Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “BU erkeklere bir şey oldu” diyor bir kadın arkadaşım. Öbür taraftan diğeri “Ay boşver erkekleri. Kendi haline bırak. Böyle giderse lezbiyen olacağım” diyor.

        Bir başkası “Yeni nesil acayip güzel. Bizim pabucumuz dama atıldı. Bir de çok rahatlar” diyor. Diyorlar da diyorlar. Gerçekten bir nesil kadın son günlerde pek mutsuz. Kendilerini spora vermiş durumdalar. Hatta hayatlarında hiç olmadıkları kadar zayıflar. Kimisi “Önden 50’lik, arkadan 20’liğim” diyor kendisi için. Durun, neler oluyor? Hanımlar bir kendinize gelin. Her yaşın bir güzelliği vardır. Tamam yeni nesil giyinmeye, süslenmeye, zayıf olmaya ve sağlıklı beslenmeye daha çok önem veriyor.

        Aslında bizlerin de öyle olması gerekirdi ama olmadık işte. Yapacak bir şey yok. Biz de böyleyiz. Her devre ayak uydurmaya çalışan bir neslin çocuklarıyız. Bırakın böyle mutlu olalım. Erkek meselesine gelecek olursak. O kısımda siz hatalısınız. Erkeklerin her istediğini yapan, tanıştığı an âşık olan hatta göklere çıkaran kadınlar var, onlara kızıyorum. O yüzden erkekler size çektiriyorsa haklılar. Hiç kusura bakmayın, sizin hatanız.

        ‘Hadi Esin kalk oturma’

        HADİ buyurun işte. İnsanın Ebru Şallı gibi arkadaşı olunca her gün telefonla tacize uğruyor. Tacizin adı spor. Oysa ben bu aralar kendimden geçtim. Maşallah ne spor ne de diyet! Bir güzel yemek yiyorum. Oh, ne güzel lezzetlerimiz var bizim yahu! Tamam aslında iyi bir şey tabii Ebru’nun yaptığı. Üstelik Ebru şimdi ‘3K’ isimli yeni bir DVD çıkardı.

        “Yakında DVD kraliçesi olacaksın” diyorum. Ben sayısını hatırlamıyorum. Bir de hepsi satıyor maşallah. ‘3 K’; kol, karın ve kalça demek. Ebru’nun hareketlerini yapıyorsunuz sonra da Ebru gibi oluyorsunuz anlamına gelmiyor tabii. Sabır gerektiriyor. Ben her gün niyetleniyorum. Başladığım günler de oluyor ama onun kadar sabırla devam ettiremiyorum.

        O her gün yapıyor bu hareketleri. Her gün ama her gün. Yemek yemek, uyumak kadar önemli bir durum. Yani Ebru gibi olmak istiyorsanız her gün yapmak şart demek istiyorum. Şimdi bir de suda pedal çevirmeye başlamış. ‘So Bike’ isimli aletle daha da sıkılaşıyor, daha da fit oluyormuş. Daha ne kadar sıkılaşacak bilmiyorum ama Ebru bu gidişle herkese taş çıkartacak. Bol bol karın kasını, bacak kasını izlemeye devam edeceğiz. Bu arada Sinan Akçıl ve Ebru Şallı tarafından bu dönem bir evlilik haberi gelmeyecek. Bekleyen avucunu yalar. Ama yakında bir şeyler olacak gibi...

        Buz pisti

        ARKADAŞIM Eda Turan sayesinde duydum; Vakko, Suadiye şubesinde buz pisti kurmuş. Eski ve profesyonel patenci olan Eda da gösteri yapıyor pist üzerinde. Cem Hakko, kızı Katia ve Ronit Gülcan da vardı benim gittiğim gün. Hatta Katia bir ara buz pistinde kayıyordu. Bir anda yere düştü, çünkü yağmur yağdığı için pist keskinleşti. Cem Hakko kolu kırıldı zannetti, çok korktu ama herhangi bir şey olmadı. Sadece incinmişti. Bu arada Cem Hakko yeni yıl yaklaşırken ne güzel bir şey yapmış, kendisini o gün de tebrik ettim.

        Şehirde olup biten

        Arap turistler taksiye bindiklerinde taksimetre açtırmıyor, kazıklanacakları korkusuyla pazarlık yapıyorlarmış. Bu sistemle daha çok kazıklanabilirler. Yanlış mı düşünüyorum?

        Artık neredeyse tüm arkadaşlarım Uber sistemini kullanıp taksi çağırıyor. “Tarif etmiyorsun, para ödemiyorsun. Kredi kartından da çekebiliyorlar. Arabalar tertemiz ve şık. Özel şoförünmüş gibi” diyorlar. Bu sistem hızla ilerliyor.

        Instagram sahte ve parayla satın alınan hesapları temizliyormuş. Çok doğru bir karar. Bizim sokaktaki küçücük emlakçının 70 bin takipçisi var. Bir de “Satın aldım” diye anlatıyor. Kişi başkasını değil kendini kandırır her zaman. Yoksa bizlik bir şey yok. Para-pul onun. Keyif de onun. Ama bu tarz olaylar gün yüzüne çıkınca komik oluyor.

        Diğer Yazılar