Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İŞTE size örnek: Caner Erkin. Asena ile evli olduğu dönemlerde neler yaşadığı malum. Asena’nın adı birçok kişiyle anılırken onun ağzını bıçak açmadı. Konuşmadı, ses çıkarmadı. Hatta ve hatta o dönem karısının elini tutup çıktı kameraların önüne. Hatta ve hatta otomobil aldı, ev aldı, onu aldı, bunu aldı. Aşk haberleri çıkarken, millet Caner Erkin’in arkasından konuşurken, Asena her gün başka kıyafetlerle objektiflere poz veriyordu. Her gün gazetelerde boy boy fotoğrafları vardı. Yani Caner Erkin bizim alışık olmadığımız her şeyi yaptı o dönem. Sonra da yine sessiz sedasız boşandı. Asena Atalay’a da istediği her şeyi verdi. Sonra ne mi oldu? Malum Caner âşık oldu ve evlendi. İşte tam da burada Asena’nın içindeki eski eş ruhu ortaya çıktı. Asena’yı da rahat bırakmadı bu eski eş durumu. E Caner de sonunda çıldırdı. Çünkü Asena “Oğluma bakmıyor, para ödemiyor” deyince Caner’in tepesi attı. Caner son yaptığı açıklamada “Aracı geri aldım. Her şeyi geri aldığım gibi oğlumu da geri alacağım. 452 bin TL’yi de ödemeyeceğim” dedi. Bakınız Caner’den hiç alışık olmadığımız hareketler bunlar.

        CANER’E HAK VERİYORUM

        Her zaman yazıyorum, çiziyorum. Yazılarımı dikkatli okuyan ne demek istediğimi anlar. Erkekleri delirten aslında kadınlardır. Ortada hiçbir şey yokken sorun çıkaran yine kadınlardır. Tabii ki istisnalar var. Tabii ki kötü erkekler var. Ancak unutmayın birçok şeyi erkeklerin kafasına kadınlar sokuyor. Ben bunu bilir, bunu söylerim. Ne olursa olsun kadının arkasındayımdır ama bu durumda Caner’e hak veriyorum. Adam ne yapsa haklı artık. Nokta.

        Reina hakkında

        ALİ Ünal ile yaptığım röportaj çok konuşuldu. Kendisi “Reina burada açılmayacak artık” diye bir açıklama yaptı. Birçok çatlak ses “Reina zaten açılmayacaktı ki” diyor. Zaten üç yıldır çıksınlar diye bekleniyordu ama mahkemelikti olay. Haziran ayında da boşaltacaklardı artık Reina’yı. Oraya otel yapılacağı biliniyordu. Yeni bilgi değil. İsteseler, bugün yine açar kapılarını Reina. Ve belki de üç yıldır sürdürdüğü gibi, yine sürdürür. Üstelik bu acının üstüne mal sahibi bir sene daha “Çık” diye diretmeyecektir. Neyse.

        Filmlerdeki kadınlar

        GERÇEK hikâyelerinden yola çıkarak çekilen filmlere, özellikle Anadolu’da geçen filmlere bir bakın. Filmlerde, genellikle kadınların ağzından şu cümleler dökülür: “O evde kalmış dula mı âşık oldun”, “O kız bizim evimize gelin olamaz”, “O kızı oğluma almam”, “O kızın yaşı oğlumdan büyük”, “Oğlum benim seçtiğim kızla evlenecek”, “Mahallede tüm komşular seni konuşuyor. Bilmem kimle konuşurken görmüşler.” vs. Bunları hep kadınlar söylüyor. Erkekler bu cümleleri duyuyor, alıyor, şişiyor ve sonra da olan oluyor. “Sen bizim namusumuzu mu kirleteceksin” diye kızını öldürüyor ya da karısını. Kısacası genellikle kadınlar yönlendiriyor her şeyi. Demem odur ki hanımlar siz ne isterseniz o olur. Yeter ki doğru yönlendirin.

        Da Mario en popüler günlerini yaşıyor

        ETİLER’DE yıllara meydan okuyan bir mekân var: Da Mario. Ben de çok severim. Müdavimi değilim ancak özellikle patronların, yemekli toplantıların ve özel buluşmaların vazgeçilmezidir. Kapısında basın olmaz. Özellikle kimse gitmez. Yani gizli buluşmalara da ev sahipliği yapar. Son zamanlarda kiminle konuşsam orada. Özellikle Reina’da yaşanan acı sonrasında Da Mario en popüler günlerini yaşıyor. Hatta birçok kişi “Dışarıya çıkarsak özellikle orada buluşuyoruz” diyor. Tabii ki Da Mario her zaman dolup taşsın ama diğer mekânlar da normale dönsün en yakın zamanda.

        Diğer Yazılar