Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEÇEN akşam Serenay Sarıkaya ile karşılaştım. Sarıldık, öpüştük. Bayılıyorum bu kızın enerjisine. Ama sırf ben değil herkes bayılıyor Serenay’a. Kiminle konuşsam “Biz o kıza bayılıyoruz” diyor. Hatta yaptığım röportajlarda bile ünlü isimler “Ölüyoruz, bitiyoruz” diyorlar. Serenay’a sordum, “Çok utanıyorum” dedi. Gerçekten utanıyor, çok mahcup oluyor “Ben bu övgülerle yaşarsam yolumdan şaşabilirim. Hepsine teşekkür ediyorum, gerçekten çok mahcup oluyorum” diyor. Oyunculuk kariyerine son hızla devam ettiğini söyleyen Serenay “Oyunculuk benim tercihim. En sevdiğim” diyor. Ben “Çok güzel şarkı da söylüyorsun. Bir albüm yapsan ne güzel olur” dedim. “Evet çok teklif var ama ikisi bir arada yürümez. Ben oyunculuğa gönül verdim” diyor. Bence de en doğrusunu yapıyor. Oyunculuk kariyerinde o kadar güzel yürüyor ki, biz Serenay’ı gelecekteki yıllarda daha da güzel yerlerde göreceğiz. Bu arada Serenay’ın menajerliğini Ayşe Barım yapıyor. Ki çok doğru adres. Emin ellerde. Ayşe zor kadındır ama tuttuğunu koparır. Ben de bu işlerle uğraşsam Ayşe’den başkasıyla çalışmazdım. Ve size ikinci bir şey daha söylemeden edemeyeceğim. Serenay’ın yanında çok yakın arkadaşı Boygar da vardı o akşam karşılaştığımda. Uzun süredir bir yerde görmüyordum Boygar’ı. Meğer Frankie’de sahneye çıkıyormuş. Cuma akşamları yani bu akşam. Aklınızda bulunsun.

        Göbek atmak GARANTİ

        ÇARŞAMBA akşamı Frankie’de sahneye çıkan Atiye’yi izlemeye gittim. Uzun süredir izlemiyordum. Ne büyük eksiklikmiş. Benim ara ara Atiye’yi izlemeye gitmem gerekiyor. Enerjisi, söylediği şarkılar sizi kendinize getiriyor. Davullar, zurnalar... Aman Allah’ım, tüm mekân göbek atıyor. Arap havaları, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ne ararsanız var. Sezen Aksu’nun klasikleşmiş tüm şarkıları falan filan... Anlayacağınız repertuvarına bayıldım. Göbek atmak, eğlenmek garanti üstü garanti. Sahne bittikten sonra da mekânın içinde dört dönüyor Atiye. Öyle hemen mekânı terk edeyim, gideyim, cool takılayım havasında değil. Masaları hemen hemen tek tek dolaşıp sohbet ediyor, fotoğraf çektiriyor. Sahne bitiyor ama 1 saat de öyle sohbet-muhabbet devam ediyor. Gerçekten keyifliydi. Hem de inanılmaz keyifliydi. Bu kadarını beklemiyordum. Ben Atiye’yi ilk sahneye çıktığı andan beri izlerim, severim ama daha da güzelleştirmiş sahnesini. Değme sanatçılara taş çıkarıyor. Özellikle darbuka şovunu izleyin derim.

        ‘Hoşuna mı Gidiyor?’ fırtınası

        GERÇEKTEN bu şarkıya kayıtsız kalmak imkânsız. Bu ay içinde 2 kez Asmalımescit Chanta’da sahneye çıktı Ece Seçkin. İkisinde de gidip izledim Ece’yi. Sahnesi iyi, enerjisi güzel. Mekânın içinde bulunan herkesi avucunun içine alıyor. Kendi şarkılarının dışında 2 şarkı daha seslendiriyor. ‘Hoşuna mı Gidiyor?’ o kadar çok istek alıyor ki 4-5 kez söylese herkes kabul edecek. Ama bir çıkarken bir de inerken söylüyor. Herkes bir tempo, şarkıya eşlik ediyor. Ece’nin bundan sonra böyle bir şarkı daha patlatması lazım. Şu an çok iyi bir ilerleme var çünkü.

        Olan biten

        - Meryem Uzerli’nin yeni projesinde olabilir düşüncesiyle herkes Kıvanç Tatlıtuğ üzerinde yoğunlaşmıştı. Bu Kıvanç’ı haliyle rahatsız etti. “Kendi yapım şirketinin dışında iş görüşmesi mi yapıyor?” algısından dolayı hemen açıklama gönderdi. Oysa bu 2 isim pek de güzel olurmuş.

        - Bülent Ersoy yapmış yine yapacağını; Cem Yılmaz’ın ince kadın sevgisinden dem vurmuş. Ah divacığım, genellikle bütün erkekler ince kadın seviyor. Özellikle Türk erkeklerinde böyle bir takıntı var. Ben bu takıntıyı çözemedim. Çözebilen bir açıklasın lütfen.

        Diğer Yazılar