Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bugün Reza Zarrab’ın, “Üzerimde baskı var. Ebru Hanım boşanmak istiyor” diye yaptığı basın açıklamasının üzerinden 1 hafta geçti.

        Geçen hafta bugün tam HT Masa yayındayken geldi açıklama. İlk biz açıkladık, o sırada da Ebru Gündeş bir düğünde şarkı söylüyordu. Oldukça da keyifliydi.

        Bu akşam da Mecidiyeköy’deki Günay Restaurant’ta sahneye çıkıyor. Ebru Gündeş’i en ön masalardan izlemek isteyenler, kişi başı 2 bin TL ödeyecek. En ucuz, yani sahneye en uzak, kapıya en yakın masalar 500 TL.

        Mekân 400 kişiye yakın alıyor. Ayakta, barın kenarında duranlar da oluyor. Artık gerisini siz düşünün. Bu gece de rezervasyon dolu görünüyor. Çünkü beni arayıp “Ebru Gündeş’e gitmek istiyoruz ama yer bulamıyoruz” diyen insan çok.

        Ebru Gündeş hakkında çıkan her olumsuz haber ve onun sessizliği merak uyandırıyor. Ve Ebru Gündeş’in sahnesi dolup taşıyor.

        Ebru Gündeş’in aldığı paralar hep konuşuluyor ama talep de çok fazla. O yüzden Ebru Gündeş şu anda sanatçılar arasında en pahalı sahnesi olan ikinci kişi. Diğeri ise Tarkan.

        KAHVE FESTİVALİ İÇİN 30 BİN BİLET SATILMIŞ

        Bugünlerde sürekli bir festival haberi geliyor. Bu iyi bir şey. Olması da gerekiyor. Festivaller güzeldir, eğlencelidir, keyiflidir.

        Çok eskilerde, yani benim mesleğe başladığım günlerde çok festival olurdu. Uzun yıllardır bu kadar çok olmuyordu. Ama birkaç senedir yeniden başladı. Buna gerçekten çok seviniyorum. İnşallah devamlılığı olur.

        Mesela makarna festivali, kahve festivalimiz bile var artık. Ağır siyasi gündemin arasında böyle leziz festivaller kafa dağıtmak, mola vermek ve nefes almak için çok gerekli.

        Şehirli insan da çok ilgi gösteriyor. 6-9 Ekim arasında Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek Kahve Festivali’ne 30 bin bilet satılmış bile. Hoş, tam bir kahve tutkunu olduk, ama bu tabi iyi bir şey.

        Birçok firma da kahve şovları düzenleyecek. Benim gibi kahve âşığıysanız kaçırmayın derim.

        Bu arada geçen kış açılan Asmalımescit’teki 5 Coctails&More, Kahve Festivali’nde bar kurup kahveli kokteyller yapacaklarmış. Aklınızda bulunsun derim.

        BAŞARI VE AZİM BÖYLE BİR ŞEY

        Birçok kişi de Cirque du Soleil-Varekai gösterisini bekliyor. Bugün başlıyor, 9 Ekim’e kadar 11 gösteri yapacaklar. Ağızları açık bırakan akrobatları, renkli kostümleri ve orijinal canlı müzikleriyle Ülker Sports Arena’da olacaklar.

        1984’te 30 kişilik sokak dansçılarıyla yola çıkan Cirque du Soleil’in, bugün dünya çapında 50 farklı ülkeden 1300’ü sanatçı olmak üzere 4 binden fazla çalışanı var. Enteresan değil mi? Sokaktan gelip 60’tan fazla ülke ve 400’den fazla şehirde 160 milyondan fazla izleyici. Çalışmak, azimli olmak böyle bir şey. Bu en güzel örneği.

        SİZ UYURKEN

        - Cihangir Geyik’in önünde bir kalabalık var. Hem sohbet ediyor hem de eğleniyorlar. Kalabalığın içinde bir kız dikkatimi çekti. Erkek arkadaşlarıyla kavga ediyor. Öyle hararetli ki. Meğer mevzu futbolmuş. Bayılıyorum böyle erkeklerle kıran kırana futbol konuşan kızlara. Kız her türlü futbol terimini biliyor ve erkeklere hiç söz bırakmıyordu.

        - Emirgan Gizli Kalsın’da bir kız yanıma gelip “Ben de sizin yaptığınız işi yapmak istiyorum” dedi. Ben de “E tamam, yeteneğin varsa çalışıp yapabilirsin” dedim. O da “Tamam, şimdi 20 yaşındayım. Biraz gezip tozayım, başlayacağım” deyip yanımdan gitti. İnanın abartmıyorum. Aynen böyle oldu. Ben de arkasından bakıp başarılar diledim.

        BU AKŞAM HT MASA VAR UNUTMAYIN

        Magazin keyiftir, eğlencedir, kafa dağıtmaktır. Son yıllarda yaşadığımız ağır siyasi gündeme 2 saat mola vermeye ne dersiniz? O zaman sizi bu akşam 22.00’de Habertürk TV’de HT Masa’ya bekliyoruz. Gelin magazin gündeminin altını üstüne getirelim. Bakalım bu hafta neler olmuş?

        Diğer Yazılar