Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİRKAÇ gündür etrafımda bir çift konuşuluyor. “Gördün mü bak düğüne katılmışlar. Hem de ne eğlenmişler. Sarmaş dolaş coşmuşlar” yorumları eşliğinde Whatsapp gruplarından bir fotoğrafları dolaşıyor. Defne Kocabıyık ve avukat Cenk Narten’in, İtalya’nın en gözde tatil merkezlerinden biri olan Amalfi’deki düğün davetine katılan mimar Han Tümertekin ve doktor Şirin Gencer’den bahsediyorum.

        SOSYETE BU HABERLE MEŞGUL

        İki sene önce Şirin Gencer 11 yıllık eşine “Şiddetli geçimsizlik” gerekçesiyle 6 milyon TL tazminat talebiyle boşanma davası açmıştı. Ünlü fırın zincirinin sahibi işadamı Hasip Gencer ise “Hayır zina var, aldatılıyorum” diyerek 5 milyon TL maddi, 5 milyon TL de manevi olmak üzere 10 milyon TL’lik karşı dava açmıştı. İşte olayın konuşulmasının sebebi bu. Hasip Gencer eşinin kendisini mimar Han Tümertekin ile aldattığını iddia ediyordu. İkilinin bu düğüne birlikte katılması, samimi görüntüler vermesi dedikoduları alevlendirdi. Bir taraf zinayı kabul etmiyor, diğer taraf “Hayır delillerim var” diyor. Bakalım neler olacak. Bekleyip görelim ama sosyete şu ara bu haberle meşgul. Onu biliyorum.

        Ebru Yaşar’ın elinde şarkı bambaşka oldu

        MALUM son bir aydır birçok köşe yazarı ve gazete, neredeyse iki günde bir Ebru Yaşar ve albümünden bahsediyor. Artık albüm kısmını ezberlediğinizi düşünüyor ve direkt bir şarkıya geçiyorum. Neden mi? Çünkü her yerde, her köşede bu şarkı çalıyor ve herkesin dilinde de ondan. Ebru Yaşar’ın söylediği ‘Ben Ne Yangınlar Gördüm’ü aslında önce Zakkum’dan dinlemiştik. Zakkum bir rock grubu olarak çok farklı yorumlamıştı. Ebru Yaşar ise şarkıyı arabesk yorumluyor ve “Evet ya şarkı böyle daha güzelmiş” diyorsunuz. Ayrıca Ebru Yaşar gerçekten iyi yorumlamış. Üstüne söylenecek söz yok. Hani İbrahim Tatlıses’in ‘Haydi Söyle’sine Kalben’in getirdiği farklı ve çok güzel yorum gibi. Dillere dolanacak ve ciddi yer edinecek.

        Yaz başı fısıltıları

        - Allah’ım inşallah sorunsuz bir yaz geçer.

        - Bu yaz çok iyi geçecek öyle hissediyorum.

        - Hayırlısıyla bayram gelsin de bir tatile çıkalım.

        - Aman Allah korusun ülkemizde herhangi bir şey olmasın.

        - Harika bir yaz bizi bekliyor. Unutulmaz günler yaşayacağız.

        - Uyanır uyanmaz sosyal medyaya bakıyorum. Ödüm patlıyor bir şey olacak diye.

        - Tarkan konserleri kaç gün olacakmış?

        - Daha tatilci Bodrum-Alaçatı’yı doldurmadı.

        - İstanbul akşama kadar bomboş ama iftardan sonra sokaklar doluyor. Her yer tıklım tıklım.

        - Kazara sahile inme, ilerleyemezsin. İftardan sonra sahiller öyle kalabalık oluyor ki mekânlarda oturacak yer bulamazsın.

        Diğer Yazılar