Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birileri evlenir evlenmez anında, saniyesinde, daha balayına bile çıkmadan, düğün gecesi soyadını Instagram, Twitter, Facebook üzerinden değiştiriyor.

        Yahu bir durun! Gelen dostlarınızla, arkadaşlarınızla eğlenin. Balayına gidin. Nedir bu aceleniz?

        Hayır, imzayı atıp evlilik cüzdanını elinize aldığınız dakikada bir saniye izin isteyerek tuvalete gidip bununla mı uğraşıyorsunuz? Ya da bir köşeye çekilip bunu mu yapıyorsunuz?

        Sonu hüsran oluyor, yapmayın, vazgeçin. Allah’tan Merve Boluğur öyle bir bir şey yapmadı.

        Sadece düğün sabahı, kıyafetleriyle ilgili teşekkür etti. Buna da şükür.

        SANIRIM ZORUNLU BİR AÇIKLAMA

        Bu yazın en sürpriz yakalanması Ebru Güzel ile Beyazıt Öztürk arasında yaşanmıştı. Hatırlarsanız Bodrum sahillerinde sürpriz bir görüntüyle çıktı ikili karşımıza.

        O yakalanma sonrasında ikisinden de bir açıklama gelmedi. Ta ki, kısa süre önce Beyaz bir hastaneden çıkarken sorulan soruları, “Arkadaşız, bir şey yok” diye yanıtladı.

        O sırada Bebek’te yakalanan Ebru Güzel, sinirli bir şekilde, “Bana sormayın” dedi.

        Tabii Ebru’nun bu yanıtından sonra da bir şeyler yazılıp çizildi, ama şimdi bakıyorum Ebru Güzel’den bir açıklama daha gelmiş.

        Diyor ki: “Beyaz ile dostuz, üstelik eskiye dayanan bir dostluk bizimki. Lütfen bizi farklı bir hikâyenin iki kahramanı yapmayın.”

        Keşke bu açıklamayı ilk sorduklarında yapsaydın Ebru. O zaman daha anlamlı olurdu. Şimdi sanki zorunlu yapıyormuşsun, yaptırılıyormuşsun gibi bir durum çıktı ortaya Ebru’cuğum.

        KAPIŞMA

        SHOW TV’de yayınlanan “Kapışma”ya takılıyorum çoğu zaman. Asuman Krause öldürüyor beni. Ne güzel sunuyor. Ne harika bir enerji. Bengü ile Mustafa Ceceli’nin enerjisi de müthiş. Sürpriz bir ikili oldular bana göre.

        Bu arada Mustafa Ceceli’nin sempatik halleri görülmeye değer. Böyle hani uzaktan hep soğuk, mesafeli, espri yapmayan biri olarak görünüyor ya, bence bu yarışma ona çok iyi geldi. Kendini göstermiş oluyor.

        Keyifli bir yarışma programı; direkt söylüyorlar düşüncelerini yarışmacıya. Ajitasyon yok, ağlama yok, dram yok. “Ailemde böyle oldu, yok şöyle oldu”, bunların hiçbiri yok.

        Malum, son yıllarda yarışma programlarında bir hikâyen yoksa kimse seninle ilgilenmiyor gibi bir durum çıktı ortaya, ama Kapışma gösteriyor ki hiç de gerek yokmuş öyle şeylere.

        Gayet keyifli ve eğlenceli bir müzik yarışma programı olduğunu gösterdi bize. Devam, harikasınız...

        ARDA GELDİ, HAZIR OLUN

        Bakın Arda Turan memlekete bir geldi pir geldi. Geldiği andan itibaren de haberler durmadı. Yok ayağını kovaya sokmuş, yok arkadaşlarıyla buluşmuş, yok sevgilisi Aslıhan ile oturacağı ev belliymiş, falan filan.

        İşte buyurun Arda Turan haberleri başladı. Ama bunda adamın hiçbir suçu yok. Şimdi bize birçok insan kızacak. Diyecek ki: “E siz yapıyorsunuz tüm bunları.”

        Tamam haklı olabilirsiniz ama adam popüler, ne yapacaksınız. Tabii ki Arda Turan’ın attığı her adım haberdir. O da kızıyordu, hatta bir dönem “Magazinden kaçtım” diyordu, ama yapacak bir şey yok. Arda Turan popülerliği devam ettiği sürece her an, her saniye haber olmaya devam edecektir.

        LÜTFEN BUNLARA ALIŞMAYALIM

        Her gün oluyor, her saniye oluyor. Durmuyor, bitmiyor. Ülkede gözyaşı dinmiyor. Ve maalesef alışıyormuşuz gibi bir durum çıkıyor ortaya ama lütfen;

        - Yağmur yağdığı zaman sokakların sel olmasına,

        - Şehit haberlerin gelmesine, -

        - Kadın cinayetlerinin çoğalmasına,

        - Trafik kazasında bir kişiye çarpıp, dahası öldürüp kaçmasına,

        - Maganda kurşunuyla çoluk çocuğun ölmesine,

        - Bir ananın, bir babanın, bir ağabeyin, duyduğu acıyla isyan ettiğinde illa din, dil, ırk mevzuunun karıştırılmasına alışmayalım, alıştırılmayalım.

        Diğer Yazılar