Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENÇ kızlardan, küçük çocuklara kadar artık herkes zengin olmak istiyor. VIP yolculuk yapmak, en lüks otellerde kalmak, teknelerde seyahat etmek, en lüks restoranlarda yemek yemek, tatil yapmak, alışveriş yapmak dünyayı gezmek istiyor. 7’den 77’ye herkes zengin olmak ve bunu da sosyal medyada göğsünü gere gere paylaşmak istiyor.

        Yıllardır takip ettiğimiz Güzin Abla bile bu konuya değinmiş. Geçen hafta köşesinde ‘zengin bir erkekle evlenmek isteyen kızın’ mail’ini yayınlamış. ‘Güzel kız’ adıyla zengin bir adama mail gönderen kişi “25 yaşındayım. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?” diye sormuş. Zengin adamsa “İşadamı gözüyle bakarsak sizinle evlenmek tehlikeli. Aslında benim gelirim yıldan yıla artabilir ancak siz yıldan yıla güzelleşmeyeceksiniz. Sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Eğer güzelliğiniz sizin tek varlığınızsa değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, kiralamayı tercih ederim. Bu yazdıklarım çok zalimce gelebilir. Ama tüm paramı kaybetseydim beni terk etmez miydiniz?” diyor.

        Zengin işadamı aslında olayı ve düşüncelerini tüm gerçekliğiyle ortaya seriyor. Zengin biriyle evlenmek isteyen birçok kişi var. Ben de görüyorum, hatta bana bile soran var. İşte onlara zengin bir erkeğin bakış açışı. Artık olaya nasıl yaklaşacağınıza siz karar verin. Meraklısına...

        Etiler'den Taksim'e

        ESKİDEN sadece gece müdavimleri Serkan Kaya’yı çok iyi tanır, ona gitmeden gece eğlencesini bitirmezdi. Şimdi Serkan Kaya daha büyük kitlelere ulaşıyor. Çünkü ilk albümü ‘Gönül Bahçem’ oldukça beğenildi. Artık sadece Etiler’de değil başka yerlerde de sahneye çıkıyor. Mesela Taksim’in bence en iyi mekânlarından olan Jolly Joker’de sık sık sevenleriyle buluşuyor. Çok iyi yapıyor çünkü Taksim sahnesi önemli. Bu arada 3 Haziran’da Yıldız Tilbe, 5 Haziran’da Halil Sezai, 6 Haziran’da Gökhan Tepe Jolly Joker’de. Aklınızda olsun.

        SORTIE SESSİZ SEDASIZ AÇILDI

        ESKİDEN yazın geldiğini yaz mekânlarının yaptığı şaşaalı açılışlarla anlardık. Ama artık birçok yer sessiz sedasız açılıyor. Son yıllarda bu sessiz sedasız yapılan açılışlara acayip üzülüyorum. Ödül törenleri de artık yapmıyor. Ödül, sanatçının ya evine ya da konser verdiği salona gönderiliyor. Ne sevimsiz! İnşallah bu sessizlik kısa sürer. Bu arada yaz gelmişken ve açık hava mekânları kapılarını yavaş yavaş açmaya başlamışken Sortie’den de haber vereyim istedim. Kuruçeşme’deki en önemli mekânlardan Sortie açılmış. Hiç öyle “Yaza merhaba, yaz geldi hoşgeldi” partisi yapmadan. Bu sene mekânda Nişantaşı’nın en sevilen İtalyanı Cento Per Cento da açılmış. Ve Akaretler’in sevilen Kalamata’sı. Meraklısına duyurulur. Ve mekânda Fish Club, Şahan Kebap da olacakmış. İstanbul manzarası eşliğinde güzel bir yemek yemek istiyorsanız haberiniz olsun.

        SÜREYYA YALÇIN MEMLEKETE DÖNDÜ

        PERŞEMBE akşamı bir arkadaşımla Nişantaşı’nda oturuyordum. Ben “Ne yapacaksın bu akşam?” dedim. O da bana “Süreyya Yalçın geldi Amerika’dan, onunla buluşacağım şimdi Ulus 29’da” dedi. Tamamdır. Süreyya Yalçın memlekete geliyorsa yaz geliyor, hareketlilik başlıyor demektir. Bodrum’da localar tutulacak, köpeğine taktığı pırlantalı tokalar, giydirdiği kürklü kıyafetler ortaya çıkacak. Önümüzdeki 3 ay, yani Süreyya Yalçın Amerika’ya gidene kadar Süreyya’lı günler başlıyor. Haydi hayırlısı.

        SİZ UYURKEN

        BEJ 00.30’da yan masamda 3 erkek oturuyor. Konu tabii ki kızlar. Biri “Evet o mekânda çok güzel kızlar oluyormuş. Bence bu gece oraya gidelim” diyor.

        AZTEK 03.00’te sarışın bir kadın 3 kadınla kavga çıkardı gözümün önünde. Mekânın sahipleri kızı mekândan çıkarmak zorunda kaldı. Kız çıkarken “Benim güzelliğimi kıskandılar” demiş.

        Diğer Yazılar