Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALUM memleket olarak Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu arasındaki ilişkinin ne boyutta olduğunu merak ediyoruz. Kiminle karşılaşsam “Ne zaman el ele çıkacaklar?”, “Gerçekten birlikteler mi?”, “Evleniyorlar mı?” gibi sorular soruluyor bana. Sanki ben kişilerin evlerinin içinde yaşıyorum. Hatta ünlüler beni arayıp rapor veriyor zannediyor birçok kişi. Öyle bir bilirkişi durumum oldu ister istemez. Her şeyi bilmek zorundaymışım gibi. E haliyle bu vizyondan yola çıkarak ben de bir küçük araştırma yaptım. Cihangir ahalisinin bildiği bilgi şu efendim; Sinem ve Kenan arasında yeni gelişmeler var. İkili aslında ayrılmış. Sinem’in hayatında şu sıralar başka biri varmış. Hatta onu da öğrenince pek şaşıracakmışız.

        Maşallah ya Sinem çok hızlı ya da biz çok yavaşız. Ona tam karar veremedim. Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Biliyorsunuz ben bir dedikodudan emin olmadan yazmam. Bu dedikoduyu çok emin olduğum için yazıyorum. Ama inşallah bu ayrılık kısa sürer, Sinem ve Kenan barışır. Hatta evlenirler. İkilinin birlikte olmasından yanayım. O derece yani.

        Eski semtim Kadırga

        GEÇEN hafta bu camianın da çok sevdiği hatta birçok ünlü ismin menajerliğini yapan Seda Altuner’in annesi Serap Abla hayatını kaybetti. Nur içinde yatsın. Serap Abla’nın çocukluğu, gençliği benim gibi Kadırga’da geçmiş. Cenaze namazının da orada kılınmasını istemiş. Ben de bu vesileyle uzun süredir gitmediğim, doğup büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği semte gitmiş oldum. Hâlâ güzel, hâlâ mahalle duygusu barındırıyor. Caminin yanında bulunan Kadırga Spor Kulübü, kendilerinden çay-kahve içmek isteyen cenazeye gelenlere “Biz cenazeye gelenlerden para almayız” diyecek kadar nazik. İşte benim Kadırgam buydu ve hâlâ da o düşünceli tavırlarını koruyorlar. Oysa Bebek ya da Nişantaşı’nda olsa bu durum, aman aman 2 katı para alırlar. Kendilerini tebrik ederim. Bu arada cenazeye katılan yeni nesil oyunculardan ‘Medcezir’de oynayan Batuhan Ekşi ve Batuhan Begimgil’i de tebrik ederim. Kendilerini görüp fotoğraf çektirmek isteyenleri “Kusura bakmayın burası yeri değil” diyerek nazikçe geri çevirmeleri de çok doğru bir hareketti. Onlar doğru bir hareket yaptılar da cenazeye saygısızlık yapıp ünlülerle fotoğraf çektirmek isteyenlerin saygısızlığına ne demeli! Vazgeçin artık bu saygısızlıklardan.

        Lider hazırlıkta

        GEÇEN gün bu köşede “İkinci dönem resmen başladı” diye bir yazı yazmıştım. İdo’dan Mithat Can’dan bahsetmiştim. Tabii bu ikiliden bahsetmemin nedeni albümlerinin yeni çıkmış olmasıydı. Ama tabii daha sırada çok isim var. Gümbür gümbür geliyorlar. Mesela Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin de bunlardan biri. Şu anda stüdyo çalışmalarını sürdüren Lider, yakın zamanda albümünü çıkarıyormuş. İnsanın Selami Şahin gibi babası olursa güzel şarkılarla çıkmamasına imkân yok. Lider de şanslı olan isimlerden.

        Geçen akşam canlı dinledim, gayet başarılı. Belli ki güzel bir albüm hazırlıyor. Ama şu dikkatimi çekti. Yeni nesil pek uzun boylu. Ben İdo’yu ilk bir davette sahneye çağırılınca Günay sahnesinde, Lider’i de ilk My Cabaret sahnesinde izledim. Alaturka sahnesi uzun boylu insanı pek sevmez. O yüzden alaturka sahneler değil de daha pop sahnelerinde kendilerini göstermeleri daha doğru olur.

        Diğer Yazılar