Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HARUN Tan, Ebru Şallı’dan boşandıktan sonra kendini yogaya verdi. Diğer yanda Ebru Şallı da pilates gurusu oldu. Acaba spor salonu mu açsalar diye düşünüyorum

        'Ortamı yaptım gelmiyorsun'

        PAZARTESİ Ayşe Hatun Önal arayıp “Neredesin?” dedi. “Gazetedeyim” deyince, “10 dakika sonra kapıya iner misin?” dedi. İndim, arabada buluştuk. Arabanın içinde yeni şarkısını dinlemeye başladık. Eskinin en önemli detayıydı bu. Eskiden sanatçıların şarkıları arabada dinlenirdi. Otobana çıkılırdı hatta. Çünkü şarkıyı en iyi anladığınız yer arabadır.

        Ayşe’nin şarkısı çalmaya başladı. “Ortamı yaptım gelmiyorsun” diye başlayan sözlerle şoke oldum. 2 dakika sonra “Ne olur albümü bekleme, hemen single çıkar. ‘Çak Bi Selam’, ‘Güm Güm’ üçlemesi bu şarkıyla tamamlanır. Ortalık yıkılır. Bu kadar eğlenceli ve güzel bir şarkı uzun süredir çıkmadı. Hadi albüm yapma, single çıkar” diye başının etini yedim. Çünkü Ayşe Hatun Önal, albüm ve single arasında kalmış. Tabii ki albümü olmalı ama bu şarkıyı single olarak çıkardıktan 1 ay sonra albümü çıkarmalı. Diğer birkaç şarkıyı daha dinledim. Ayşe’nin neden bu kadar ince eleyip sık dokuduğunu bir kez daha anladım. Şarkılar harika, yıkılıyor. Ve Ayşe ‘Prens’ şarkısıyla ortalığı fena yıkacak benden söylemesi. Şarkı harika, Ayşe iyi okumuş, tam olması gerektiği gibi okumuş.

        Şarkının sözleri Gülşah Tütüncü’ye ait. Her genç kızın beklediği ‘beyaz atlı prens’ şarkıda ‘beyaz atletli prens’ olarak geçiyor. Anlayacağınız eğlenceli, bol hareketli bir şarkı. Bravo kendisine. Bu arada Algida’yla ikinci sözleşmeyi de yapmış. Daha ne olsun, Ayşeli günler hızla devam ediyor.

        HEP AYNI ŞEYLER

        Beyaz’ın Kanal D’den ayrılacağı dedikodusu. Biz magazin yazarlarını bile bunaltıyor artık gerisini siz düşünün.

        Demet Akalın ile Hande Yener kavgası. Hülya Avşar ve Gülben Ergen tartışması daha güzeldi sanki. Hayır bu tartışma artık gerçekten çok sevimsiz bir hal almaya başladı.

        Kim Kardashian’ın poposunun geyikleri. Tamam kadının poposu öyle böyle değil. Ben de her fotoğrafını gördüğümde “Nasıl oluyor acaba?” demekten kendimi alamıyorum. Beli o kadar ince ki, o yüzden şaşırtıyor zaten. Beli ince olmasa şaşırmayacağız. Ama düşünün bundan bile gına geldi.

        BİZİM DİZİLERDE ASLA OLMAYANLAR

        YABANCI dizi ve filmlerde görüp bizimkilerde asla görmediğimiz en belirgin olaylar:

        Yabancı dizilerde mutlaka kitap okurken bir sahne vardır. Bizimkilerde çok çok az rastlıyoruz bu duruma.

        Yabancı dizi ve filmlerde kahramanlar mutlaka spor yapar. Bizde de spor yaparken sahneler oluyor ama kadınlar makyajlı, küpeli. Erkeklerin kasları gösterilsin diye o sahneler daha da uzatılıyor.

        Bizim dizilerde herkes her an makyajlı. Göz kalemleri ve rimelleri mutlaka var. Doğallık sıfır. Ama yabancı dizi ve filmlerde makyajsız insan çok görürsünüz.

        HARUN İLE EBRU SPOR SALONU AÇSA

        HARUN Tan yogi hareketler, Ebru Şallı “Karnı çek, göbeği erit” hareketleriyle Instagram’ın en eğlenceli isimleri. Aslında bu ikili boşanmadan önce başlasaydı böyle hareketli görüntülere belki ilişkilerinde farklı bir çerçeve açarlardı. Ya da ne bileyim acaba bir spor salonu mu açsalar?

        Harun kendini gerip duruyor, Ebru kendini sürekli uzatıyor. Süper ikili oldular boşandıktan sonra. Hoş Ebru zaten yıllardır böyle de Harun Tan’a bir haller oldu boşandıktan sonra. Yogi Harun gelecekte 90 yaşından sonra elini, kolunu, bacağını, kafasını oralardan buralardan geçiren kişiler gibi olacak. Ama mutluluğun sırrını çözmüş. Çünkü gerçekten mutlu olmak için esnek bir vücuda ihtiyaç var.

        Ben de bir dönem stretching yaptım, dünya size güzel. O kadar keyifli oluyorsunuz ki, vücudunuz kendini o kadar iyi hissediyor ki, hiçbir şey sizi sinirlendiremiyor

        Diğer Yazılar