Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sezon Arena’da G.Saray karşısında, Bursa kadar etkili olabilen bir başka takım daha hatırlamıyorum. Timsah maça öyle bir başladı, öyle pozisyonlar yakaladı ki, sanki deplasmanda oynayan takım G.Saray’dı... İlk devrenin sonuna 1-1’lik sonuçla girilse de skor 4-1’lik sonuçla Bursa’nın lehine de olabilirdi.

        İkinci yarı başlar başlamaz Fernandao ile gelen golde G.Saray’ın yorgun defansı yine çaresiz kalmıştı! ‘Yorgun’ kelimesini özellikle kullanıyorum çünkü eksikler nedeniyle bir hafta içinde üst üste 3. maçına çıkan Koray ve Hakan Balta ikilisine Afrika Kupası’ndan dönen Chedjou da eklenince, ortaya rakip forvetlerin ekmeğine yağ süren bir defans kurgusu çıktı. Sabri sakatlandığında Koray’ı sağ beke alan Hamza Hamzaoğlu, Sinan’ı sahaya sürdü ve dizilişle de baştan sona oynadı. Hamza Hoca’nın son bölümde kazanma arzusuyla yaptığı Chedjou-Bruma değişikliği ise bana göre maçtaki en önemli hamleydi. Takımdaki tüm oyuncular hocalarının bu maçı kaybetmek istemediğini anladı ve tepki verdi. Sneijder’ın frikiğini Volkan Şen’in eliyle kesmesi, maçın kader anıydı. Penaltı atışını kullanan Emre Çolak ise hem büyük bir sorumluluk aldı hem de attığı golle beraberliği kurtardı.

        Sonuç olarak, şampiyon olmak istiyorsan elbette ki kazanacaksın. Ama kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin. G.Saray adına bu beraberliğine ancak böyle bakılabilir.

        Diğer Yazılar