Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20 yıla dayanan bir arkadaşlığımız var Pınar Tezcan ile. Nişantaşı sokaklarında verdik kendimizi muhabbete. Sizler de Ayaküstü muhabbeti HTDokun ile keyifle izleyin derim. Sosyal medya ile arasının çok iyi olmadığını ve bu işleri beceremediğini söyleyen Pınar Tezcan’a “Bu dönem çıksaydın model olarak zorlanır mıydın?” dedim, o da bana “Sosyal medya canavarı olurdum” dedi.

        ■ Yeni dönem mi daha güzel bizimki mi?

        Sen natürel, ben natürel. Yapacak bir şey yok. Bunu anladım ben.

        ■ Neyse bu işler derin işler Pınarcığım. Ya geliyor yaz. Kafamı nereye çevirsem diyet konuşuluyor.

        E tabii masajlar başlasın, diyetler başlasın. O bikinilere girmek lazım.

        ■ İki çocuk annesi Pınar az önce bana dedi ki “Martta asla ağzıma tatlı sürmeyeceğim.”

        Evet yemeyeceğim. Çünkü yaza fit girmek, güzel olmak istiyorum. Martta tatlıyı kesiyoruz, fit oluyoruz. Haziranda taş gibi bikinileri giyip üç ay idare edip üç ay sonra tekrar tatlılara geri dönüyoruz.

        ■ Pınar “Şunu yemem, bunu yemem” dediklerin?

        Makarna yemiyorum. Asla yemiyorum.

        ■ Yıllardır yemediklerin var mı?

        Pazar günleri serbest. Her şeyin tadına bakıyorum.

        ■ Akşam kaçtan sonra yemek yemiyorsun?

        20.30’dan sonra asla yemem. Aynaya baktığım zaman kendimi zayıf görmek istediğim için bunlardan ödün vermem lazım. Ne yapayım.

        ■ En fazla kaç kilo oldun?

        Hamileyken 17 kilo aldım. Yani 70’e çıktım.

        ■ Sizin dönem mi bu dönem mi Pınar?

        Dönem pek kalmadı hayatım. Kalanlar Özge Ulusoy, Didem Soydan ve Çağla Şıkel. Benim onun dışında sayabileceğim yok. Onlar bizim dönemden gelme. Yeni gelen kimseyi görmüyorum.

        ■ Neden artık kimse modelliğe gönül vermiyor sence?

        İnsanlar artık sosyal medya ağırlıklı çalışıyorlar. İhtiyaç kalmadı.

        ■ Bu dönem çıksaydın?

        Bu dönem manken olamaz, sosyal medya canavarı olurdum.

        ■ Sen sosyal medyada yok musun?

        Bu bir çaba ve emek. Zor bir şey.

        Fatih’in tektaşı

        KADINLAR bir araya geldiği zaman çanta, alışveriş, ayakkabı, diyet, güzellik falan konuşuyor ama en çok da tektaş yüzüklerin kıratları konuşuluyor. Geçen gün de yazmıştım. Sosyetenin ünlü hanımlarından biri “Esinciğim 10 kıratın altında yüzük konuşulmaya değer değil” demişti. Benim “Allah’ım sana geliyorum. Ben daha bir kıratı görmedim” dememe kalmadan. Şimdi de Fatih Ürek’in 10 kırat yüzüğünü konuşuyoruz. E yani maşallah zenginin parası, züğürdün çenesi yorarmış diyeceğim ama sırf züğürt değil zenginler de bu durumu konuşuyor bilesiniz. Yani Fatih’in yüzüğü bu ara her masada, her toplantıda, her sohbette konu başı.

        İKİNCİ BEBEK kadınlara yarıyor

        PINAR Tezcan’la yaz muhabbeti, zayıflık, çoluk çocuk derken Esra Erol ile mesajlaştık akşamüzeri. Esra daha yeni doğum yaptı. Bebeği Ömer beş aylık olmadan Esra 36 beden olmayı başarmış bile. Şöyle etrafıma bakıyorum da kadınlar özellikle ikinci çocuktan sonra daha da fit oluyorlar. Daha bir kendilerine bakıyorlar. Daha bir seviyorlar kendilerini.

        Zaten bu yeni dönem anneleri asla kiloya tahammül edemiyor. Hangi kadına baksam iki çocuğu var ve incecik. Yüksel Ak’ın iki çocuğu var, incecik. Snapchat’te kendisini takip etmeye bayılıyorum. Sürekli sporda. Çağla Şıkel ile Ebru Şallı’yı hiç söylemiyorum bile. İki çocukları var. Hamileyken bile kilo almadılar. Demek ki keramet iki çocuklu olmakta hanımlar.

        Diğer Yazılar