Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÖRT sene önce kurulan Aşkım Kapışmak Akademi’si her sene bir hayır işine imza atıyor. Bu yıl da Türk Kızılay Derneği için özel bir gece düzenledi. Helin Avşar’ın kırmızı, beyaz ve siyah ağırlıklı kostümleri görücüye çıktı. İlk kez defile düzenleyen Helin’i organizasyon öncesinde gördüm, tir tir titriyordu. Defileden önce yapılan ödül töreninde de ablası ve yeğeni Zehra, Helin’in ödülünü almak için sahneye çıktı. Ana-kız ele ele sahneye çıkması gecenin en güzel karelerinden biriydi bence. HT Dokun ile siz de bu görüntüleri izleyebilirsiniz. Defile bitiminde ayağa ilk fırlayıp alkışlayan ise eski enişte Kaya Çilingiroğlu oldu. Hepsi ve daha fazlası HT Dokun’da, aklınızda olsun. Bu arada Uğurkan Erez yönetiminde düzenlenen, Irmak Atuk, Zeliha Çal, Özge Ulusoy, Bilge Kara ve Fatma Yaman’ın podyuma çıktığı defile uzun süredir özlenen defileleri hatırlattı. Defileyi izlerken eski yıllar aklıma geldi. Her gün bir defilenin olduğu yıllar. Güzelmiş gerçekten. Ama hayat hızla değişiyor. Bu arada defile sonrası elbiseler de Türk Kızılay’ı için satıldı. Benim defilede en bayıldığım tasarımlar arasında yer alan siyah elbise 70 bin TL’ye bir İzmirli işadamı tarafından alınıp Hülya Avşar’a hediye edildi. Helal olsun, tebrikler. Güzel bir hareket.

        Bu hafta neler mi oldu?

        -SOSYETİK hanımların birbirlerini desteklemesine bayılıyorum. Sinem Nefesoğlu, Safari markasıyla üçüncü yılını kutladığı gün Nişantaşı’nda mağaza tıklım tıklımdı. Hiç birbirlerini yalnız bırakmıyorlar. Helal onlara gerçekten.

        -AYNI saatte tam karşıdaki mağazada Hande Can Yüce Gouroux tasarımlarını tanıtıyordu ve “Artık Nişantaşı’ndayım” diyordu. Hanımlar bu iki dükkân arasında mekik dokudu. Nişantaşı sosyetik hanımdan geçilmiyordu.

        -YILDIZ Tilbe’nin reklamı ışık hızıyla yayından kalktı. Üzüldüm mü evet. Sonuç olarak güzel bir işti ama bazen insanların, özellikle sanatçıların söyledikleri sözlere, sosyal medyada yazdıkları her cümleye çok dikkat etmeleri gerektiğini bir kez daha görmüş olduk. Sanatçıların siyasi ve futbol tercihlerini söylemesi onlara her zaman zarar verir.

        -Nişantaşı Sofa Hotel’de ilki düzenlenen All Pop -Up Store organizasyonu da vardı. Birçok marka 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi güzel bir gün geçirdi ve tabii alışveriş tutkunları için de bol alışverişli bir gün oldu.

        Son günlerde herkes

        ■ “YAZA çok az kaldı, spor yapmalıyım” diyor.

        ■ “DETOKS yapıyorum. Çünkü yaz kapıya dayandı. Üç ay kaşla göz arasında geçer” diyor.

        ■ DİYETE girmiş ama gizli gizli yemek yiyor. Kendini kandırıyor. Yazık ona ya.

        BUGÜN

        HANİ benim de takılarına bayıldığım tasarımcı Cem Lokmanhekim var ya, işte o bugün özel bir davet aldı ve Abu Dabi’de sergi açıyor. Çok zengin bir hanımdan özel bir davet alan Cem, bugün Abu Dabi’nin önde gelen isimleriyle olacak. Cem’in hayranı çok. Ben de ne zaman bir televizyon programında ya da bir çekimde takılarını taksam hemen “Cem’in mi onlar” diyor herkes. Bu iyi bir şey. Tebrikler Cem.

        Diğer Yazılar