Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOSYAL medyada paylaştığı videolarla adından söz ettiren İtalyan işadamı Gianluca Vacchi, Türkiye’yi keşfetti. Hatırlarsanız Gianluca ile 7 Ekim 2016’da İtalya’nın Verona şehrinde bir davette karşılaşmış, Türkiye hakkındaki düşüncelerini bu köşede paylaşmıştım. Gianluca “Türkiye’den çok hayranım var, en yakın zamanda geleceğim” demişti. İtalyan işadamı sözünde durdu, 25 Haziran’da Alaçatı Surf Beach’te, hemen bir gün sonra da Bodrum Çilek Beach’te DJ kabinine geçecek. Ziyaretini sık sık sosyal medyadaki 9.5 milyon takipçisiyle paylaşıyor. Ülkemiz insanı malum yabancıya meraklı ve çok bekleyeni var. Hatta tatil planını Gianluca’ya göre ayarlayan bile var. Kendisiyle tanışmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki Gianluca Türkiye’deki ilgiden pek memnun kalır. Hatta bayılır ve ülkemize sık sık gelir. Çünkü ilgiyi seviyor. Bıkmadan usanmadan fotoğraf çektiriyor, gülücük dağıtıyor. Ama Türk insanının kötü alışkanlığı, çok çabuk tüketir ve çabuk sıkılır. Yavaş yavaş, hazmede hazmede eğlenin Gianluca ile. Adam keyifli. Her anı eğlenceli. O yüzden tüketmeden sayfayı aheste aheste çevirerek okumak lazım. Yani diyorum ki hemen klasik “Aman bu muymuş” cümlesini kurmadan eğlenin bu adamla. Bu arada Gianluca, iki performansından toplam 120 bin Euro ücret alacakmış...

        Helal sana Melİsa

        BİNDİĞİ minibüste şort giydiği için saldırıya uğrayan üniversiteli Asena Melisa Sağlam, “Ramazanı bahane edip saldırdı. Şort giymemi engelleyemeyecek. Duruşmaya da şortla gideceğim” demiş. Helal sana Melisa. Böyle şeylerde yılmak, geri durmak zayıf insanların işidir. Böyle rezillere karşı dimdik durmak için yürüdüğün yoldan ödün vermemen gerekir. Kişi kendini biliyorsa ister üstünde şort olsun ister çarşaf fark etmez. Bizler öyle anne ve babaların çocuklarıyız ki ne şort bizi yoldan çıkarır ne de açık-saçık giyinmek. İnsanın namusu kıyafetlerinde değil, karakterindedir.

        Tarkan şarkılarını dinlerken

        EVET günlerdir dinliyorum. Bıkmadan usanmadan dinliyorum. Şarkıları dinlerken neler mi hissediyorum?

        - 90’lara gidiyorum.

        - Gençliğimde Tekirdağ’a yazlığa giderkenki duygularımı hissediyorum.

        - Otobüs yolculuğu yaptığım günler geliyor aklıma.

        - Şarkıları dinlerken gençliğim geliyor gözümün önüne.

        - Kısacası çok 90’lar bu albüm. Tamamen o duygulara gidiyorum.

        - Son yıllarda “Şarkı çıkmıyor, her mekân 90’lar şarkılarını çalıyor” diyoruz ya. İşte Tarkan bu sebepten çok satıyor, çok dinleniyor.

        Ebru Yaşar şarkılarını dinlerken

        VALLAHİ ne yalan söyleyeyim takıldım kopamıyorum. Tarkan ile Ebru Yaşar arasında gidip geliyorum şu ara. Kadın ciddi iyi yorumlamış şarkıları, yüreğimi söküyor. ‘Ben Ne Yangınlar Gördüm’ herkesin dilinde o ayrı ama ‘Öldüm Sahiden’ de damar kontenjanından ciddi yer etmiş durumda.

        Diğer Yazılar