Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HANİ doktorlar hep “30 yaşına geldiğiniz zaman abartmadan botoks ve diğer işlemleri yaptırın ki yüzünüz çabuk çökmesin” der ya, işte erkeklerin de saçları dökülmeden aldıkları önlemler son dönemde çok popüler. Malumunuz saçım yandığı için son zamanlarda saçla yatıp saçla kalkıyorum. Saç konusunda nerede ne var, hepsinden haberdarım. Alişan yıllardır yaptırıyormuş geleceğe önlem olarak. Hatta Özcan Deniz de son yıllarda saçlarına ciddi yatırım yapıyormuş. Aslında birçok sanatçı bunu yapıyor diyebilirim. Sanatçıyı geç sıradan insanlar dahi saç konusunda çok hassasmış ki bence acayip haklılar. Saç çok önemli. İki gün önce kendisine bayıldığım, sözlerini çok ciddiye aldığım Doktor Demet Aşkın ile sohbet ederken erkeklerin saçları ile kadınlardan daha çok ilgilendiğini öğrendim. Erkekler saçlarına mezoterapi ve fibroblast yaptırıyorlarmış. Ben saçı dökülenlerin saç ektirmesi gerektiğini düşünürdüm ama sadece öyle değilmiş. Artık daha farklı çözümler bulunabiliyormuş. Uzun yıllardır saç dökülmesiyle başı dertte bir erkek arkadaşım “Ben doktora gittim saç ekme yapmadı. Aslında herkesi kandırıyorlar, herkesin saçına ekme olmuyor” dedi. İlgili beylere duyurulur. İlla çim adam gibi dolaşmanıza gerek yok.

        YANLIŞLIKLA LIKE’LAMAK

        ÖZCAN Deniz’den konu açılmışken, Instagram’da Fahriye Evcen’in videosunu like’lamasından bahsetmemek olmaz. Günlerce öyle iddialar yükseldi ki aman tanrım. Özcan Deniz, eski sevgilisi Fahriye Evcen’i Instagram’da like’layınca sanki dünyanın sonu geldi. Nasıl bir yaygara. İyi de ikisi çok iyi arkadaş kaldılar ve görüşüyorlar. Hem ne var bunda? İnsanlar medeni, modern. Kendileri hayranları kadar sorun etmiyordur eminim. Neyse Özcan Deniz upuzun bir açıklama yapmış. Ben olsam oralı bile olmazdım ama açıklamış işte uzun uzun. Hep bir şeyleri açıklamak zorunda bırakılmak büyük yük. Tanıdığım birçok insan var Instagram’da dolanırken o kadar dikkatliler ki elleri yanlışlıkla bir yere değmesin diye. Bu yanlış like olayı sonra başınıza ciddi çorap örüyor. İşte Özcan Deniz olayında olduğu gibi.

        Eva Klein

        İKİ sezondur gece hayatının en önemli mekânlarından olan Klein Bodrum’a taşınıyor. Kış boyunca Klein müziğine, eğlencesine doyamayanlar hazirandan sonra Bodrum’da Eva Klein’da eğlenecek. İsim güzel. Bir Eva’mız olacak artık Bodrum’da. Bu arada bu fotoğraf cumartesi gecesi çekildi. İstanbul geceleri cuma-cumartesi yine kalabalıktı ve eğlence tavan yaptı diyebilirim.

        Siz uyurken

        - YAN masamda iki kız kendinden geçmiş eğleniyor. Kızlardan biri “Benim 04.00’te uçağım var. Hayatta içmem. Uzun yola gidiyorum” diyor. Diğer arkadaşı da “Deli misin iç ki sızarsın işte uçakta” diyor.

        - BUKET yanıma yaklaşıyor “Ne kadar sempatik ne kadar tatlısın. Oysa ben seni hep ‘ev hanımı’ kıvamında görüyordum” diyor. Bana söylüyor arkadaşlar, burada ‘Siz uyurken’e malzeme olan benim. Ben de güldüm. Klasik laf sokmalar.

        Diğer Yazılar