Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖKHAN Zan geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında adamın suratına yumruk şov yaptı, ama yukarıda Allah'ı var vurmadı, cezası 2'den 1'e indi, o da takım elbisesini giydi, kravatını bağladı, traşını oldu, "Söz, ekmek Mus'haf çarpsın bir daha yapmayacağım" dedi ve ceza 1 yıl ertelendi.

        Lua Lua, Beşiktaş maçında Toraman'a yukarıda Allah'ı var gerçekten vurdu, 2 maç ceza aldı, o da takım elbisesini giydi, kravatını bağladı, traşını oldu, "Söz, ekmek Mus'haf çarpsın bir daha yapmayacağım" dedi ve ceza 1 yıl ertelendi.

        Geçtiğimiz günlerde, Fatih Terim şimdi nedenini hatırlamıyorum PFDK'na sevk edildi. Sonra cezası ertelendi. Sonra nedenini hatırlamıyorum bir kez daha PFDK'na sevk edildi. Sonra cezası ertelendi. Sonra nedenini hatırlamıyorum yine PFDK'na sevk edildi. O da takım elbisesini giydi, kravatını bağladı, traşını oldu, "Söz, ekmek Mus'haf çarpsın bir daha yapmayacağım" dedi ve ceza 1 yıl ertelendi. Hangi cezası ertelendi hatırlamıyorum, çok da önemi yoktu, zira bundan önceki sicili tertemizdi.

        Geçtiğimiz günlerde "Lan" dediği için Caner PFDK'na sevk edildi. Otopside "Lan" demediği ortaya çıktı, fakat Aydınus'a doğru "Ben Lan demedim Lan" dediği için 2 maç ceza aldı. Takım elbisesini giymedi, kravatını bağlamadı, traşını olmadı, "Söz, ekmek Mus'haf çarpsın bir daha yapmayacağım" demedi ve cezası 1 yıl ertelenmedi.

        Geçtiğimiz günlerde Meireles tükürdü, parmağını oralara buralara soktu. Ceza 8'den 4 maça indi. Takım elbisesini giymedi, kravatını bağlamadı, traşını olmadı, "Söz, ekmek Mus'haf çarpsın bir daha yapmayacağım" demedi ve cezası 1 yıl ertelenmedi. Meireles'in sicili çok kötüydü. Zira Meireles'in futbol hayatı boyunca 100'e yakın kırmızı kartı bulunuyordu.

        Geçtiğimiz yıllarda Aziz Başkan canı sağ olsun, Emrah Öner'i "Ey Fenerbahçeli" yazısından dolayı mahkemeye verdi. Mahkeme 2 yıl sürdü. Emrah takım elbisesini giydi, kravatını bağladı, traşını oldu, "Söz, ekmek Mus'haf çarpsın bir daha yapmayacağım" dedi, ceza 3 yıl ertelendi.

        Sonra anladım ki konu Fenerbahçe düşmanlığı değildi. Konu, takım elbise, kravat ve traş'tı. Tıpkı Barış Manço'nun "Ahmet Bey'in ceketi"ndeki gibi...

        Ve her zamanki gibi Fenerbahçeliler abartıyorlardı.

        Mesela, Caner'in "Lan" diye vantrologluk yaptığı maçta Aykut Kocaman sahada çıldırmıştı. En az 5 maç ceza alması gerekiyordu. Ama almadı. Çünkü takım elbise ve kravat giymişti. Hatta traş olmuştu.

        Sonra düşündüm.

        Ünal Başkan küçük hissedarları çiğnemedim derken de takım elbiseli, kravatlı ve traşlıydı. Amrabat, Yiğit, Necati, Ali Turan transferlerinde de insanlar takım elbiseli, kravatlı ve traşlıydı.

        Sadri Şener Fenerbahçe'nin yerine 20 milyon Euro'yu kasaya koyarken de takım elbiseli, kravatlı ve traşlıydı.

        Demek ki olay sadece takım elbise ve kravattı.

        Gerisi...

        3 kulvarda koşmak...

        UEFA'ya karşı tek başına karşı gelmek...

        Bir senede en çok maç oynama rekorunu kırmak...

        Gerisi...

        Traştı.

        Diğer Yazılar