Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “ONLARDA, bizde, onlarda, bizde” tartışmaları hiçbir zaman bitmeyecek. Hep bir kıyaslama yapılacak. Çünkü bizim insanımız yabancılar yapınca bayılıyor, bizlerden biri yapınca, “Kocaman kadınsın, annesin, utanmıyorsun” tadında didik didik didikliyor. SHOW TV’de yayınlanan dünyanın en önemli müzik ödülleri Amerikan Müzik Ödülleri’ni izleyen birçok kişi Jennifer Lopez’in dansına ve seksi kıyafetlerine övgüler yağdırıyordu. Ama bizim ünlü kadınlardan biri bu tarz giyinse, sahnede öpüşmeye kalksa, “Utanmıyor musun? İki çocuk annesi, hallere bak. Bu nasıl kıyafet?” tadında yazılar olurdu. Zaten sırf bu didiklemeler yüzünden artık ünlüler de korkar oldu. Ne cesur bir dans şovu sergiliyorlar, ne de bu kadar cesur kıyafetler giyiyorlar. Hepsi artık korkuyor, sırf didiklenmemek için hiçbir şey yapmıyor. Sanatçı dediğin özgür olmalı. Ama maalesef bizim insanımız kendi vatandaşının özgürlüğünü eleştirilerle bile kısıtlar oldu.

        ‘EVLiLiĞi istiyorum’

        AYAKÜSTÜ küçük röportajlarım pek beğeniliyor. Ben de yakaladığım insanlara o an aklıma gelen ilk soruyu soruyorum. Nerede olduğumuzun hiç önemi yok. Hatta hiç tanımadığım insanların eline telefonu veriyorum, bir de HTDokun için görüntü çektiriyorum. Dün de Eliz Sakuçoğlu’nu yakaladım. Kendisi bir spor tutkunu. Vücudu kastan geçilmiyor. Yazın da böyle bir resim görmüştünüz zaten. Haydi o zaman kısa, küçük, sevimli bir ayaküstü Eliz ile.

        ■ Günde kaç saat spor yapıyorsun?

        İki saat mutlaka spor yapıyorum.

        ■ Kaçta yatıyorsun, kaçta kalkıyorsun?

        Sabah 06.00’da kalkıyorum, en geç 23.00’te yatıyorum.

        ■ Kahvaltıda ne yedin?

        Aslında kimseye tavsiye etmiyorum ama benim şekerim olduğu için sabah aç karnına önce sporumu yapıyorum. Kahvaltıyı çok geç yapıyorum. Eğer spor öncesi yemek yersem akşama kadar çok fazla yiyorum. Aç karna spor yapıyorum.

        ■ En son kendine ne satın aldın?

        Kolye aldım.

        ■ En çok parayı nereye harcıyorsun?

        Spora harcıyorum.

        ■ En son nerede tatil yaptın?

        Sri Lanka’daydık. Oradan da Maldivler’e geçtik.

        ■ Yemek yapıyor musun?

        Daha dün sabah avokadonun içinde yumurta kırdım ve muzlu pancake yaptım.

        ■ En son ne izledin?

        Bond’u izledim ama hiç beğenmedim.

        ■ Evlilik olacak mı?

        İnşallah istiyorum.

        ■ Yılbaşı gecesi neredesin?

        İstanbul’da olacağım ama belki ABD’ye gideriz.

        HTDokun ile DEFİLE İZLE

        ÖNCEKI gün Bomonti Hilton Otel’de Deniz Berdan’ın “Monster Mans” isimli defilesi vardı. Değişik makyajları ve kıyafetleriyle değişik bir atmosfer yaratılmıştı. Styling Alex Kokoskeriya da defileye çıkan tek erkek olarak elbise giydi. Makyajlar gayet başarılıydı. Elbiseler de öyle. Ama Deniz’in dünyası kesinlikle tarz istiyor. Yani bir tarzınız yoksa kesinlikle bu kıyafetler üzerinizde komik durabilir. Defileyi izlemek için HT Dokun yapmanız yeterli.

        Yeme-içme SEKTÖRÜ buluşuyor

        RESTORAN, otel işletmeleri ve yiyecek içecek sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması Sirha İstanbul yarın ve öbür gün İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Tüm sektörü bir araya getiren bu fuar her sene ziyaretçi sayısını artırıyor. Yeme-içme konusunda birçok kişinin de bu fuarı beklediğini biliyorum. 300 marka ve 12 binden fazla sektör bir alanda buluşacak. Tabii fuarda ünlü yerli ve yabancı şefler de yarışacak. Tüm sektörün buluştuğu bu önemli organizasyonu da Ebru Erberdi sunacak. Beni sık takip edenler bilir. Sürekli yanımda dolaştırdığım kutu lezzetlerin de yaratıcısı. “Sağlıklı yemek yiyerek zayıflamaya kutusu” diyorum ben. Ünlü isimler de müdavimleri. Tam da işinin ustası birinin böyle bir organizasyonu sunması daha da güzel olmuş.

        Diğer Yazılar