Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önceki gün Instagram’da bir okuyucu mesaj yolladı. Mesaj aynen şöyle:

        “Esin Hanım, Ebru Şallı ile Cem Yılmaz yeni bir ilişkiye başlamaya çalıştı. Ama iki tarafın da eskileri ağır saldırı başlattı. Önce bir mektup çıktı ortaya. Sonra Ahu Yağtu’nun Tarkan konserine gitme atağı, tatillere çıkmalar.

        İnanın tüm bunları içim bunalarak izledim. Sen Ahu Yağtu’sun, hayatına devam etsene. Ama yok işte olmuyor. Eski karısıyla tatile giden adam vakasını ben de yaşıyorum şu an. Tatil bitene kadar sesimi çıkarmadım. Hep çocuğu bahane ediyor kadın. Ama sonra isyan ettim. Terk ettim.

        Aslında bu olayda en fenası Cem Yılmaz. Ama kimse ona laf söylemiyor. Hep kadınlar suçlu. Sonra iki kadın, yani Ebru Şallı ve Ahu Yağtu sosyal medyadan birbirine göndermeler yaptı. Laf soktu. İlişkisine sahip çıkmayan ya da eski karısıyla ilişkisini düzenleyemeyen adam kıymetli oldu iki kadın için.”

        Yazı böyle uzayıp gidiyor. Mesajı gönderen kişi beraber olduğu kişiyle aralarını düzelttiklerini, eski karısı durumunu çözdüklerini ve yakında evleneceklerini de belirtmiş. Onlara hayırlısı olsun.

        Mesajın hepsini yazamadım, fakat yazdığı her cümleye katılıyorum. Noktasına, virgülüne kadar.

        Eski ilişkiler bir türlü rahat vermedi Cem Yılmaz ile Ebru Şallı’ya. Bir türlü ne olduklarını anlayamadı ikili. Bir şey yaşamak istedilerse de izin vermediler.

        Özellikle Ahu Yağtu’yu ilk kez bu kadar göz önünde gördüm mesela. İkili evliyken yazılan yazıları bir hatırlayın. Ne kadar sinirli ve gergin olduklarını. Ve yine ilk kez Cem Yılmaz’ın yanında bu kadar güler yüzlü ve şefkatli gördüm Ahu Yağtu’yu.

        Tuhaf, oysa Ebru Şallı ortaya çıkana kadar Cem Yılmaz birçok kadınla göründü ama Ahu bu kadar sahneye çıkmamıştı.

        Demek ki Ebru Şallı gibi dişli bir rakip gerekiyormuş eski eşine dönüp bakması için Ahu Yağtu’nun.

        ADI ÜSTÜNDE ‘ESKİ’

        Bu kadınların neyi, ne zaman, neden yapacakları hiç belli olmaz. Ben bile bir kadın olarak hemcinslerimi çözemedim ki size anlatayım ne yapmanız gerektiğini. Ancak sözüm Ahu, Cem, Ebru’nun dışında, yani herkese.

        Bana göre eski eskidir. Adı üstünde “eski”. Bırakın artık eski zamanı, eski ilişkileri, eski adamı, eski kadını. Yahu boşanma olmuş, ayrılık olmuş. Demek ki olmuyor. Bir rahat verin insanlara.

        Ha bu arada ikinci kez bir araya gelerek evlenip sürdürenler var. Binde bir oluyor. Onlar özel ilişkiler. Herkeste tutmaz bu maya. Zorlamayın.

        BÜTÜN KADINLAR ALDATILIR MI?

        Önceki gün dünyanın tek derdi Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin boşanma mevzusuydu. Hayır o an dünya batsa kimsenin umurunda olmayacak derecede ikilinin boşanma olayına kilitlendi birçok kişi. Ve tabii cümleler hep Jennifer Aniston’da buluştu.

        Malum Brad, Jennifer’ı Angelina için terk etmişti. Tabii bizim insanımız durur mu hemen, “Ee alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste” demeye başladı.

        Jennifer için “Sonunda rahat uyuyacak” cümleleri kurdu. “Aldatan aldatılır. Angelina bir başka kadına bunu yaptı, yuvasını yıktı, onun da yıkıldı” diye konuşuldu.

        Hatta birçok erkek, “Tüm erkekler aldatır. İster Angelina olsun, ister başka kadın, ister dünya güzeli” diye mesajlar attı.

        Ne tuhaftır ki ben de böyle düşünüyorum. Evet, her erkek aldatır. Aldatmayan erkek yok artık, bunu kabul eden bir kadınım. Ama günümüzde kadınlar da acayip aldatıyor beyler, bunu da aklınızın bir köşesine not edin.

        Kadınlar karda yürüyüp izini belli etmediği ve erkekler gibi hava atmadığı için bu durum hep, “Erkekler aldatır” durumunu ortaya çıkarıyor, ama kabul etseniz de etmesiniz de bu bir gerçek.

        KIZIN SAÇLARI ELİNDE KALDI KİRPİKLERİ DÖKÜLDÜ

        Önceki gün bir arkadaşım anlatıyor. Kız arkadaşının bir anda saçlarının döküldüğünü, hatta tutam tutam elinde kalmaya başladığını söyledi. Daha sonra gün içinde kaşları da dökülmüş. Bir anda yaşanmış bu olanlar.

        O anlatırken ben, “Acaba psikolojik sorunları mı vardı?” dedim.

        “Kızın acayip bir zayıflık takıntısı var. Hiçbir şey yiyip içmiyor. Kopacak neredeyse ama hâlâ ‘Zayıflamam lazım’ diyor” cevabını verdi. Ben mevzuyu daha uzatmadım.

        İşte buyurun. Yanlış diyetler, zayıflama takıntısı, sağlıksız beslenmenin ilk belirtileri tutam tutam dökülen saçlar. Ve bu bahsettiğimiz kız henüz 20’li yaşlarında. Yazık! Gençler yazık! Zayıflayacağız diye sağlığınızdan oluyorsunuz. Nedir bu takıntı.

        Diğer Yazılar