Şirince’mizin ayakta kalacağına inananlar var biliyorsunuz. Şirince’de o gece için tek bir boş oda, pansiyon, yatak kalmamış! Esnaf haliyle memnun. O gün Şirince’de olanları gelip kurtaracak olan birilerinin varlığına ve “mavi enerji”ye inanan yabancı turistler Noel’i Şirince’de geçirecekler. Bir tek Şirince değil, yeryüzünden silinmeyeceğine inanılan bir yer daha var: Fransa’nın Bugarach Köyü. Öyle ki muhtar güvenlik güçlerinden yardım istiyormuş. Amerika Birleşik Devletleri’nde bazı havayolu şirketleri, köye gidecekler için tek yön bilet kampanyası başlatmış durumda!

        UZAYLILAR DÜNYAYA GELECEK

        Rusya’da otomobil vergilerini “Nasıl olsa kıyamet kopacak” diyerek ödemeyenler bir başka okuduğum haber... Kimilerine göre ise tam o tarihte altın çağa girilecek. Sezgilerimiz artacak, hislerimiz güçlenecek. 21 Aralık için iddialar madde madde şöyle:  Dünya 21 Aralık’ta rezonansındaki değişiklikler nedeniyle tersten dönecek ve güneş batıdan doğacak.  Yerçekimi bloke olacak, her şey üst üste binecek.  Teknik ekipmanlar ve haberleşme bitecek, uçaklar havalanmayacak, radarlar çalışmayacak.  İnsanlar başka bir boyuta geçecek, üst bilinç düzeyine ulaşılacak bu sayede telepati ile iletişim sağlanabilecek, uzaylılarla temas kurulacak.  Rus basınına göre uzaylılar dünyaya gelecek. Konuyla ilgili NASA’nın da yeni bir açıklaması var. İnternet sitesindeki bazı sorular ve cevaplar şöyle: Soru: 2012 de dünyaya tehdit altında mı? Birçok internet sitesinde, Aralık 2012’de dünyanın sonunun geleceği söyleniyor. Cevap: 2012’de dünyanın sonu gelmeyecek. Gezegenimiz 4 milyar yılı aşkın bir süredir yuvarlanıp gidiyor ve dünya çapında sözüne güvenilir bilim insanları 2012 ile ilişkili bir tehdit konusunda bilgi sahibi değil. Soru: Maya takvimi Aralık 2012’de bitiyor mu? Cevap: Mutfağınızın duvarındaki takvim 31 Aralık 2012’de bitmediği gibi Maya takvimi de 21 Aralık 2012’de bitmiyor. Bu tarih, Maya uzun erimli döneminin sonu; ama mutfağınızdaki takvim nasıl 1 Ocak’ta tekrar başlıyorsa, Maya takviminde de yeni bir uzun erimli dönem başlıyor. NASA çalışanı bilim adamı David Morrison kıyamet kehanetiyle ilgili şöyle diyor; “Mayalar karmaşık bir takvim geliştirdi ve dünya üzerinde yaşamın bu denli uzun süreceğini öngöremedikleri için 2012’de sonlandırdı.” Bu açıklamaya ne dersiniz?

        21 ARALIK İÇİNGERİ SAYIM BAŞLADI

        Pekâlâ. İşin hoş yanı Meksikalıların o gün için büyük bir kutlama planlıyor olması. Maya rahipleri, Maya takvimine göre 21 Aralık 2012 tarihinde bir çağın sona erişini kutlamak için perşembe günü Mexico City’de çeşitli törenler düzenlediler bile. Açıkçası ben belirli bir dönüşüm olacağına inanmak isteyenlerdenim. Birbirimizi daha iyi algılayabildiğimiz bir dünya hayali bana uygun. Güçlü sezgiler, iyi niyet gibi kazanımlar dünyayı bulunduğu bu kaostan belki kurtarabilir. 21 Aralık en uzun gece olmasının dışında tam 12 gün sonra karşımızda. Dilerim kıyamet kopmaz:) İyi pazarlar.

        Diğer Yazılar