Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALUM 2016’nın sonuna geliyoruz. Çok az kaldı. Ve tüm yılı konuşmaya başlayacağız önümüzdeki günlerde. Ben diyorum ki hadi sizler de gönderin bize ilk aklınıza gelen magazin olayını. Magazin aşkını, magazin kavgasını, magazin kaçamağını... Yılın yakışıklısını, yılın güzelini... Unutamadığınız olayları...

        Biz de HT Masa’da sizin adınızı verip konuşalım, söyleyelim. Hatta bu köşede de yer alsın. Hadi bekliyoruz. Zamanımız var. Nasıl geçti bir yıl hep birlikte değerlendirelim.

        Evet hata yapıyorsunuz

        NURTEN Tatlıtuğ maşallah güzel olur. neredeyse oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ve gelini Başak Dizer’den daha çok haber oldu zaman zaman. Hem evlenirken hem yeni dizi başladığında hem de Başak ve Kıvanç’ın ilişkileri süresince.

        Keşke biraz daha dikkatli davransanız paylaşımlarınızda. Keşke bir yerlere çekileceğini bilseniz. Zaten kendisi de “Hata yaptım” demiş. Evet gerçekten hata yapmışsınız keşke yapmasanız sevgili Nurten Tatlıtuğ. Ya da gelininiz ve oğlunuzla şöyle güzel bir fotoğraf paylaşsanız dosta, düşmana karşı ne güzel olur.

        Unutmadan

        SON zamanlarda Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı dizide harika giyindiği ancak partneri Tuba Büyüküstün’ün vücuduna uygun giyinmediği ve kötü gözüktüğüne dair konuşmalar var. Ve birçok kişi de styling’ini Başak Dizer’in yaptığı dizi için “Başak kocasını çok güzel giydiriyor ama Tuba’yı hiç güzel giydiremiyor” diye konuşuyor.

        Biz de pazar günü Habertürk’te yayınlanan HT Masa’da bu konuyu masaya yatırdık. Yayın esnasında Başak Dizer’den mesaj geldi. Başak, “Ben sadece Kıvanç Tatlıtuğ’un kıyafetleriyle ilgileniyorum. Tuba’yı ben giydirmiyorum” dedi. Evet aslında bu açıklama dizi başlarken özellikle yazıyor. Ama bu kısım birçok kişinin gözünden kaçtığı için de dedikodulara fırsat verdi. Bilmeyenler, merak edenler haberiniz ola.

        Hadi Metin usta yap şu albümü

        ‘AŞK Laftan Anlamaz’ dizisinin fragmanına denk geldiğimde içimi çeke çeke dinliyorum Metin Akpınar’ın sesini, yorumunu. Ne kadar güzel şarkı söylüyor. Usta artık bir albüm yapsa. Yıllardır ondan şarkılar dinlemek isteyenleri kırmasa artık. Bu vesileyle çıkarsa albümü ne güzel olur.

        Son günlerde neler mi oluyor?

        - BU hafta itibarıyla yılbaşı davetleri başlıyor. Mail ve mesaj kutum davetlerle doldu taştı.

        - “2017’DE bizi neler bekliyor, bekleyecek?” konuşmaları şimdiden başladı. Astrologlar yılın en şanslı burçlarını anlatma derdinde. Hatta 2017’de neler olacağını anlatmaya başladılar.

        Akıl tutulması

        84 yaşındaki adamın 71 yaşındaki karısını “Bu yaştan sonra beni gavat mı yapacaktı? Erkeklerle konuşuyordu” diye öldürdüğü haberinden hemen sonra, Fas’ta şiddet gören bir kadının yüzündeki morlukları ve izleri kapatması için nasıl makyaj yapması gerektiğinin anlatıldığı haber vardı. Gözlerim faltaşı gibi açık televizyona bakarken kaldım, öylece kaldım.

        Akıl tutulması yaşıyoruz. Şiddet, şiddet şiddet. Kadın morlukları kapatırken “Günlük hayattan geri kalmayın” diye de konuşuyor. Bunların hepsi son bulacak ama işte ilk önce kadınların tamamen kafa yapılarını değiştirmesi gerekiyor. Tamamen...

        Siz uyurken

        - ”SEVGİLİM işi kaptım” diye anlatıyor yanımdan geçerken kadın. Telefondaki sanıyorum “Çalışamazsın” dedi, kız da “Ne münasebet. Ben bu işi almak için aylardır bekliyorum” deyip tak diye telefonu kapattı. Sinirli bir şekilde yürümeye devam etti.

        - YANIMDAKİ masada 4 kız oturuyor. Kızlardan biri “Geçen Çağatay Ulusoy’u gördüm. Dondum kaldım. Boynuna atılmak istedim, zor tuttum kendimi” dedi. Diğer kız “Atılsaydın, Çağatay’ı bulmuşsun” diye yanıt verdi. Asıl kız da “Tamam onun karizması var ayrı ama benim de bir karizmam var değil mi?” dedi.

        Diğer Yazılar