Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON zamanlarda kadına şiddeti konuşuyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yakın. Özgecan’ın acısı yüreğimizde daha çok tazeyken, başka benzeri olaylar her gün yaşanıyorken Ceren Hindistan isimli bir oyuncu, Instagram’da başka bir hemcinsiyle şöyle bir konuşma yapıyor:

        Güneş Ç.: Ailen olmadığı için zengin adam peşindesin. Özlem Çetinkaya adında imam nikâhlı bir karısı daha olduğunu biliyor musun?

        Ceren H.: Özlem’i biliyorum. Seninle evliyken görüşmüş onunla.

        Güneş Ç.: Yazıklar olsun.

        Ceren H.: Ya ben ne yapayım.

        Güneş Ç.: Bana yaşattıklarını sen de yaşarsın inşallah. “Nikâh yapacağım” diye kandırdı beni.

        Ceren H.: Yok zaten nikâh yapmaz, bana da yapmıyor. Ama çocuğuma sahip çıkıyor. Bir farkımız yok.

        Güneş Ç.: Nasıl güvenip çocuk yaptın?

        Ceren H.: 8 hafta olmuş. Aldırmamı istemedi.

        Güneş Ç.: Umarım öyle bir hale gelirsin ki gökteki kuşlar oturup halinize ağlar.

        Birçok kişi bu yazışmaya bu hafta denk gelmiştir. Ama ben okuyun, aklınıza kazıyın diye bir kez daha yazayım istedim. Mevzu kadınlar ve bir erkek. Yani bir erkek var ortada. Her kadınla imam nikâhı şartıyla beraber oluyor ve her kadından çocuğu var. Kadınlar hallerinden mutlu. Adam da haklı. Ne yapsın, kadınlar kendini öyle kabul ediyor. Adamda suç yok anlayacağınız. Kadınlar, Ümit Aslan isimli beyefendiyi kapışamıyor. Tövbe tövbe...

        İnsanın aklı almıyor. Hele ki benim bir kadın olarak asla almıyor. Bunu bir kadın kendine nasıl yakıştırır. Bakınız evlenmeden çocuk yapma mevzuunda değilim. Evlenmeden isteyen herkes çocuk sahibi olabilir. Bana ne, kimseyi de ilgilendirmez zaten. Ama sosyal medyada herkesin gözü önünde bu kavga da neyin nesi. Ne çirkin.

        Daha önce Kutsi’nin sevgilisi ile karısı birbirine girmişti. Sonra Murat Aşık’ın eski eşi ile yeni sevgilisi. Hanımlar, ne olur yapmayın. Hayata getirdiğiniz çocuklarınızın hatırına bunu yapmayın. Biz, “Güzel erkek evlatlar yetiştirin, kadına sahip çıkan, saygı duyan” diyoruz, ama siz bunu yaparsanız nasıl saygı duyacak erkekler.

        Ben şahsen hem utanıyorum hem de çok üzülüyorum böyle hanımlara. Neden bir kadın bunu kendine reva görür. Hem imam nikâhı yasak değil mi? Eskiden biri “İmam nikâhım var” dese hemen ifadeye çağrılıyordu. Zamanında birçok ünlü bu yüzden ifade verdi.

        Mesela Hülya Avşar, 2007 yılında kendisini aldatan o dönemki eşi Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç için, “İmam nikâhlı olduklarını biliyorum” sözü nedeniyle mahkemeye çağrılmıştı. Daha o kadar çok var ki, girin bakın internete.

        “Kimse dini nikâh yaptırmasın” demiyorum, tabii ki inanan yaptıracak. Dinimizde zaten var. Ama resmi nikâhı yok saymak, üstüne bir de sosyal medyada herkesin gözü önünde böyle kavga etmek gerçekten korkutucu.

        AZARLAYAN AZARLAYANA

        BERRAK Tüzünataç’a, eski sevgilisi Macit Bitargil soruluyor, “A çok ayıp. Burası yeri değil. Ben filme destek olmak için geldim, filmi konuşalım” diyor. Ayşe Hatun Önal’a Cem Yılmaz soruluyor, “Şarkılarım herkesin dilinde, sen kalkmış Cem Yılmaz soruyorsun” diye yanıtlıyor.

        Buyurun buradan yakın. Haydi bakalım. Buna ne denir? Hiçbir şey denmez. Kızlar, azarlamanızı anlamıyorum. Sevgili olduğunuz zaman size sorular sorulurken hiç yanıt vermiyorsunuz, hatta gülerek poz verip geçiyorsunuz da ilişki bitince sorulunca neden sinirleniyorsunuz?

        Yine gülüp geçin, konuşmayın. Mis gibi pozunuzu verin. Ne gerek var azarlamaya. Gazeteciler de işini yapıyor.

        BURCU'NUN KIYAFETİ

        ANLAŞILIYOR ki, bu hafta bir davette sunuculuk yapan Burcu Esmersoy’un kıyafeti olay olmuş. Burcu Esmersoy frikik vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynamış. İnsan direkt diyor ki: “O zaman öyle bir kıyafet giymeyeceksin.”

        Evet, herkes direkt bu cümleyi kuruyor, ama elbisede bir sıkıntı var. Yoksa bildiğim Burcu’nun böyle bir sorunu olmaz. Elbise bir kere üstüne iki beden büyük. Bir de model olarak sevimsiz durmuş. Tek sıkıntı o.

        Zaten yüzündeki ifadeden o kıyafet içinde mutsuz olduğu çok belli oluyordu. Hanımlar için kıyafet, ayakkabı ve saç her şeydir. Eğer biri kötüyse bence hiç yanına bile yaklaşmayın.

        SİNEM Mİ SERENAY MI?

        BU ikili son günlerde en çok konuşulan isim. Yani Sinem Kobal ile Serenay Sarıkaya’dan bahsediyorum. Malumunuz, magazini sevmeyen herkesin bir fikri vardır. Özellikle de bu ikili, en çok magazini sevmeyen insanlar tarafından konuşuluyor. Ben de diyorum ki; madem bu ikili çok beğeniliyor ve kıyaslanıyor, o zaman Sinem ile Serenay bir projede yer alsa o proje çok iş yapar. Pek de güzel olur. İkisi de güzel, ikisi de ilgi çekici, ikisi de iddialı.

        Diğer Yazılar