Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reklamlarda birlikte oynadıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin, şu sıralar en gözde tatil yörelerinden Mikonos’ta tatil yapıyorlarmış. ikili kimselere gözükmemek için çok uğraşıyor ama bu mümkün olmasa gerek. Kız güzel, oğlan yakışıklı. İkilinin yan yana yürümesi bile dikkat çekiyor belli ki Mikonos sokaklarında.

        Mesela salı akşamı bir arkadaşım “Şu an taze âşıklar karşımda” dedi. İkili, salı akşamı Mikonos’un en gözde mekânlarından İnterni’de yemek yiyip ardından eğlenmişler. Mikonos sokaklarında el ele dolaşmışlar. İkilinin aşkları dolu dizgin gidiyor belli ki, çünkü gece boyunca birbirlerinden ayrılmamışlar.

        MUSLUK AKARKEN DOLDURMAK GEREK

        Burası Türkiye. Ve herkesin ağzında “Musluk akarken doldurmak gerek” cümlesi. Sırf bu yüzden birçok kişiye zarar veriliyor özellikle oyuncu dünyasında. Konu Kerem Bursin’den açılmışken... Malum, son yılların yükselen yıldızı kendisi. Sektöre girdiğinden bu yana da hiç ara vermeden birçok diziyle ekrana geldi. Bu sene de ara vermeden devam etmeyi düşünüyormuş. Daha doğrusu gelen teklifleri kabul edecekmiş. O da ne yapsın? Kabul etmese, biraz uzak kalsa, yerine başka biri gelecek, unutulacak. Bu sektör o kadar nankör. Ama tabii bir de şöyle bir gerçek var ki, Türk halkı da çabuk sıkılır, daralır. Hatta sektöre öyle biri gelir ki, herkes bir anda ona dönüverir.

        Bakınız Kıvanç Tatlıtuğ için ölüp bayılan sevenleri “Kurt Seyit ve Şura”yı izlemedi. O yüzden çok dikkatli olmak gerek. Bir iş yaparsanız tutar, ardından yaptığınız başka bir iş tutmaz.

        Beren Saat de öyle. “Aşk-ı Memnu”nun ardından “Fatmagül’ün Suçu Ne” tuttu, ama sonrasında yaptığı “İntikam” tutmadı. O yüzden de projeleri kabul ederken dikkat etmek gerek. Mesela Serenay Sarıkaya da üst üste yaptığı projeler sonrasında bu sene duracağını söyledi, ama tabii güzel bir proje ve iyi bir para teklifiyle gelinirse neden yapmasın, öyle değil mi?

        KİMİNLE KARŞILAŞSAM ‘KÖSEM'DE’ OYNUYOR

        Malum “Muhteşem Yüzyıl” dan sonra merakla beklenen yapımlardan biri de “Kösem Sultan”. Dizide kimin oynayacağı hakkında ciddi bahisler açılmış durumda. Aylar önce Beren Saat’in de oynamasına kesin gözüyle bakılıyordu, ama şimdilerde görüyoruz ki hâlâ kesin bir anlaşma yapılmamış. Ancak yeni nesil oyunculardan tutun da oyunculuk deneyimine henüz başlamış kiminle karşılaşsam, “Kimse bilmiyor çaktırma, Kösem Sultan’da oynayacağım” diyor. Ya da “Kösem Sultan’ın deneme çekiminden geliyorum” diyor. İnanın sektörde “Kösem Sultan” için deneme çekimine gitmeyen kalmamış. Geçen akşam bir davetteydim; bir kızla tanıştım. Selamlaşma faslından sonra “Ne iş yapıyorsunuz?” dediğimde bana “Oyuncu olacağım. Hatta anlaşma yaptım sayılır. Bugün de ‘Kösem’in deneme çekimine gittim, ama anlaşma oldu gibi bir şey” dedi. Vallahi pes! Yani memlekette oyuncu ya da oyuncu adayı kalmadı ki Kösem’in deneme çekimine gitmemiş olsun!

        İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

        Sektörde çok fazla ilişki durumu karışık mevzuu var, tamam, ama ben son zamanlarda ciddi ciddi Show TV’de yayınlanan “İlişki Durumu Karışık” a takılmış durumdayım. Yaz dizileri arasında en sevdiklerimden... Ve son zamanlarda acayip takıldım. “İlişki Durumu Karışık”ta özellikle Seren Şirince’ye bayılıyorum. Ayşegül, yani Seren Şirince son zamanlarda gördüğüm en doğal oynayan isimlerden. İnanılmaz bir yetenek. Ben daha yeni tanıdım. Daha önce nerede oynuyordu bilmiyorum, ama gerçekten çok başarılı. İçten, samimi ve doğal oynuyor. Gözlerini koca koca açıyor ve gerçekten kendini gösteriyor. Ve tabii diğer oyuncular da müthiş. Nergis Kumbasar da favorilerim arasında. Gülmek ve az biraz kafa boşaltmak istiyorsanız aklınızda bulunsun derim.

        Diğer Yazılar