Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bugün HT Magazin’de mega yenge Dilek Pınar’ın, Tarkan’a öpüşme yasağı koyduğu haberi var. Ben her Tarkan ve Dilek haberini okuyunca “Hoppala” demekten kendimi alamıyorum. Çünkü yeni, yepyeni bir Tarkan’la tanışıyoruz. Bu Tarkan farklı. Nasıl mı?

        “Lütfen karıma artık Pınar soyadını yazmayın. Çok üzülüyorum. Biz evlendik. Ona Dilek Tevetoğlu yazın” diyen bir Tarkan var.

        “Eşim kızıyor, sizi öpemem” diyen bir Tarkan var.

        Sürekli “Nasıl, yakışıyor muyuz?” diyen bir Tarkan var.

        Var da var... Tarkan’a evlenince gerçekten bir haller oldu. Ben işin içinden çıkamıyorum, siz çıkıyorsanız bana bir haber verin.

        KADINLAR ARTIK SUSUN!

        Tam da önceki gün Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze hakkında, “Ah yandım, bittim, öldüm” tarzında açıklamalar yaptı. Seçkin açıklama yaptıkça, haklıyken haksız duruma düşmeye devam ediyor. Çünkü hiç durmadan konuşuyor. O konuştukça da diğer kadın, yani ayrılığa sebep olan Kıvılcım Ural ortaya çıkıp bir açıklama yapıyor.

        Kadınların durumuna bakar mısın? Bir erkek için. Tam da buraya Yıldız Tilbe’den “İki kadın bir adam” şarkısı gelsin lütfen.

        Korkunç, olacak iş değil, gerçekten olacak iş değil. Seçkin önceki gün, “Aldatılmak ölümden beter. Bazen Kaan’ın kokusunu özlüyorum. Eve morluklar içinde gelirdi” dedi, 2 saat sonra Kıvılcım Ural çıktı meydana, “Evleniyoruz” açıklaması yaptı.

        Ben bu kadınlardan hoşlanmıyorum, onlara saygı duymuyorum. Daha önce Kıvılcım Ural’a çok kızdım. İki çocuğu olan bir kadına ve evliliğe saygı duymadığı için. Şimdi Seçkin’e de kızıyorum. Çünkü artık kontrol edemiyor öfkesini. İçine attıkça da her defasında patlıyor.

        Ama hepsinden fena Kaan Tangöze’ye daha çok kızıyorum. Bu durumu en başından düzenleyemediği için. Ve boşanmaya sebep olup hayatına giren kadını susturamadığı için. Şimdi de olaylar çığırından çıktı. İki kadın konuştukça konuşuyor.

        Yazık, çok yazık! Gerçekten korkunç bir tablo çıkıyor ortaya. Ve bu tablo daha da çirkinleşecek gibi. Hayır, iki kadın bir yerde karşılaşsa saç saça, baş başa kavgaya tutuşacak demek.

        Benden onlara bir tavsiye:

        “Seçkin ve Kıvılcım, acilen susun! Madem ikiniz de Kaan’a deli gibi âşıksınız, gözünüz başka bir erkek görmüyor, onun sayesinde dünyaya gelen iki çocuğu düşünün ve susun!”

        SİZ UYURKEN

        - 5 Cocktails&More’da bir kadın, garsona “Ben buradan beş bardak almıştım. Bir eksiğim var. Bir tane daha alabilir miyim?” diye sordu. Ben şaşırdım, garson şaşırdı. Kadın, “Evet kusura bakmayın yürüttüm. Ama mekânlardan bardak hep alınır öyle değil mi?” diyerek de biz şaşıranları tersledi.

        - Nişantaşı Saray’da bir şeyler yiyen bir ekip vardı. Saat de bir hayli geçti. Fakat masada hararetli bir şeyler konuşuluyor. Çocuk, “Bak şu çorbayı başından aşağıya döker, seni de burada böyle bırakır giderim” dedi.

        - Opera’nın tuvaletinde 2 kadın makyaj tazeliyor. Kadınlardan biri, “Yeter bıktım senin sürekli onunla konuşmandan, eğlen birazcık. O sana değer vermiyor. Görmüyor musun o adamın gözü başka kızda” derken, kız da “Sen öyle zannet” diyerek arkadaşını orada bırakıp çıktı.

        Diğer Yazılar