Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 yıl kadar önce ‘Bodrum sınıf atlıyor’ başlıkları atılmış, dünyaca ünlü Nikki Beach’in Bodrum’a geleceği yazılıp çizilmişti. Bu projenin rafa kalktığını, Nikki’cilerin sırf görüşme parası olarak 3 milyon Euro istediği için iptal edildiğini biliyordum. Ancak 3 hafta önce St. Tropez’deki Nikki Beach’teydim. Mönüsünde “Kısa bir süre sonra Bodrum” yazısını görünce “Benim mi haberim yok acaba?” diye şüphelendim. İşletmecisine sordum mönü, eski mönüymüş ama emin olamadım. Bu hafta da bir günlüğüne Bodrum’a gittiğimde araştırdım. Nikki tarih olmuş Bodrum’da. O mönü ellerinde kalıp boşa gitmesin mönüsü anlayacağınız. Adamlar tasarruf yapıyor. Aslında olmaması gereken bir şey ama olsun, Bodrum için büyük reklam. Düşünün bir günlüğüne bile Nikki Beach’te eğlenmek için dünyanın parasını harcayan ciddi bir kesim oraya gidiyor. Havuzu şampanyayla doldurmak için sıraya giriyor insanlar. 20 bin Euro’ya şampanya satılıyor. O kadar çok para kazanan bir işletmeden bahsediyoruz. Devir hesap devri anlayacağınız.

        Bodrum demişken

        MİMOZA BALIK: Bodrum’da yılların Mimoza’sına pazar akşamı uçaktan iner inmez gittik. Gerçekten hâlâ çok güzel, çok leziz. Bir işletme ilk günkü gibi lezzetli olur mu? Zaten ambiyans olarak harika bir yer. O yüzden doğal haliyle her zaman insanların gönlünü kazanıyor. Bu arada yemek sonrası Fikret Alphan müzikleriyle gitmek istemeyen müdavimlerini coşturuyor. Olay ‘Balık yedik gidiyoruz’dan çıkıyor. Pek de keyifli oluyor.

        SAİT BALIK: Son yıllarda Yalıkavak Marina çok konuşuluyor. Devasa tekneleri, lüks mağazaları ve restoranlarıyla gerçekten güzel bir yer. Pazartesi akşamı da meşhur Sait Balık’a gittik. Bence acilen o floresan ışıkların değişmesi hatta o masaların da daha sevimli hale gelmesi gerekiyor. Mekândayken kendinizi büyük bir fabrikanın yemekhanesinde gibi hissediyorsunuz ya da uzun otobüs yolculuğunda mola verilmiş yerlerde oturuyor gibi. Sait’e yakışmıyor anlayacağınız.

        SÜREKLI ALKOL ÖLÇÜYORLAR

        FOTOĞRAFTA gördüğünüz bu alet alkolmetre. Amerika’da satılan bu ürünü herkes birbirine sipariş ediyor. Birçok kişinin elinde var. Mekânlardan çıkarken alkol durumlarını ölçüp araba kullanıp kullanmayacaklarına karar veriyorlar. Benden size tavsiye, tek kadeh bile alsanız oturmayın direksiyona. Aman dikkat!

        CEM YILMAZ’IN ÇEKİMLERİ

        BEN bir gazeteci olarak haliyle gece kulüplerinden, partilerden yayın yapıyorum Periscope aracılığıyla. Bazı insanlar her anını, her dakikasını çekiyor ama ben sadece ilginç olan anları, dışarıya çıkamayan, o kulüplere gidemeyen insanlara gösteriyorum. Şimdilerde aynı benim yaptığımı Cem Yılmaz yapıyor. Geçen akşam Sofya’daki bir kulüpteki eğlenceyi Periscope aracılığıyla takipçilerine izletmiş. Ne güzel, keşke İstanbul’da çıktığı geceleri de izletse. Acaba o zaman yanında bulunan oyuncu arkadaşları kabul eder mi bu durumu?

        GÜZEL KADINLAR

        ALARA Koçibey ne zaman ortaya çıksa yine tüm bakışları kendine çekiyor. Dün gazetelerde boy boy fotoğrafları vardı. Gerçekten güzel kadın. Bir kadın olarak kendisine bayılıyorum. Kıyafet konusunda da bir gün saçmalamaz mı insan? Bir gün kötü giyinmez mi? Yok kadın her zaman 10 numara giyiniyor. Farkını her zaman ortaya koyuyor.

        Ve son zamanlarda da Kendall Jenner’ın hastasıyım. Daha doğrusu sırf ben değil memleketteki birçok kadın kendisine hasta. Hatta birçok kişi “Nasıl bir güzelliktir bu böyle?” deyip duruyor. Son yıllarda çok fazla dikkat çeken isim çıkmadığı için Kendall hemen fark edildi. Aradan sıyrıldı. Şimdi Antalya’ya geliyor. Herkes o organizasyonda olup Kendall’ı canlı görmek için ne yapacağını araştırıyor. Kendall’ı en yakın zamanda İstanbul’da bir partiye getirmek gerek. Getiren kişi öne çıkar.

        Diğer Yazılar