Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son günlerin en popüler konularından biri de Candan Erçetin ile Safiye Soyman’ın “selfie” muhabbeti.

        Hani Safiye Soyman, Candan Erçetin’e “Selfie yapalım mı?” diyor, Candan’dan “Hayır” yanıtını alınca da “Ben de köpeğinizle çektirecektim” zaten deyip köpekle çektiriyor ya, işte bu konu hâlâ konuşulur.

        Hatta Safiye Soyman bu duruma hâlâ çok üzgünmüş ve şekeri fırlamış. Bence boşuna üzülüyor, hatta hiç takmasın bile.

        Safiye Soyman dünya tatlısı bir kadındır gerçekten.

        İçi dışı bir, özü sözü birdir. Üzülmesini çok iyi anlıyorum ama sonuç olarak kimse kimseyle fotoğraf çektirmek istemeyebilir, çok normal.

        Bir de hani hiç tanımadığın bir insansa çok normal.

        Tamam Safiye Soyman da bir sanatçı, Candan Erçetin’in daha sevimli yaklaşması iyi olabilirdi, ama Candan’ın bazı tavırları olduğu her zaman bilinir ve konuşulur.

        O zaman konu açılmışken ben size Candan’lı bir selfie muhabbeti anlatayım:

        Candan Erçetin uçaktan inmiş. Yanına bir kadın hayranı koşarak gitmiş ve “Fotoğraf çektirebilir miyiz?” demiş.

        Candan Erçetin de hiç tereddütsüz “Hayır” cevabını vermiş.

        Yanında olan bir başka sanatçı, “Neden öyle davrandın? Çektirseydin” demiş.

        Candan Erçetin de dönüp, “Benimle fotoğraf çektirip sosyal medyaya koyacak. Sonra Candan Erçetin’i gördüm diye hava atacak. Ama sorsan o benim ne konserime gelir, ne de albümümü alır. Belli ki hava atacak sadece. Böyle insanlarla hiç çektirmiyorum” diyerek yürüyüp gitmiş.

        Bu olay bana tam iki ay önce anlatılmıştı. Yani Safiye Soyman ile Candan Erçetin’in “selfie” muhabbetinden önce.

        Birçok ünlünün hayranlı fotoğraflarını görürüm ama Candan Erçetin’in hiç görmem. Demek oluyor ki, Candan Erçetin bu durumu hiç sevmiyor.

        GÖRÜR GÖRMEZ YAPIŞANLAR

        Selfie olayından bahsetmişken, son dönemde bazı tipler türedi.

        Onlar sadece “Oradaydım”, “Onu tanıyorum”, “O benim dostum”, “Dün gece birlikteydik”, “Yok canım o benim kankam” demek için “selfie” çektiriyor. Hatta aynen tam şöyle oluyor:

        Bir mekânda ünlü birini görüyor. Ya da sosyal medyaya birlikte fotoğrafını koysa prim yapacağı birini görüyor.

        Hemen yanına gidiyor, “Naber, nasılsın” diyor ve hemen elinde hazır tuttuğu telefonu kaldırıp “Bir selfie yapalım mı?” derken “çat” diye fotoğraf çekiyor.

        Bu kişilerin burun deliklerinin görüldüğü yüzlerce fotoğrafı var sosyal medyada.

        İnsanlar da onları o her “selfie” yaptığı kişiyle tanışıyor, onlarla arkadaş, muhabbeti var, çok seviliyor zannediyor. Artık gerisini siz düşünün... Geldiğimiz samimiyetsizlik had safhada.

        E ÇOCUKLARI VAR NEDEN GÖRÜŞMESINLER

        Son günlerde herkes Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi’nin görüşmesine takmış durumda. İyi de neden takıyorsunuz anlamıyorum.Onların çocukları var. Yani Haluk ve Aşkın’ın birlikte yaptığı bir çocuk var. Onlar görüşmek istemese bile çocukları görüşmesini ister ki herkes düşman olacak diye de bir şey yok. Sonuç olarak, çocukları olanlar hiçbir zaman boşanamıyor. Hayatları boyunca birlikteler. Tamam işte bu kadar. Bırakın insanları biraz rahat.

        SİZ UYURKEN

        - Kadın adamın elinden tuttu, hararetli hararetli bir şeyler anlatıyor. Bir anda ortalık gerildi, sinirlendiler ve adam eliyle “Yeter” işareti yaparak dönüp gitti.

        - “Sırf o isterse gideceğim” diyor adam yanındaki iki arkadaşına. Adamlardan biri, “Amma büyüttün bu kızı gözünde” derken diğeri de “Git kardeşim, ben senin yanındayım. Hatta dizlerinin üzerine çök, evlenme teklifi yap” dedi, sonra da kahkahayı patlattı. Belli ki dalga geçiyorlardı.

        Diğer Yazılar