Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz Akkaya’yı yıllardır tanırım. O da her kadın gibi düzeltmeye çalışanlardan. Yani biz kadınlar genellikle düzelmeyecek kişilikleri, sorunları düzeltmeye çalışırız.

        Bir adam ruh hastasıysa, “Onu iyileştireceğim” deriz. Bir adam dövüyorsa, “Bir daha dövmeyecek, görürsünüz başaracağım” deriz. Bir adam küfrediyorsa, “Ben şimdi onunla öyle konuşacağım ki bir daha küfretmeyecek” deriz.

        Bir adam çok içiyor ve kumar oynuyorsa, “Konuştuk, söz verdi bir daha içmeyecek, oynamayacak” deriz. Deriz de deriz. Biz kadınlar bunları hep yaparız.

        Ben de böyleydim ama böyle olmayı takriben 30 yaşımda bıraktım. Fakat bırakamayan kadınlar var. Böyle çok kadın tanıyorum. Ama kötü niyetiyle yapmıyorlar ki, sevdikleri için yapıyorlar. Ana yüreği taşıdıkları için yapıyorlar, ama erkekler bunu anlamıyor.

        Deniz Akkaya da bu kadınlardan. Eğer bir adamın huyunda şiddet varsa bunu değiştiremezsiniz. Bir, bir daha iki. Özlem Avcı’nın haberinde de bunu gördük.

        Deniz Akkaya, Murat Varol’dan şiddet görünce karakola sığınmış. Haberi okurken yıllar öncesine gittim. Murat Varol, Gülşen ile evliydi. Ve o şiddet olayından bir gün sonra ben, Gülşen’le Korukent’te müzik stüdyosunda buluşmuştum.

        Gülşen dik durup hemen boşandı ki ben böyle kadınları tebrik ediyorum. Deniz Akkaya’yı da tebrik ediyorum. Hemen karakola gittiği için.

        Şiddeti gördüğünüz an uzaklaşın oradan hanımlar. Susup “Aman duyulmasın, rezil olurum” demeyin. Eğer saklarsanız işte o zaman rezil olursunuz.

        Deniz Akkaya’nın uzun süredir ilişkisinde sorunlar yaşadığını biliyordum. Ama özellikle kızı Ayşe için sessiz kalmaya çalıştı. Şimdi de Ayşe için çok dikkatli davranıyor. Bu yüzden de Murat Varol’a uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ne kendisine ne de Ayşe’ye ulaşamaması için.

        Şu anda annesinin evinde kalan Deniz Akkaya, kızı da okula başladığı için dikkatli olmaya çalışıyor. Malum çocuklar bu konularda direkt söylüyorlar ve okulda her şey daha çok konuşuluyor.

        Aman dikkat! Çocuklar her şeyden daha önemli. Umarım Murat Varol da özellikle çocuk konusunda daha hassas davranır.

        MERYEM'E KARŞI SOĞUMA VAR

        Kiminle konuşsam Meryem Uzerli için, “Ya kadına bayılıyordum, ama son zamanlarda bir soğuma geldi. Reklamlarda görünce yüzümü buruşturuyorum artık” diyor.

        Aslında bu cümleyi çok kişiden duyar oldum. Aman dikkat ey yapımcı! Kaç zaman geçti, çok pohpohlandı durum, ama daha ortada senaryo bile yok. Senaryolar kaç kez boşa çıktı.

        Bizim izleyici çabuk sıkılır, hemen başka Meryem’ler bulur. Klasik Türk izleyicisini artık tanımadınız mı? Tabii mevzu sadece yapımcıyla değil, Meryem Uzerli’nin yanında olan herkesle ilgili. Uzun uzun yazdık bu durumları.

        Bizim izleyici daha tam anlamıyla sarıp sarmalamamışken kadını bu kadar ilahlaştırmak ciddi hataydı. Korumalarla gezmeler, dünya starı muamelesi yapmalar...

        Tamam bizim starlarımız da çok kıymetli ama Meryem tam anlamıyla olmamıştı. Zaten “tükenmişlik sendromu” durumundan izleyici kaybetti, üstüne bu kadar da ara verdi.

        Meryem harika bir oyuncu; aynı zamanda kişiliği de bir o kadar sevimli ve sempatikti. Şimdi o kadar uzaklaştı ve o kadar ulaşılmaz duruyor ki, bana göre hata. İnşallah en yakın zamanda güzel bir senaryo olur da fazla gecikmeden tüm algıları yok eder.

        DÜNYA STARLARI MERT İÇİN SIRAYA GİRDİ

        Tam 15 gün önce bu köşede, “Dünya starları Mert’e hayran” diye ilk ben söz etmiştim. Madonna’nın en yakın arkadaşı Türk fotoğrafçı Mert Alaş’ın, Interview Dergisi’nin kapağında olacağından bahsetmiştim.

        Hatta dergi ilk kez bu tarz bir kapak çalışması yapıyor. Yani teknolojiye ayak uydurup “facetime” bir çekimle sayısız kapak yaptı. Çekimler tamamen akıllı telefonlarla gerçekleşti.

        Ve Mert Alaş’a da üç kapak ayrıldı. Mert kapaklardan birinde tek başına, bir başkasında Miley Cyrus’la, diğerinde ise Kim Kardashian’la.

        Tabii dergi piyasaya çıktığı gün dünya starları da Instagram üzerinden paylaşmak için sıraya girdi. Hani bizim ünlüler bir şey yapınca fanlar paylaşıyor ya, işte öyle bir şey. Mert’in dergisini de Adriana Lima’dan Madonna’ya, Kim Kardashian’dan Miley Cyrus’a kadar herkes paylaştı. E fanlardan ziyade milyonları bulan takipçileriyle dünya starlarının paylaşması daha anlamlı haliyle.

        Bu arada dergi sayfalarında Miley Cyrus’un verdiği seksi pozları da pek dikkat çekici.

        Diğer Yazılar