Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aman Cem Yılmaz dikkat. Evine gelen misafirler sağda solda yüksek sesle konuşuyor. Geçen akşamüzeri Cihangir’deki Firuz’da oturuyorum. Yan masada üç kız sohbet ediyor. Bağıra çağıra seni anlatıyorlar. Artık hepsi mi sendeydi, yoksa sadece ikisi mi, yoksa daha mı kalabalıktınız onu bilmem. Şimdi o masada konuşulan detayları yazmayayım buraya, çok ayıp olur. Bu arada sakın yanlış anlama. Burada sana diyecek bir lafım yok. Sadece evine misafir gelip bunun dengesini kuramayan kişiye lafım. Sonuç olarak sen de insansın. Üstelik bekâr ve yalnız bir erkeksin. İstediğin kişiyi misafir eder, evinde eğlenirsin. Ama sana gelen kişiler ünlü olduğunu ve biraz dengeyi kurmak gerektiğini unutuyorlar. O gün orada sadece ben değil, mekândaki bir sürü insan duydu. Belki doğru anlatıyorlar, belki de üstüne dörtbeş katıp fazlasını anlatıyorlar. Burada senin de yapacağın hiçbir şey yok tabii ama ortaya böyle tuhaf bir şey çıkıyor. Ya bu konulara kafayı takıp evde tek başına oturmak lazım ya da “Boş ver konuşsunlar” demek. Aslında boş vermek en iyisi sanırım. Yoksa işin içinden çıkamazsın. Tüm ünlülerin çözülemeyen sorunu bu.

        Siz uyurken

        ■ YASEMİN Şefik, Kulis Bebek’te DJ kabinindeydi. İrem Derici, Ayşe Özyılmazel, Cem Belevi gibi müdavimleri de Yasemin’i yalnız bırakmamış. Ben gidemedim ama aldığım haberlere göre sabaha kadar güzel şarkılar ve danslarla coşulmuş.

        ■ ASMALIMESCİT Pala Ocakbaşı’nda bir kız ile bir erkek oturmuş yemek yiyor. Kız ayağa kalktı tuvalete gitmek için adam da kalktı. Kız “Ne yapıyorsun” dedi, adam da “Seni yalnız gönderecek değilim herhalde” dedi. Tuvalet iki adım ötede. Yani öyle uzakta da değil. O kadar kasmasına gerek yok ama neyse. Gitti ve kapıda bekledi.

        Halit Ergenç’e yazık etmeyin

        BU kadar usta ve kıymetli bir oyuncuya yazık etmeyin. Bu yeni dizi ve yeni partner haberlerini kim çıkarıyorsa hemen vazgeçsin. Bir aydır bitmedi. Yok eşi Bergüzar Korel olacak, yok Cansu Dere olacak. Yok o olacak, yok bu olacak. Yok şu kadar para alacak, yok kriz çıktı falan filan derken gelecek dizinin de senaryosu kötü olursa vah ki ne vah. Bence Halit Ergenç’in de acilen bu gidişata bir dur demesi gerekiyor.

        Yetmez ama şükür

        KADINLAR tecavüze uğruyor biz de “Ne kadar ceza alacak”, “Acaba ceza alacak mı?”, “Kesin kurtulur az ceza verilir”, “Ceza alsa da kravat takar iyi hal indirimi alır” derdine düşüyoruz. Oysa tecavüz etmeyi bırak böyle bir olaya yeltenmemeli bile, düşünmemeli. Öyle caydırıcı cezalar olmalı ki korkmalı. Ama korkmuyorlar işte. Hele son zamanlarda bazı erkeklerin kadınlara tavırları korkunç. Allah yardımcımız olsun ama dün Habertürk internet sitesinde “Son dakika” haberini görünce biraz olsun şükür dedim. Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisine tecavüz eden sapığa 45 yıl hapis cezası verilmiş. Gerçekten yetmez, asla yetmez ama buna da şükür. Daha fazla ceza verilmeli ve asla da iyi hal indirimi uygulanmamalı.

        Ödüller 24’ünde

        GECCE Mekån Oscar’ları bu sene 16’ncı kez sahiplerini bulacak biliyorsunuz. 24’ü akşamı Suada’da tören var. Bakalım bu sene hangi mekânlar ödüllendirilecek, ama tabii benim de müdavimi olduğum Gül Erçetingöz’ün yılda bir kez çıkardığı Best Luxury de süper. Tam bir gezgincinin rehberi. Yok yok. Özellikle İstanbul’un en seçkin mekânları var. Ve tabii her detay.

        Diğer Yazılar