Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reina sakin bir açılış yaptı. Yazın geldiğinin ve sahil kesiminin açıldığının da startını verdi. Ve ilk değişiklik de Karaköy’ün Goya’sı, Reina’nın içinde açıldı. Perşembenin en merak edilen açılışıydı. Goya, yemek ve bar olarak var olacak. Ortaklarından DJ Murat da müzik direktörlüğünü yapacak. Onlar anlaşmış olabilirler ama bana biraz saçma geldi. Karaköy’deki kendi mekânlarını baltalıyorlar sanki. Düşünsenize sonuç olarak Karaköy’e mi gitmek istersiniz yoksa İstanbul’un esşiz Boğaz manzarasına mı?

        Gecenin en çok konuşulan partilerinden biri de Derin Mermerci’nin doğum günüydü. Nopa’da kutlanan doğum günü daveti sonrasında herkes “Davete gidenler çok şaşırtıcı. Yani o Derin’in arkadaşı mıymış?” derken birçok kişi de “Derin cool bir kadındır. Neden böyle bir parti yaptı acaba? Çok tuhaf” dedi. Hatta bazıları “Acaba davetli olmayanlar da duyup mu gitmiş? Ne garip insanlar vardı. Derin ve onları yan yana koyamadım” dedi. Ben hiçbirine katılmıyorum. Dikkat edin son yıllarda Derin sosyetenin içinde olduğu birçok davette yok. Zaten eskisi gibi gözükmüyor. İkiz bebekleriyle farklı bir dünya kurdu kendine, 35 yaşını da gönlüne göre kutlamış.

        Perşembe gecesi Asmalımescit’te eski günler yaşandı adeta. Adamintown internet sitesinin partisinde Asmalımescit 5 Coctails&More’da kalabalık sokağa taştı. Parti o kadar kalabalıktı ki bir ara sokakta yürümekte zorluk çekti herkes. Hatta “Bu durum eski Asmalımescit günlerini hatırlattı” diye konuştu insanlar. Sağdaki fotoğraftan da anlayacağınız gibi sokak tamamen kapandı. Mekânın dışına taştı kalabalık. Gerçekten eskiden yani masaların kalkmadığı dönemde Asmalımescit böyleydi. Yürünmezdi. Tüm mekânlar tıklım tıklımdı. Şimdi birçok mekân sessizliğe bürünmüş durumda. Zaten yaşanan tatsız olaylardan sonra maalesef Beyoğlu’nda birçok mekân da kapılarını kapattı.

        Dün akşam

        Uzun zaman sonra ‘Emel ile Yeniden’ albümünü çıkaran Emel Müftüoğlu, önceki akşam Asmalımescit Chanta’da DJ kabinine geçti. Aynı zamanda şarkılarını seslendirdi.

        Albümde hiç unutulmayan şarkılarını yeniden seslendiren Emel Müftüoğlu’nun daha görünür olması lazım. Eğlencelidir, keyiflidir. Müzik dünyasına şu ara neşe gerek Emel. Daha çok ortalarda ol. Bu arada ‘Hovarda’, ‘Hoşgeldin Hüzün’, ‘Faka Bastın’ gibi şarkıları birer klasik. Modası hiç geçmiyor. Tam kült şarkılar.

        Bugün

        Sık sık yazarım, Tolga Sezgin’in partileri meşhurdur diye. Bugün de Morini’de partisi var. Cumartesi gecesine hazırlık için güzel bir alternatif. Aklınızda olsun derim.

        Siz uyurken

        TAKSİM Meydanı’nda bir kadın ile bir adam tartışıyor. Kadın öyle bir bağırıyor ki herkes onlara bakıyor. Adam bir ara kadına vurmaya çalıştı ama kadın adamın elinden öyle bir tuttu ki “Helal olsun” dedirtti. Tüm kadınlardan bu refleksi bekliyoruz.

        ASMALIMESCİT’TE bir kız yere oturmuş ağlıyor. Yanında da bir erkek var, bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Ama kadın onun dediklerini duymuyor. Kendisini terk eden adamın arkasından ağlıyormuş meğer. O anda biraz ileride başka bir kadın ile bir adam kavga ediyor. Bu kavgada sadece adamın sesi duyuluyor. Adam sürekli bağırıyor; kadın sessiz, kendini korumaya çalışıyor. Hiç sevimli değil ama son günlerde herkes kavga ediyor.

        5 COCKTAILS-MORE’DA, Ali Aksöz ile Sevcan Yaşar gece boyunca sohbet etti. İkili kendi aralarında öyle derin sohbet ediyordu ki gözleri kimseyi görmedi.

        Diğer Yazılar