Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON günlerde birçok kişi bana “Aramızda nerede?” diye soruyor, tweet atıyor, Instagram’dan mesaj atıyor. Hatta ben ABD’deyken geldi birkaç kez bu soru, ciddiye almadım. Karıştırdılar zannettim. Çünkü böyle bir mekânı daha önce hiç duymamıştım. Benimle kafa buluyorlar zannettim. Ama sonra tanıdığım birkaç kişi de sorunca ve sosyal medyada da denk gelince peşine düştüm. Böyle bir mekân benim mahallemde açılmış ve haberim yok. Bu sefer açılan bir mekânı okuyucularımdan öğrenmiş oldum. Sahipleri de kim bilmiyorum. Nerede olduğunu araştırdım bulamadım, kimse bilmiyor. Bir akşam eve giderken Cihangir Meydan’da küçük bir tabela gözüme çarptı. Tabelaları takip ettim. Kapıyı çaldım, içeriye girdim baktım. O anda bir görevli vardı ama çok şey bilmiyordu. Bildiği kadar anlattı o kadar. Sahneye Ersay Üner çıkıyormuş. Evet bizim güzel şarkıların sahibi Ersay. Soranlara toplu yanıt. Meraklısına. Sabahlamayı sevenler Cihangir’de.

        Canlı müzik pek popüler

        CANLI müzik peşinde birçok kişi var. Cihangir eğlence dünyasında son zamanlarda hareketlilik başladı. Şahsen pek seviniyorum. Daha çok olsun. Güzel ve kaliteli olsun. Hazine’de haftanın her günü canlı müzik var. Boygar pazartesi ve perşembe çıkıyor. Çarşamba ve cumartesi de Özay Bakır. Pazar günleri Yol Project. Ben hep Özay’a denk geldim. Sahnesi çok güzel. Ama izleyici ile biraz bağlantı kurması lazım. Biraz bağ kursa tıklım tıklım olacak. O kadar seveni var.

        İstanbul manzaralı şarkılar

        MALUM son haftalarda gece hayatı hareketlendi, benim de sayfam hareketlendi. Eğlence severlerin daha ben gitmeden doldurduğu bir başka mekân da Ali Sayar’ın yeri olmuş. Cumartesi günü gittim, kalabalığa şaşırdım. Şamdan 13 daha yeni açıldı ama şimdiden müdavimlerini yaratmış. Pera’daki mekânın daha çok müdavimi olur çünkü şahane bir İstanbul manzarası ve Ali’nin çaldığı meşhur DJ seti var. O yüzden bu kışın bingo mekânlarının arasında yerini alır...

        Ben bu Coco’ya bayıldım

        ERGUN Yıldız iki senedir sadece Bodrum’da mekân yapıyordu. Bu sene ilk kez İstanbul Etiler’de bir meyhane ile çıktı karşımıza. Geçen hafta açıldı Ah Mazi. Etiler My Cabaret’in oraya konuşlanan mekânda fasıl, eğlence ve dans var. Hatta Matmazel Coco da var. Ben bu Coco’ya bayıldım. Tatlı tatlı uğraşıyor müşteriyle. Sevimli, kibar, sempatik. Tabii ki yeri asla doldurulamaz ustanın ama Seyfi Dursunoğlu olsaydı “Yeni huysuz olsun” açıklaması yapacak kadar beğenirdi. Aynı zamanda tiyatrocu olan Coco’nun şimdiden müdavimleri oluşmuş bile.

        Son günlerde ne mi oluyor?

        - 16 yaşındaki Aleyna Tilki içkili yerlerde sahneye çıkamadığı için Diyarbakır’da kahvecide sahneye çıkıyor. 12-13 yaşındaki iki çocuk mekâna giremeyince ses bombası atıyor. Çocuk ve bomba. Bu ikilinin yan yana anılması bile korkunç ötesi.

        - İzmir Karşıyaka’da bir barda çıkan silahlı kavgada 3 kişi ölmüş. Neden mi? Çünkü iki farklı grup istek şarkı yüzünden kavga etmiş. Ne tuhaf. Bir bara elinde silahla insanlar girebiliyor.

        - Yıllarca Sibel Can’ın kiloları ile ilgili haber yazıldı, çizildi. Hatta kendisi bile çok kez diyetleriyle gündeme geldi, röportajlar verdi. Ancak hiçbiri Okan Bayülgen’in yaptığı saygısız, çirkin espriler gibi olmadı, olamadı. Sibel Can, yaptığı açıklamada az bile söylemiş.

        - “Cinsel istismar yasası” geri çekildi çok şükür. Temennimiz tasarının tamamen iptal edilmesi. Neden mi? O kadar cok nedeni var ki. Bir tane örnek vereyim mi? Geçen hafta bu konuyla birlikte “O zaman ben evlenmek istediğim ama kabul etmeyen kıza tecavüz edeyim, sonra evleneyim” diye esprili tweet atanlar çoğaldığı için. Artık gerisini siz düşünün.

        Diğer Yazılar