Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATIRLAYIN Caner Erkin ile Asena Atalay’ın evli oldukları dönemde haklarında çıkan haberleri. Asena’nın aşk haberleri peşi sıra çıkarken Caner tek kelime etmedi. Acayip bir duruş sergiledi. Bence her erkeğe ders olacak nitelikteydi. Ortalık duruldu ve boşandılar. Yine hiç konuşmadı. Ta ki önceki güne kadar. Caner Erkin kesin ve net bir dille “Beni o kadınla anmayın” dedi. Çocuğunun annesi hakkında “O kadın” yakıştırmasını yaparak karizmayı çizdi çizmesine ama o cümle çok şey de anlattı aslında. Birçok kişi “Caner bu cümleyle çıkan her türlü haberi doğrulamış oldu” derken kimisi “Artık Asena’nın kendisi üzerinden prim yapmasından usandı” dedi.

        Doğal, samimi, dinamik, genç

        İKİ reklam konuşuluyor günlerdir. Çağatay Ulusoy’un Colins ve Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin’in Mavi reklamları. İkisini de alıcı gözüyle izledim. Peş peşe. Çağatay Ulusoy’a lafım yok. Oyunculuk adına kendini günden güne geliştiriyor. Ama reklamın senaryosu “Yeter şu kadınları şebek ediyorsunuz, erkeklerin onları öpmesi, onları bakması için” dedirtirken Serenay ve Kerem’in reklam senaryosu “Oh be” dedirtiyor. Doğal, samimi, genç, dinamik. İçinizi kıpır kıpır yapıyor.

        Üreten KADINLAR

        İSTER zengin olsun, ister fakir. Üreten, çalışan kadınlara bayılıyorum. Aslı Şen de, Ashley Joy isimli yeni bir saç bakım ürünü çıkarttı. Bana gönderdiğinde “Esin ne olur dene. Eğer beğenmezsen kullanma, eleştir beni” dedi. Sorunlu bir tipim saç konusunda, her kadın gibi. İki haftadır kullanıyorum, gerçekten Aslı bizim gibi sorunlu kadınları çözmüş ve hedefi 12’den vurmuş. Ve bunu kendisi öyle güzel anlatıyor ki bravo. Üreten her kadına bayılıyorum. Konumu, yeri ne olursa olsun. Boş oturan, sürekli dır dır eden kadından iyidir.

        Diyetteysen iki öneri

        Nişantaşı Salomanje: Tam bir klasik. Atiye Sokak’ın vazgeçilmezi. Sağlıklı yemekleri var. Ama benim gibi diyette olanların da kurtarıcısı. Üç aydır sıkı diyetteyim. Arada bir sürü seyahat oluyor o zaman zorlanıyoruz ama yine de 12 kilo vermeyi başardım. Gittiğim her mekânda diyet yemekleri bulamıyorum. BO 21 ile çalışıyorum. Özlem Kunduraca hiç üşenmiyor her gittiğim mekânın mönüsünü bulup bana uygun yemeği seçmeye çalışıyor. Şu aralar diyette olan ve benim gibi sürekli sokaklarda olan birçok kişi de “Nerede yemek yiyorsunuz. Biz bulamıyoruz. Hep salata yiyoruz” diyor. Tabii salata da bazen yanlış seçim olabiliyor. Nişantaşı’nda olduğum zamanlarda Salomanje beni kurtardı. Mönüdeki yemeklerden çıkarmalar, eklemeler derken nasıl tarif ettiysem önüme geldi. Aklınızda olsun.

        Cihangir Journey : Cihangir’in en organik, en sağlıklı mutfağı. Ünlüsü, dizi oyuncusu, yazarı bol. Sabahları klasik müzik çalar. Mutfağı açık. Gidip “Her zamankinden” diyebiliyorsunuz. Evin mutfağı durumunu geçti. Diyetteyseniz aklınızda bulunsun.

        Mangal ve çekirdek hastasıyız

        ÜŞENMEDİM pazar günü İstanbul’dan çıkıp onca yol gittim Sapanca Uzunkum Yürüyüş Yolu’nda bisiklet kullanmak için. O muhteşem Sapanca Gölü’nün kenarında “Mangal yakılmaz” dendiği halde insanımız oturmuş bir güzel mangalını tüttürüyor. Börekleri, etleri götürüyor. Ben ise dönüş yolundaki çileli trafiğe rağmen bir saat bisiklet kullanayım, temiz havayı içime çekeyim derdindeyim. Ama sağ olsun insanımız bana mangal kokusuyla karşılık veriyor. Geçen hafta Münih-Avusturya’da muhteşem yerler gördüm. Muhteşem diyorum, anlatmaya inanın kelime bulamıyorum. Bizim güzel yerlerimizin oralardan gram eksiği yok. Tek eksiği insanlarımızın hoyrat kullanması, kurallara uymaması ve pisletmesi. Yapıların bozukluğu. O yüzden isyan ediyorum insanlarımızın saygısızlığına. Örnek çok ama işte Sapanca Belediyesi’nin yaptığı yürüyüş alanı mangal kokusundan ve çekirdek pisliğinden geçilmiyor.

        Diğer Yazılar