Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Roberto Mancini ve oyuncuları, Fenerbahçe derbisini kazanınca ligi bitirmiş, şampiyonluk kupasını havaya kaldırmış, üstüne bir de tatile çıkmışlar! Bedenleri Sivas’ta, ruhları ise Akdeniz sahillerinde güneşleniyor...

        Tamam, Drogba, Sneijder ve Melo, Galatasaray için çok önemli oyuncular. Buna kimsenin bir itirazı yok. Ama bu oyuncuların eksikliği, asla bu mağlubiyetin mazereti olmamalı! Çünkü bu takım, onlar oynasa da oynamasa da, zaten haftalardır deplasmanlarda maç kazanamıyor. Açıkçası, Mancini’nin oynattığı bu futbolla kazanacak gibi de gözükmüyor!

        Mancini ve oyuncuları, ya bu maçın önemini kavrayamamışlar ya da önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne falan gitmeyi düşünmüyorlar. Fenerbahçe’yi yenince gerçekten de şampiyonluğu kazandıklarını düşünüyor olmalılar ki, bırakın şampiyonluğu, ikinciliği bile Beşiktaş’a kaptırmak üzere olduklarının farkında bile değiller!

        Peki onları kim uyaracak, Mancini mi? Hiç sanmıyorum... Açıkçası ben Mancini’nin, gelecek yıl Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne gidip gidemeyeceği ile ilgilendiğini de düşünmüyorum! Kayserispor maçından sonra bavullarını toplayıp gitmeyi düşünen İtalyan hocanın, bu saatten sonra ilgileneceği tek şey, ancak tazminatı olur. Başkan Ünal Aysal ise bugünkü genel kurulda, Fatih Terim’i göndererek ne kadar iyi bir şey yaptığını anlatabililirse, bir de genel kurul üyelerine anlatır!

        Son olarak, Sivasspor’u ve Roberto Carlos’u oynadıkları cesur ve göze hoş gelen futbol nedeniyle tebrik etmek gerekir. Hak ettikleri bir galibiyet kazandılar... Galatasaray’ın oynamaya çalıştığı futbol için yazacak bir şey yok. Mancini ve oyuncuları şu maçı oturup bir daha izlesinler. Eğer ne oynadıklarını ve sahada ne yapmaya çalıştıklarını kendileri de anlayabiliyorlarsa, bir daha bir şey yazmayacağım!

        Diğer Yazılar