Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BU ülkenin Kim Kardashian’ı bana göre kesinlikle Asena Erkin’dir. Eğer Asena’nın Kim’in annesi Kris Jenner gibi bir annesi olsaydı şu anda memleketin en lüks davetlerine parayla katılır, her derginin kapağını süsler, her attığı adımdan yüklüce bir para alır, firmalarla anlaşmalar imzalıyor olurdu. Çünkü Kim’in annesi Kris o kadar akıllı bir kadın ki her kızını, oğlunu, hatta eşini bile dünyaya fazlaca tanıtarak onların üzerinden acayip paralar kazandı. Ne iş yapıyorlar derseniz, hiç! Sadece çok ama çok popülerler. Şimdi Kris iki küçük kızı Kendall ile Kylie için çalışmalara hız kazandırdı. Kendall ciddi şekilde yıkacak ortalığı yakın zamanda. Asena Erkin’e dönecek olursak, Asena çalışmıyor. Onu tanıyan sadece tasarımcı ya da Caner Erkin’in eşi olarak biliyor. Ama Caner Erkin’den daha çok kendinden söz ettiriyor. Her attığı adım olay. Şimdi yeşil arabasıyla gazetelerin manşetlerinde. Dün her gazete Asena’dan bahsediyordu. Ben Asena’nın yerinde olsam “Kim gibi koca bir popom yok ama benim de çılgınlığım var” diyerek bu ilgi alakayı çok ciddi paraya çevirirdim. Ama dediğim gibi bunun için Kris gibi biri lazım Asena Erkin’e. Bu arada Asena’ya çok ciddi yazılar, eleştiriler yazdım. Geçelerde tanıştık “Sen de benden nefret ediyor musun?” dedim. Güldü ve “Hayır” diyerek çok yakın davrandı. Şimdi her karşılaştığımız yerde sarılıp öpüşüyoruz. Yakın zamanda arkadaş bile olabilecek potansiyelim var. Böyle eğlenceli, keyifli, umursamaz, takılmaz, insanın üzerinde baskı kurmayan insanı özlemişim. Asena’yla sohbet edince bunu fark ettim.

        Böyleleri anne olamaz

        HASTANE önünde bekliyorum. Karşıdan bir kadın geliyor. Bir eliyle küçük oğlunun elini tutmuş. Oğlu 3 ya da 4 yaşında. Diğer elinde oğlunun biberonu var. Süt dolu biberonu tuttuğu eliyle bir yandan da sigara içmeye çalışıyor. Yürüyorlar öylece... O an kadının elinden o çocuğu almak istedim. Bebek arabası sürerken sigara içen kadınlara da çok denk geliyorum. Kimse kusura bakmasın. Bu kadınlar anne olamaz. Çocuğunu sevdiğine, koruduğuna kimse beni inandıramaz. Bu kadınlar minik bedenlere ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller mi? Anne değilim ama bunu anlayabilecek kadar duyarlıyım. Kimse bana “Senin de çocuğun olsun da görelim” demesin. Böyle bir cehaleti asla kabul etmiyorum. Özellikle hastane önünde. Yazıklar olsun!

        Hastane önünde SİGARA İÇMEK

        HASTANE önünde sigara içmekten bahsedecek olursam, geçen günlerde Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde epey bir zaman geçirdim bir yakınımın rahatsızlığı nedeniyle. Gördüğüm manzara şudur: Tam hastanenin kapısının önünde yerler sigaradan geçilmiyor. Hatta küllüklerin başı adam, kadın kaynıyor. Ve maalesef o adamların ve kadınların yanında küçük bedenler. Hayır mekânlarda sigara yasağı yapıyorsunuz da neden en önemli yerin kapısının önünde sigarayı yasaklayamıyorsunuz? Mekânda içmek isteyen adamı bir nebze anlayabilirim. İçkisini içiyor, müziğini dinliyor. Eğleniyor, coşuyor. Hadi sigarasını içmek ister yasağı deler bir nebze olabilir diyeceğim de, hastane önünde ve özellikle tuvaletlerde insanlar fosur fosur sigara içiyor. Kimse bunları görmüyor mu? Bence acilen bir önlem alınmalı.

        Bugün cuma, eğlence zamanı

        ESKİDEN haftanın 5 gecesi bile sabahlayan birçok kişi, artık sadece cuma-cumartesi sabaha kadar eğlenmek peşinde. Yeni nesil sağlıklı yaşam konusunda çok hassas ve hafta içi çok fazla sabahlayıp uykusuz kalma derdinde değil. Hafta içi yemek yiyip, biraz müzik dinleyip, en geç 02.00’de evde olmak istiyor herkes. Ama cuma-cumartesi öyle değil. Haftanın acısını çıkarmak isteyen çok. Sabahlıyor herkes anlayacağınız. Bana da sürekli “Nereye gidelim?” diye soruyorlar. İnanın ben de böyle güzel müzik yapan, sabahlara kadar dans edebileceğim yerlerin özlemini çekmiyor değilim. Eskiden bu tarz yerler çok fazlaydı ama şimdi çok değil. Yani sizin de bildiğiniz dans mekânları hâlâ baki. Yeni bir isim katılmadı bu listeye. Bulursam buradan haber edeceğim.

        Sıkıldık

        ■ Baskıcı insanlardan.

        ■ Sürekli her şeye karışan, eleştiren, bir açık arayan insanlardan.

        ■ Her yaptığın şeye illa bir söz söyleme ihtiyacı duyan insanlardan.

        ■ Kavgacı insanlardan.

        ■ Çözüm üretmeyen insanlardan.

        ■ Eğlenmeyen insanlardan.

        Diğer Yazılar