Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UZUN süredir görmüyordum, geçen akşam gördüm Hülya Avşar’ı. Lafı hiç dolandırmadan söylüyorum, kameralar kendisine acayip haksızlık yapıyor. Fotoğraflarda kötü ve kilolu çıkıyor. Ekran görüntülerinde de öyle.

        Geçen gün “Yahu bu kadın bu kadar spor yapıyor, neden fit değil hâlâ?” diye söylendim, kendisini çekiştirdim. Evet itiraf ediyorum yaptım. Ama söylediğim tüm sözleri geri alıyorum. Geçen akşam kendisini gördüğümde gözlerime inanamadım. Bir kere incecik. İnanılmaz zayıflamış. Yüzü, gözü harika. Çok az makyaj vardı hatta yok gibiydi de diyebiliriz ama harika gözüküyordu. Ben anlamadım bu işi. Benim geçen hafta gördüğüm Hülya Avşar ise önceki gün gazetelerde gördüğüm kim?

        Düzeltme

        DÜN köşede “Ustalar aynı sahnede” diye bir yazı yazmıştım. Ancak haberde bir soyadı karışıklığı olmuş. Arif Susam yerine Arif Sağ olarak yanlış yazmışım. Ustalardan özür dilerim, düzeltirim.

        Görmemiş ve atlamış olanlara; Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen ilk kez yılbaşı gecesi Suada’da aynı sahnede olacak. Ben de “Ne güzel inşallah tek geceyle kalmaz devam eder” diye yazmıştım. İkinci kez söylemek kısmet oldu. Meraklısına...

        MEKANLARDA OLUP BİTEN

        PAPER MOON'A CEZA: Sektördeki en uzun soluklu restoranlardan biridir Paper Moon. İşadamı, sosyete, sanatçı herkes orada. Yıllardır da vazgeçemiyor. Mekâna 3 kez sigara cezası gelmiş. 15 gün kapatma cezası alacakmış ama bu sefer direkten dönmüş. Sadece bahçe kısmında tavan açık. Haliyle kimseler oturamıyor o kısma. Sadece içeri kısımla yetiniyorlar. Önümüzde yılbaşı gecesi var. Mekânların en kalabalık, en yoğun olduğu gece. Ya tamamen içirmeyecek ya da göz yumup ceza alacak. Çünkü civardaki mekânlar tarafından sürekli şikâyet ediliyormuş. Tamam, tüm mekânlarda sigara içilmesine karşıyım. Ancak kendi mekânında içirip başka mekân iş yapıyor diye şikâyet ediliyorsa bu da korkunç bir şey. Düşünsenize herkes sürekli birbirini şikâyet ediyor. Geldiğimiz durum bu. Özellikle mekânlar arasında kim daha çok iş yapıyorsa hemen sigaradan şikâyet ediyor başka bir mekân.

        HAZİNE FARK ATTI: Daha açılmadan söyledim, Hazine Cihangir’de ciddi fark atacak diye. Çünkü böyle bir açık var bu bölgede. Ve bu mekân bu açığı kapattı. ne zaman önünden geçsem kalabalık. Ünlü, ünsüz herkes orada. Geçen akşam önünden geçiyordum, kapıda ciddi bir kuyruk vardı. İçeriye alamamışlar. Özellikle moralimizin bozuk olduğu şu günlerde böyle kalabalık mekânları görünce içim açılıyor. Hazine’de haftanın 6 günü canlı müzik var, meraklısına...

        ERCAN İŞİN BAŞINDA: Benim için Ulus 29, ercan’dır ama o son yıllarda La Boom ercan Gümüşkaya olarak anılıyordu. Yani artık orada değil, ayrıldı, kendi kanatlarıyla uçmaya hazırlanıyor. 2 ortağı var ve nişantaşı’nda Mim kemal Öke’de yeni bir mekân hazırlığında. Son zamanlarda kimse riske girmiyorken, kimse yatırım yapmıyorken yatırım yapan herkese sonsuz destek! O yüzden yolları açık olsun. Yeni seneye yeni mekân hazır, nişantaşı’nda eski Central’ın olduğu yerde. Aklınızda olsun.

        VİTRİN'İN 10. YILI: Bir mekânın uzun soluklu olması önemlidir. Hem işletmeci hem de çalışanları için. İşte Vitrin de zoru başardı, 10’uncu senelerine geldiler. Geçen akşam Berkay’ı izlemeye gittim. Uzun yıllardır çarşamba geceleri sahnesini yapıyor. Bu arada Berkay’ın sahnesi gerçekten iyi ve her seferinde daha da iyi oluyor. Ortaklardan Yasin Becek her gelen kişiyle tek tek ilgileniyor. Bunlar önemli şeyler. O yüzden daha uzun soluklu olur bu tarz mekânlar. Çünkü kararlılık ve istikrar önemli.

        Diğer Yazılar