Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haydaa, şimdi de Rus sevgili.

        Maşallah maşallah...

        Ben, Arda Turan ve aşklarına yetişemiyorum.

        Her gün bir başka isimle anılıyor. Bir yanım, “Hayır insanın kalbi, aklı, mantığı almaz zaten her gün bir başka kadın, bir başka aşk. Hangi ara tanışıp sevgili olur insan. Hangi ara ayrılır” diyor.

        Diğer tarafım, “Ya adam genç, parası var, şöhretli. Dünyada hangi erkek şu an onun yerinde olmak istemez. Yaşasın anını, keyfini sürsün. Oh ne güzel, Arda en iyisini yapıyor” diyor. (İkinci tarafım daha ağar basıyor, onu da söyleyeyim.)

        Zaman zaman konuşuyoruz Arda Turan ile.

        Önceki gün de haliyle konumuz Rus model Miranda Shelia idi.

        Merak edip sordum tabii.

        Ama şunu da belirteyim, biz bu aşk-meşk konuları yüzünden Arda Turan’la çok bozuktuk.

        Tartıştık ama hep birbirimizin mesleğine saygı gösterdik.

        Öyle küsüp darılmadı başkaları gibi.

        O yüzden Arda’ya ayrıca saygım var. Neyi ne zaman yapacağını çok iyi biliyor. Ve evet, merak edilen şu Rus model Miranda Shelia olayına gelelim.

        Arda, “Benim hiçbir alakam yok. Yardım için geldiler, formalar giydiler. Hepsi bu. Kendi fotoğraf koymuş. Benim şu ara yalnız kalmaya ihtiyacım var” dedi. İşte kilit cümle, son cümle.

        O kadar isim, o kadar aşk, o kadar zaman. Ve artık gerçekten ne istediğini bilme zamanı Arda için.

        Bir insan bu cümleyi kuruyorsa tamam artık dolup taşmış ve gerçek, anlamlı bir aşk istiyordur.

        Yaşadığım için biliyorum efendim. Bu cümle bir kişi tarafından kuruluyorsa o aşamaya girilmiş demektir. Ne diyelim, doğru karar. Bu arada önümüzdeki hafta İstanbul’a geliyormuş Arda.

        23’ünde Açalya Samyeli Danoğlu ile Erman Ademoğlu’nun düğününü yapıp 24’ünde İstanbul’a gelecek ve 30’unda kampa dönecekmiş.

        Konuşurken arada tüm ajandasını ve programını da öğrenmişim farkında olmadan.

        SİZ UYURKEN

        Vitrin’de gece yarısı 2 kız, 1 erkek geldi. Kadınlar kapıdan girer girmez sağa sola sataşmaya başladı. Hatta kadınlardan biri, locada oturan bir başka kadınla ayaküstü tartıştı. Diğer kadın da yanında sevgilisi olan bir başka kadının sevgilisine asılmaya başladı. İşte olay o zaman koptu. Ve başka bir kadın arkadaşı, o kızın ayağına vurdu. Ay karıştı kafanız değil mi? Ben izlerken karıştı, sizin nasıl karışmasın.

        Etiler Saruhan’a sabah bir grup geldi. Ekip çorba, pide, lahmacun, ciğer aklınıza ne gelirse yedi. Ve saatler 05.45’te. Artık gerisini siz düşünün, kahvaltı niyetine.

        2 Eylül’de yazmıştım

        Meryem Uzerli’nin dizi karmaşasını çok kez uzun uzun yazdım. Hatta 2 Eylül’de “Meryem Uzerli ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine girecek. Kasım ya da aralıkta kararını verecek, yeni senede olacak” diye yazmıştım.

        Her şey tamam. Olay sadece imzaya kaldı.

        Meryem Uzerli 2017 itibarıyla artık bu dizi kadrosunda olacak. Ki zaten bilinen bir durumdu.

        Meryem Uzerli doğru bir karar vermiş. Çünkü malum, son yıllarda bir türlü doğru karar veremediği için yanlış işlerde yer aldı. Bu durumu düzeltmesi için kendini göstermesi lazım.

        Sinsirella MEVZUSU

        Sektörde enteresan kelimeler vardır. Bülent Ersoy’un Emel Sayın’a “Sinsirella” demesi, diğer kelimeleri aklıma getirdi. Mesela model dünyasında modeller birbirine “sinsar” der. Moda dünyası ise “tatlı su yılanı”. Bu kelimelerin iyi bir şey olduğu düşünülmesin sakın. Pek sevimsizler aslında.

        Diğer Yazılar