Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON bir yıldır Hakan Sabancı hem kadınların hem de magazinin gündemini meşgul ediyor. Kendisi ne dizi ne sinema oyuncusu, ne topçu, ne de popçu. Sadece ünlü bir ailenin oğlu. Genç ve yakışıklı. Tam kızların beyaz atlı prens dedikleri cinsten. Adı da sık sık güzellerle anılıyor. Son on gündür Sabancı’nın ismini hem Hadise hem de Didem Soydan’la birlikte duyuyordum. Fısıltı gazetesi düzeyinde. Hem Didem’in hem de Hadise’nin Hakan Sabancı ile tanışmak istedikleri konuşuluyordu ama ne yalan söyleyeyim pek konduramadım. İkisi için de “Uydurmadır” dedim, özellikle Hadise için “Yok canım” falan da dedim. Dedikodulara inanmamıştım ki önceki gün Hadise ve Hakan Sabancı yakalandılar. “Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor” lafını bir kez daha kendi kendime tekrarladım. Malum Hadise bu. Tanırız, biliriz, duyarız. Boşuna çıkmaz bazı laflar ama bu durumdan Hakan Sabancı hayranları pek mutsuzdu. Bakınız Twitter’da gündem yaratan Hakan Sabancı’nın hayranlarının tepkilerinden birkaç örnek.

        Beyzapekerr: Ne demek Hakan Sabancı, Hadise ile mekândan çıkarken görüntülendi?

        Nesrin Özmen: Hakan Sabancı harika bir detay değil mi kızlar?

        Deniz-Olcay: Hakan ile Hadise yakalanmış. Günün en vizyonsuz haberi.

        Bolathale: Gözlerim kanadı.

        Heramonie: Adam hem fena yakışıklı, hem zengin, hem de Beşiktaşlı. İdeal koca adayı resmen, delireceğim.

        Özgexabzx: Allah’ın bir lütfusun.

        Minekılıç: Keşke benim olsan, keşke basit bir insan olsaydın da sana âşık olabilme şerefine ulaşabilseydim

        Sonuç mu: Bu ilişki olmaz. Boşa zaman kaybı.

        Kitap okumaya zaman kalmıyor

        ÖNCEKİ gün HT Magazin’de Aslışah Alkoçların’ın röportajı vardı. Röportajda “Sabahları kalkınca yaptığınız ilk şey?” sorusuna Aslışah “Snapchat, Instagram ve Whatsapp’a giriyorum. Bir saate yakın bir zaman telefonda geçiriyorum. Güne öyle başlıyorum” cevabını vermiş. E gün içinde telefonla geçirdiğin zaman var, akşam yatarken geçirdiğin zaman var. Telefonla sevgilinden, eşinden, dostundan, kitaplardan, müzikten, filmden, alışverişten her şeyden daha çok zaman geçiriyor insan. Çünkü film izlerken, alışverişte, tatilde hatta tuvalette, yani aklınıza gelecek her yerde telefonumuzla ilgileniyoruz. Doğa Rutkay bir keresinde “Sabah uyanınca yarım saat ve akşam yatarken yarım saat telefona bakıyorum” demişti. Hepimiz bu durumdayız. Sonra da “Kitap okuma oranı düştü, kitap okunmuyor” falan filan. E nasıl okunsun?

        Unutmadan

        - SON günlerde bakmaya doyamadığım kitapların başında ‘Kenya’nın Yaban Yüzü’ geliyor. Ülkemizin ve dünyanın en önemli vahşi doğa fotoğrafçılarından Süha Derbent’in objektifinden 300 kare var. TAV Havalimanları imzasıyla çıkan kitap güzel bir yılbaşı hediyesi olur benden söylemesi.

        - TAM da yılın son gününden bir gün önce Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde harika bir organizasyon yapılacak. “Bir tohumla başlar her şey” gecesinde Yeşilçam müzikleri sahnede olacak. Bakırköy Müzik Akademisi Nev’eser Kadınlar Topluluğu ve Dilek Türkan sahnede olacak. Yağmur Ünal ve Taha Altaylı’nın sunuculuğunu yaptığı geceyi bence kaçırmayın. Tek bir tohumla bir tarla oluşabilir unutmayın.

        Salı günleri canlı müzik günü

        YILLAR önce salı dendiği zaman “Salı partileri” gelirdi akla. Davet, parti derken en yoğun günlerden biriydi, her mekân tıklım tıklım dolu olurdu. Şimdi salı partileri yerini canlı müziğe bırakmış durumda. Geçen salı Ah Mazi’de Cenk Eren, Opera’da Özgür Alter, Hazine’de Özay Bakır sahnedeydi ve her mekân tıklım tıklım kalabalıktı. Yani son yıllarda canlı müzik revaçta. Salı partileri de yerini yavaş yavaş canlı müziğe bırakıyor.

        Diğer Yazılar