Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEM Yılmaz ile Cansu Dere aşkını bilmeyen yoktur. Bir dönem bu ikiliyle yatıp kalkıyorduk. Sonra bu aşk üzerinden çok şey gelişti. En büyük gelişme de Cem Yılmaz’ın Cansu Dere’nin arkadaşı Ahu Yağtu ile evlenmesi. Bir kadın sevdiği adamı kolay kolay bırakmaz. Ama bir kere kalbi kırıldı mı o kapı bir daha açılamayacak derecede kapanır. Öyle ki Cem Yılmaz’ın ellerinde çiçeklerle gitmesi bile fayda etmemiş. Cansu Dere o kapıyı açmamak üzere kapatmış. Bildiğim kadarıyla Cansu Dere birlikte oldukları dönem evlilik düşüncelerine çok kez girmiş ama Cem Yılmaz oralı olmamıştı.

        Daha sonra bir anda evlenip bir de çocuk sahibi olması tuhaf bir durum. Bunun o kadar çok örneği var ki... Bir kadın “Yıllardır beni oyalıyor, evlenmiyor” dediği sevgilisinin kendisinden ayrılır ayrılmaz başka bir kadınla evlendiğine çok şahit oluyor. Sözde o erkek evlilik taraftarı değildi. Yıllardır çözülemeyen bir bulmaca bu. Ben hep şunu söylerim: Erkek her zaman evlenmek ister. Ama onu nikâh masasına oturtacak ya da ayaklarının geri durmasına sebep yine bir kadındır.

        Kalbi kırık kadın

        Unutmaz, içine atar gibi gözükür ama her defasında bir “Offf” çeker.

        “Allah yolunu açık etsin” der ama göz ucuyla ne olup bittiğine bakar.

        Kendisi mutluluğu başka birinde bulduysa “Allah’ın sevgili kuluymuşum” der ama bir türlü geçmiş isimden de kurtulamaz.

        Tuvalette UZAYI izleyin

        SON günlerde kiminle konuşsam “Kozmonot’tayım” diyor. “Hayırdır inşallah” diyerek sonunda gidebildim. Topağcı’na konuşlanan bu mekân Soğuk Savaş yıllarından kalmış bir yer gibi. Bu ne demek mi? Efendim sahipleri o yıllara pek bir meraklı oldukları için mekânın dekorunu da tamamen o döneme uygun hale getirmişler. Berlin Duvarı’nın yıkılış anının görüntüsü var mesela.

        Uzay’a giden Rus Kozmonot Yuri Gagarin de var. Hatta tuvaletlerinde uzay mekiğini bile izleyebiliyorsunuz. Hem de NASA ile yapılan ortak bir anlaşma sonucunda canlı, o dakika olan biteni. Abartmıyorum gerçekten tuvalete girin ve çıkmayın, uzaya merakınız varsa oturup izleyin kıvamında. Bu arada mekânda bütün yörelerin bira çeşitleri mevcut. Ben gittiğimde tıklım tıklımdı. Kapıda bekliyor insanlar, diğer insanların kalkmasını. Değişik bir yer anlayacağınız.

        Razıl Abi’ye özel BIRA GETİRTİLMİŞ

        SON günlerde Razıl Abi, Russell Crowe memlekete pek sık gelir oldu. E tabii biz biraz yabancı severiz, onun da bir dediğini iki etmek istemeyiz. Crowe’un zaman zaman istekleri oluyor efendim. Bunlardan biri de zencefilli bira. İşte bir gelişinde Avustralyalıların müdavimi olduğu bu birayı kendisi için pek aramışlar. İstanbul’da bir tek Kozmonot’ta bulmuşlar. Russell Crowe için özel olarak yapılmış ve gönderilmiş. E tabii kendisi pek memnun kalmış bu durumdan. Pek çok sevilen, bir dediği iki edilmeyen Razıl Abi’nin yakında memlekete yerleşeceğini düşünüyorum. Russell Crowe

        Diğer Yazılar