Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe’nin Alanya’da aldığı 1 puana olumlu bakarak, sergilediği futbolu gözardı edenlerden misiniz?

        Aksine sergilenen oyuna eksi verenlerdenim. Oyuna bakmayarak 1 puanı olumlu bulabilirsiniz. Ancak bu sezonun en kötü oyunlarından biriydi. Bunda Tamer Tuna’nın oyuncu tercihlerinin de önemi büyük tabii ki.. Sağ bekten açık, hücumcudan savunmacı yaparak ortaya atılan bir 11’in iyi olacağını beklemek de anlamsız olurdu. Neyse... Alanya maçı bitti, etkisiz bir oyunla hayli değerli bir puan alındı. Önemli olan bundan sonraki İzmir’deki Kasımpaşa, İstanbul’daki Beşiktaş maçı.. Göztepe kendi karakteristik oyun sistemine dönüş yapamadığı takdirde alacağı sonuçların iyi olacağını düşünmüyorum. Neden kadroya alınmadığı bilemediğimiz oyuncuların formayı hakettiklerini düşünerek tavır koymaları en büyük endişem. Örnek de Kosanovic, Ngando ve Scarione. Zaten Ghilas’ın tepkilerini biliyoruz. Kasımpaşa maçını merakla bekliyorum. Göztepe yine futboluyla bizi etkiler, umarım.

        MANİSA

        Manisaspor’un kurtuluşu artık mucizelere bağlı. Yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmedi mi sizce?

        Bence mucizeler bile kurtulmasını sağlamaz Manisaspor’un. Bu yıl için acı tablo artık ortada. Ancak bu tablo yıllardır görülmesine rağmen düzeltme adına yapılan bir şey olmadı. Yönetimlerin elleri kolları bağlı olduğu için yara bandı vazifesi gördüler. Bu kadar borç varken, takım transfer yapamazken, kent tarafından destek bulamayan yöneticileri olmuşken, Manisaspor’a daha düşmedi gözüyle bakmak akıllıca olmaz. Sportif direktör Ufuk Dündar’ın açıklamalarından aktarıyorum: Bundan 8-9 yıl önce Makukula 1 milyon 700 bin euroya bu kulübe transfer edilmiş. Geçtiğimiz bu 8 yılda ödenen parası 125 bin euro. 3 yönetim sadece 125 bin euro ödemiş.

        Sizce bu takım bu yıl mı düşecek.

        İş çoktan bitmemiş mi.

        Yeni bir sayfa açmanın zamanı çoktan gelmemiş mi? Ne dersiniz?

        ALTINORDU

        Altınordu he zaman olduğu gibi formunu üst seviyeye getirdi. Sizce yine Play-Off mu oynayacak.

        Formunu sürdürebilirse bu yıl direkt çıkma şansı daha fazla. Gençlerden kurulu Altınordu için Play-Off heyacanlı gelebilir. Lig ortamı onlar için sakin geçiyor. Maçlarını izlerken soğukkanlı davranışları karşısında şaşırmıyorum dersem, yalan olur. Hiçbir takımda görmediğim bir dinginlik var Altınordu’da. Bu artılarını da puanlara çeviriyorlar. Bu nedenle şansları çok yüksek diyorum.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’nun durumu vahim. Cihat Arslan da aynı kanıda ki ayrılmak istedi. Sizce bırakmalı mı?

        Karşıyaka maç kazanmayı başaramıyor. Çünkü atacak oyuncusu yok. Durum da gerçekten çok vahim. Cihat Arslan’a gelince. Cihat hoca görevi kabul ettiğinde de Karşıyaka için çok farklı değildi. Bugün de aynı. Bırakmayı aklından bile geçirmemesi gerekiyor. Ne olacaksa Cihat Arslan’la olmalı. Hatta gelecek yıl için de planlarını bugünden yapmalı. Kötü bir sonuç karşısında önceden yapılan planların büyük avantajı olur. KSK, seneye de seninle olmalı Cihat Hoca..

        Diğer Yazılar