Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM’DA hem tatil yapıp hem de sahneye çıkan 4 aylık hamile Gülşen’in, sık sık Yalıkavak Mufla’ya gidip pırasalı börek ve irmik helvalı panna cotta yediğini biliyorum. Geçen akşam irmik helvalı panna cotta tatlısından hem yemiş hem de 2 tane paket yaptırıp evine götürmüş. Sırf pırasalı börek için yolunu değiştirip Mufla’ya geliyormuş.

        Vallahi haksız sayılmaz. Bu böreği yiyince ben de kendimi ikinci bir dilim yememek için zor tutuyorum. Börekleri ve tatlıları yapan Gülfem’e işin sırrını sordum. “Meslek sırrı” dedi. Yolunuz düşerse aklınızda olsun.

        Gülşen şimdi gönül rahatlığıyla yiyip içiyor olabilir ama kısa süre sonra eski fit haline gelecektir. Malum son yıllarda çocuk dünyaya getiren kadınlar ikinci gün eski fit hallerine geri dönüyor. Gülşen’in zaten bu konuda ciddi dikkatli olduğunu bilmeyen yok. Kızını sağlıkla dünyaya getirdiği an yeniden eski haline dönecektir. Fakat konu açılmışken söylemeden geçemeyeceğim, hamilelik kendisine çok yakıştı. Hamile haliyle sahneye çıkıp şarkı söylemesi de ayrıca güzel.

        Erkekler de yaşlarını küçültüyor

        SON yıllarda ilişkilerden, kadınlardan, erkeklerden sürekli bahsediyorum. Gerçekten duyduklarım karşısında “Ya bende bir sorun var ya da benim aklım bunlara basmıyor” dediğim artık sık oluyor. Oysa ki birçok kişi “O kadar yıldır neler duyuyorsun, hâlâ şaşırıyor musun?” diyor. Ama gerçekten ben normal bir insanım. Garip gelmemesi ve şaşırmamam anormal olurdu.

        Son günlerde en sık duyduğum şey erkeklerin yaş küçültmesi. Yani sadece kadınlar yapmıyor bu durumu. Geçen akşam 36 yaşındaki bir erkek, bir kızla tanışıyor. Kız 99 doğumlu yani 17 yaşında. Tanışma mevzuunda hani ilk yaşlar konuşulur ya; kız da haliyle 36 yaşındaki çocuğa yaşını soruyor. Çocuk da klasik “Kaç yaşında gösteriyorum?” diyor. Kız da “26 filan” demiş. (Bu arada bahsedilen çocuk gerçekten küçük gösteriyor.) Neyse efendim kızların kalbini attığı Eros okuyla her zaman almayı başaran 36’lık delikanlı, kızı hiç bozmuyor. Şimdi bir güzel görüşüyorlar. Yani 36’lık delikanlıyı, 17’lik kız, 26 yaşında zannediyor. Hadi buyurun ayıklayın pirincin taşını. Ama genelde ben çok biliyorum böyle yaşını küçük söyleyen erkekleri.

        Siz uyurken

        - BODRUM Marina’da arkamdan 3 kadın konuşarak yürüyor. Kadınlardan birisi “Kızı kesin tokatlayacaktım, zor tuttum kendimi” diyor. Diğer kadın “Oldu tokatlasaydın da kadın peşimize bir orta gönderseydi” diyor. Diğeri de “Bıktım sizin bu kavgacı hallerinizden” diye söyleniyordu. Hanımlar sakin! Yahu tatil yapın sakin sakin. Gerilmeyin. Zaten hayat gergin, bir de tatilde yapmayın bari.

        - BODRUM Yalıkavak’taki Zuma’nın tuvaletinde 2 kadın hareretli bir şekilde “Gördün mü, Emir buradaydı. Ya inanamıyorum. Şimdi aldatıyor mu yani? Ay o yanındaki kadın kim? Bence fotoğrafını çekelim gönderelim sevgilisine. Elimizde kanıt olsun” diyor. Kendi aralarında buna karar verip çıkıyorlar. Anlayacağınız aman dikkat! Akıllı telefonlar var artık. Yani herkes gazeteci, herkes!

        Siz en yakın arkadaşınıza söyler misiniz?

        İŞTE ‘Siz Uyurken’de ikinci maddede yazdığım olayı ve dedikodu yapılan soruyu siz de bugün kendi arkadaş çevrenizde konuşun diye soruyorum. Ben sık sık konuşuyorum zaten. Hatta o gece tuvalette duyup 10 kişi oturduğumuz masada hemen bu konuyu konuştum. Masada bir kişi hariç herkes “Söylerim” dedi. Sizden de yanıtları bekliyorum merakla.

        1-En yakın arkadaşınızın sevgilisini başka biriyle görseniz hemen fotoğrafını çekip söyler misiniz?

        2-En yakın arkadaşınız hakkında dedikodu yapılsa hemen o dedikoduyu arkadaşınıza yetiştirir misiniz?

        Diğer Yazılar