Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1- Galatasaray ev sahibi gibi başladı. Hayret derbilere hep kendi sahasında oynayan takımlar atak başlar. Dün gece öyle olmadı. Almeida'nın girdiği pozisyonlara Miroslav Klose, girse ilk yarı sonunda Beşiktaş devreyi 2-0 önde bitirirdi. Almeida, Portekiz Milli Takımı'nın hücum gücü. Niye Beşiktaş'ın hücum silahı olamıyor?

        2- Q7 bildiğiniz gibi. Allah onun arkasında oynayan oyunculara kolaylık versin. Hilbert'in bir gün dalağı patlarsa sorumlu belli.

        3- Semih ile başlamak çok cesur bir karardı Fatih Terim için. Genç oyuncular, böyle maçlarda adamı rezil de eder vezir de. Semih başarılı oynadı.

        4- Kazım ve Engin ilk 20 dakikada iyiydi. Sonra çalılıklar arasında kayboldular. Özellikle Kazım, 'sadrazam torunu' gibi her topu ayağına bekliyor. Top 45 cm soluna gitse Mr. Kazım ayağını uzatmıyor.

        5- Simao, tam zamanında La Liga gibi üst düzeyde bir ligi götüremeyeceğini gösterdi. Bizim ligde bile oyuna ağırlığını koyamıyor. Koşu kalitesi çok kötü.

        6- Ayhan'ın yerine Sabri tercihi çok doğruydu. Her zaman mücadele gücü ile kendini gösteren Ayhan'ı uzun süredir bu kadar kötü görmemiştim.

        7- İlk hakem hatası 55. dakikada oldu. Q7'nin attığı voleyi Semih çıkardı bütün stat korner olduğunu gördü ama hayret 4 hakem de göremedi. Böyle basit hatalar olmamalı.

        8- Sabri kararı, sakatlıkla son buldu. Umarım ciddi sakatlanmamıştır. Bir zamanlar İspanya Milli Takımı'nın değişmez ismi Riera, mecburen oyuna alındı. İspanyol aşısı galiba Türkiye'de tutmuyor.

        9- Baros, 65. dakikada oyuna girdi. Maça banko başlasa birbirlerine çok yakın oynayan Sivok-Egemen ikilisine çok zor anlar yaşatabilirdi.

        10- Beşiktaş taraftarı dünyanın en yaratıcı kitlelerinden biri olduğunu tekrar gösterdi. Bu karda kışta Van felaketini soyunarak unutmayan ve unutturmayan cefakar taraftara teşekkürler. Sosyal sorumluluk işte bu.

        11- Q7 ilk servisini 77. dakida yaptı. 77 dakika gölge adamı oynadı. Necip oyuna devam edebilse, Beşiktaş orta sahası da daha pozitif olabilirdi. Necip'e de büyük geçmiş olsun.

        12- Son yılların en sıkıcı Beşiktaş-Galatasaray derbisiydi. İki takım da fazla yıpranmak istemedi. Muslera'nın mükemmel oyununu unutmuyorum tabii.

        VE FİNAL: Beşiktaş evinde oynadığı 2. derbiyi de kazanamadı. Galatasaray, 1 puana çoktan razı olmuştu. Sonu belli olan kısa metrajlı bir film gibiydi derbi. Sıkıldık ve bitti.

        Diğer Yazılar