Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAGAZİN zor iştir, zahmetli iştir. Doğru bilmek, doğru analiz etmek gerek. Kökeninden gelmek gerek. Dün başlayıp “Ben magazin yazarı oldum, magazini yorumlarım” demekle olacak iş değil. Eline makine alıp fotoğraf çekmeden, paparazzilik yapmadan görmek, anlamak, mümkün değil. Maalesef günümüzde bunu yapan çok kişi var ama zaten okuyucu öyle güzel ayırt ediyor öyle güzel taçlandırıyor ki başka söze gerek kalmıyor. Okuyucuyla yakın temas halinde biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki birçok kişiden bu tarz şeyler duyuyorum. Mesela geçen hafta magazin açısından çok yoğun bir haftaydı. Aldatmalar, kaçamaklar, mesajların ortaya çıkması derken HT Magazin’in deneyimli ekibi farkını ortaya koydu. Bülent İpek yönetimindeki magazin servisi bence geçen haftanın en güzel haberlerini yapıp başlıklarını attı. Mesela “Aşk mahkumu”, mesela Aslı Enver’den Murat Boz’a “Evi boşalt” haberi... Güzel röportajlar... Biz gazeteciler üretiyoruz, çalışıyoruz ve üretmeye devam ediyoruz. Yeter ki doğru yorumlansın. Çünkü şu anda televizyon programlarının yaptığı, gazetelerin haberlerini yorumlamaktan ibaret. O yüzden biz gazeteciler çalışmaya, üretmeye devam. Çünkü bu ekipte yıllarını bu mesleğe vermiş, deneyimli bir kadro çalışıyor.

        Yarın ustalarla sahnede

        KADINLARIN da erkeklerin de vazgeçemediği bir adam Yıldırım Özdemir. Saç tasarımcısı diye geçiyor ama bence tam bir makas sihirbazı. Saçlara dokunduğu zaman sizi bir anda değiştiriyor. Kiminle konuşsam “Ondan vazgeçemiyorum” diyor. Tarkan’dan Gülşen’e memlekette ona gitmeyen ünlü yok. Yıldırım Özdemir dünyanın en önemli 500 saç tasarımcısının yer aldığı Wella Professional Global Artist listesine giren ilk Türk kuaför oldu. Yarın da muhteşem bir şovla sahneye çıkacak Dubrovnik’te. Dünyanın en iyileriyle birlikte. Dubrovnik yolunda kendisine üç-beş soru sordum.

        - Senin makasının sırrı ne?

        İşimi çok seviyorum. Makasımı da.

        - Tarkan, Gülşen ve kısacası bütün ünlüler sana geliyor ve vazgeçemiyor.

        Bizim salonumuzda bütün herkes aynı statüde ağırlanır. Ünlü, ünsüz diye ayırt etmiyorum. İşini iyi yapmanın önemini biliyorum. O yüzden herkes geliyor.

        - Asla taramam dediğin biri var mı?

        Öyle bir hakkım yok.

        - Kuaförler için kadının dert ortağı derler.

        Değilim. Ben sadece kuaförüm.

        - Kadınlar kocasından boşanır kuaföründen boşanmaz mı gerçekten?

        İnanmıyorum böyle bir şeye. Kadının cebinde yedek kuaförü her zaman vardır. Olmalı da. O da bizi hep diri tutar.

        - Saç olayı zorlu bir iştir. Hemcinslerimin kaprislerine nasıl katlanıyorsun?

        Kadının kadına kaprisi daha fazla.

        Siz uyurken

        - Kadın tuvalette yanıma gelip “Bak sana şimdi bir şey anlatacağım. Allah aşkına bunu yaz” dedi: “Ben bugün sevgilimi aldatacağım ama bunu hak etti. Çünkü beni sürekli aldatıyor. Ama âşık olduğum için ayrılamıyorum.” Aldatma enteresan boyutlarda hanımlar beyler. Aman dikkat.

        - Barda üç erkek duruyor. Diğer tarafta da kalabalık bir kadın topluluğu. Az sonra kadınlardan biri üç erkeğin yanına gidip yanlarına davet etti. Erkekler ikiletmeden gittiler. Böyle hareketleri eskiden erkekler yapardı artık kadınlar yapıyor.

        Diğer Yazılar